Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 писал(а):Єоселя бумить - капець. Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.
Ссылку дадите на информацию по выдаче банком, о котором говорите ? Общая сумма за время работы программы е-оселя 4.4 млрд .
Лідерами оселі є Приват, Ощад та Укргаз. Подивиться як змінились портфелі кредитів фіз осіб в цих банках з 1.01.2023.
Прикольно. Спочатку робить вкид "0.5 мільярда в одному банку не лідеру ринку по єоселі щомісяця", а коли запитують конкретику, то Ермакс пропонує цей вкид людям ще і обгрунтувати ) Відчувається хватка
У нас тут здається по КРЖН мова. По КРЖН з 1 серпня програми по минулий тиждень було видано 121 єкредит на суму 294 млн грн, що становить десь 26% від загальної кількості і суми кредитів, виданих в Києві по єоселі з початку програми (466 та 921 млн грн, відповідно).
Тобто дійсно розширення критеріїв с 1 серпня приблизно подвоїло кількість кредитів, що видаються, проте абсолютні суми для ринку КРЖН не справляють враження аж ніяк.
beee писал(а):Утром как-то еду в потоке со Славутича на разворот. Передо мной несколько машин с двора поехали через мост. Мерс купе с 20 летним "медиком" за рулём, Кайен и всё в таком духе. В домовом чате спрашиваю, соседи, как так получается, у вас у всех есть перепустки. Колитесь, как нарешали. Такой прямой вопрос возмутил общество. Оказывается это не моё дело. "Молчи в тряпку", один особо агрессивный, с легиона киевского фронта сказал, что пропуск он мне даст, но "он тебе уже не поможет". Вот так. Пропуска у всех у них, а зрадник я. Почему?
Все животные равны, но некоторые равнее. Тому люди необтяжені маєтками та не ощасливлені звʼязками валять з цієї країни.
Детективы Бюро экономической безопасности сообщили о подозрении руководителю одной из столичных строительных компаний, систематически занижавшему налог на прибыль.
Об этом сообщают пресс-службы БЭБ и Киевской городской прокуратуры.
Аналитики Бюро установили, что должностные лица компании в течение длительного времени вносили ложные данные в отчетные документы, чтобы уклониться от уплаты налога.
"Да, для минимизации налоговых обязательств предприниматель безосновательно внес в официальные документы расходы на юридические услуги, проживание в отеле, аренду, услуги по перебазированию строительной техники и т.п., которые на самом деле не предоставлялись", - добавили в прокуратуре.
Благодаря этим действиям застройщик не доплатил государству более 4,8 млн. грн.
В ходе досудебного расследования чиновник признал свою вину и добровольно возместил нанесенный государству ущерб в полном объеме.
adeges писал(а):Прикольно. Спочатку робить вкид "0.5 мільярда в одному банку не лідеру ринку по єоселі щомісяця", а коли запитують конкретику, то Ермакс пропонує цей вкид людям ще і обгрунтувати ) Відчувається хватка
Почему бы нет. Видим что некие цифры в портфЭле банка увеличились, добавляем немного фантазии и имеем бум программы е-оселя. ) Кстати замечен резкий рост в Вудстории. Там 2ком были по 65-67куе за 72 м2 когда смотрел последний раз, сейчас цены подтянули к 1куе за м2 , дом подходит под программу е-оселя.
Rack писал(а):[quote="5621220:adeges"] Тільки один банк, за яким слідкую, не лідер єоселі, ковбасить по півярда грн. на місяць. Знову ж таки, кажу, коли з'явиться на графіках - всі вже відчують це у цінах.
Де ви таке бачите? Я знаю, що на сьогодні це проблема, у людей, які спробували продати покупцю через є оселю вже 4й місяць угода висіть - банк ніяк не погодить...люди вже давно продали б, але зачепилися з є оселею и тепер в цьому болоті зав'язли...Рил з агенції також не рекомендує зв'язуватись, тому що вірогідність втратити час більша ніж продати.Є такі діячи, які за літо 2 залога отримали з повітря, тому що є-оселя не змогла більше місяця надати кошти і договір розривали на користь продавця.
О, полезно. А то мне постоянно спрашивают, продаёте через е-оселю. Теперь буду говорить, что нет Я так понимаю, всё что с приставкой "е" производное от знаменитого "на..".." балово, кроме шуточного сервиса е-батюшка
У вас ніби об'єкти не в тій ціновій категорії, щоб під єоселю підпадати[/quote] Я абсолютно далёк от: религии (атеист) и всех гос программ. Я понятия не имею, что значит "е" и "оселя", но не может быть такого, чтобы стоимость квартиры в договоре занижали. Разве такое возможно? Где мы видели, чтобы в договоре стояла не реальная цена, а немножечко так оптимизированная. ИМХО
beee писал(а):Я абсолютно далёк от: религии (атеист) и всех гос программ. Я понятия не имею, что значит "е" и "оселя", но не может быть такого, чтобы стоимость квартиры в договоре занижали. Разве такое возможно? Где мы видели, чтобы в договоре стояла не реальная цена, а немножечко так оптимизированная. ИМХО
єОселя це кредитування, тут такі фінти зробити набагато складніше, ніж просто занизити вартість в договорі щоб податків менше вийшло. Хіба що більшу частину коштів покупець віддасть кешем, а кредит - на меншу частину.
Нарешті оКРЖН забудовник розморозився і збирається добудувати те що недобудував у 2021. Навіть якийсь млявий рух на будові спостерігається. Але хоче бабла десь 2К5 з кожного м2 (каже, що внаслідок обстрілу - але там хіба декілька вікон пошкодило), хоча була 100% передоплата (розсрочники не дояться?). Долярчик, а твій як, нічого не хоче?
flyman писал(а):Нарешті оКРЖН забудовник розморозився і збирається добудувати те що недобудував у 2021.
вот не пойму на*** в дешевые объекты ещё и влазить в стройку. Ну купи аналогичный на 7-10куе дороже в уже сданном и заселенном доме. Ты ж не покупаешь один кроссовок ради экономии? Потом эти страдания. Жадность ничему не учит. Ладно там 100-150куе разница между готовым и котлованом, хоть знаешь за шо страдаешь...
приятель из Одессы брал 90% готовности продавал на 100% (переуступкой) и имел 6-10% годовых при почти нулевых рисках (90% готовности уже по любому достроят). До войны конечно.