Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1121711218112191122011221 ... 12412>
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 16:03

airmax78 написав:
  vladimir07 написав:
  airmax78 написав:Єоселя бумить - капець. Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.

Ссылку дадите на информацию по выдаче банком, о котором говорите ?
Общая сумма за время работы программы е-оселя 4.4 млрд .
https://www.epravda.com.ua/rus/news/2023/09/12/704237

Лідерами оселі є Приват, Ощад та Укргаз. Подивиться як змінились портфелі кредитів фіз осіб в цих банках з 1.01.2023.

Прикольно. Спочатку робить вкид "0.5 мільярда в одному банку не лідеру ринку по єоселі щомісяця", а коли запитують конкретику, то Ермакс пропонує цей вкид людям ще і обгрунтувати ) Відчувається хватка

У нас тут здається по КРЖН мова. По КРЖН з 1 серпня програми по минулий тиждень було видано 121 єкредит на суму 294 млн грн, що становить десь 26% від загальної кількості і суми кредитів, виданих в Києві по єоселі з початку програми (466 та 921 млн грн, відповідно).

Тобто дійсно розширення критеріїв с 1 серпня приблизно подвоїло кількість кредитів, що видаються, проте абсолютні суми для ринку КРЖН не справляють враження аж ніяк.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 16:14

beee написав:Утром как-то еду в потоке со Славутича на разворот. Передо мной несколько машин с двора поехали через мост. Мерс купе с 20 летним "медиком" за рулём, Кайен и всё в таком духе.
В домовом чате спрашиваю, соседи, как так получается, у вас у всех есть перепустки. Колитесь, как нарешали.
Такой прямой вопрос возмутил общество. Оказывается это не моё дело. "Молчи в тряпку", один особо агрессивный, с легиона киевского фронта сказал, что пропуск он мне даст, но "он тебе уже не поможет".
Вот так. Пропуска у всех у них, а зрадник я. Почему?

Все животные равны, но некоторые равнее.
Тому люди необтяжені маєтками та не ощасливлені звʼязками валять з цієї країни.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 17:08

Детективы Бюро экономической безопасности сообщили о подозрении руководителю одной из столичных строительных компаний, систематически занижавшему налог на прибыль.

Об этом сообщают пресс-службы БЭБ и Киевской городской прокуратуры.

Аналитики Бюро установили, что должностные лица компании в течение длительного времени вносили ложные данные в отчетные документы, чтобы уклониться от уплаты налога.

"Да, для минимизации налоговых обязательств предприниматель безосновательно внес в официальные документы расходы на юридические услуги, проживание в отеле, аренду, услуги по перебазированию строительной техники и т.п., которые на самом деле не предоставлялись", - добавили в прокуратуре.

Благодаря этим действиям застройщик не доплатил государству более 4,8 млн. грн.

В ходе досудебного расследования чиновник признал свою вину и добровольно возместил нанесенный государству ущерб в полном объеме.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 17:24

adeges написав:Прикольно. Спочатку робить вкид "0.5 мільярда в одному банку не лідеру ринку по єоселі щомісяця", а коли запитують конкретику, то Ермакс пропонує цей вкид людям ще і обгрунтувати ) Відчувається хватка

Почему бы нет. Видим что некие цифры в портфЭле банка увеличились, добавляем немного фантазии и имеем бум программы е-оселя. )
Кстати замечен резкий рост в Вудстории. Там 2ком были по 65-67куе за 72 м2 когда смотрел последний раз, сейчас цены подтянули к 1куе за м2 , дом подходит под программу е-оселя.
vladimir07

Подякував: 60 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 17:26

vitaliiangel , сотрудникам БЭБ премия в размере 10% от возвращенной в бюджет суммы?
(новые игроки на рынке ) :D
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 17:27

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Давайте разом слідкувати за сайтом є-оселя - впевнений це буде цікаво.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 18:35

Faceless написав:
beee написав:
Rack написав:[quote="5621220:adeges"]
Тільки один банк, за яким слідкую, не лідер єоселі, ковбасить по півярда грн. на місяць. Знову ж таки, кажу, коли з'явиться на графіках - всі вже відчують це у цінах.

Де ви таке бачите? Я знаю, що на сьогодні це проблема, у людей, які спробували продати покупцю через є оселю вже 4й місяць угода висіть - банк ніяк не погодить...люди вже давно продали б, але зачепилися з є оселею и тепер в цьому болоті зав'язли...Рил з агенції також не рекомендує зв'язуватись, тому що вірогідність втратити час більша ніж продати.Є такі діячи, які за літо 2 залога отримали з повітря, тому що є-оселя не змогла більше місяця надати кошти і договір розривали на користь продавця.
О, полезно. А то мне постоянно спрашивают, продаёте через е-оселю. Теперь буду говорить, что нет
Я так понимаю, всё что с приставкой "е" производное от знаменитого "на..".." балово, кроме шуточного сервиса е-батюшка
У вас ніби об'єкти не в тій ціновій категорії, щоб під єоселю підпадати[/quote] Я абсолютно далёк от: религии (атеист) и всех гос программ. Я понятия не имею, что значит "е" и "оселя", но не может быть такого, чтобы стоимость квартиры в договоре занижали. Разве такое возможно? Где мы видели, чтобы в договоре стояла не реальная цена, а немножечко так оптимизированная. ИМХО
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 18:41

beee написав:Я абсолютно далёк от: религии (атеист) и всех гос программ. Я понятия не имею, что значит "е" и "оселя", но не может быть такого, чтобы стоимость квартиры в договоре занижали. Разве такое возможно? Где мы видели, чтобы в договоре стояла не реальная цена, а немножечко так оптимизированная. ИМХО

єОселя це кредитування, тут такі фінти зробити набагато складніше, ніж просто занизити вартість в договорі щоб податків менше вийшло. Хіба що більшу частину коштів покупець віддасть кешем, а кредит - на меншу частину.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 23:07

Вєсті с полєй: вяло на оКРЖН

Нарешті оКРЖН забудовник розморозився і збирається добудувати те що недобудував у 2021.
Навіть якийсь млявий рух на будові спостерігається.
Але хоче бабла десь 2К5 з кожного м2 (каже, що внаслідок обстрілу - але там хіба декілька вікон пошкодило), хоча була 100% передоплата (розсрочники не дояться?).
Долярчик, а твій як, нічого не хоче?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 23:31

flyman написав:Нарешті оКРЖН забудовник розморозився і збирається добудувати те що недобудував у 2021.
вот не пойму нахер в дешевые объекты ещё и влазить в стройку. Ну купи аналогичный на 7-10куе дороже в уже сданном и заселенном доме. Ты ж не покупаешь один кроссовок ради экономии? Потом эти страдания. Жадность ничему не учит. Ладно там 100-150куе разница между готовым и котлованом, хоть знаешь за шо страдаешь...

приятель из Одессы брал 90% готовности продавал на 100% (переуступкой) и имел 6-10% годовых при почти нулевых рисках (90% готовности уже по любому достроят). До войны конечно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1121711218112191122011221 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему