Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1122711228112291123011231 ... 12412>
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 10:52

beee написав:Медиана цены двухкомнатной квартиры в Киеве выросла за месяц на 18%, а во Львове на 11%.

Об этом говорится в обновленной статистике по ситуации с ценами на рынке Киева и Львова за последний месяц.
Медиана цены на 1-комнатную квартиру в Киеве в сентябре увеличилась на 18%, и теперь составляет 13 000 грн, на 2-комнатную на 19% (19 100 грн) и на 3-комнатную на 11% (30 600 грн) по сравнению с августом.

Аналитики называют это «феноменом вымывания дешевых квартир»

Такі дані свідчать про сміттєвість джерела, і тільки. Не може за 1 місяць ціна змінитись на 18%, коли угод декілька сотен, а квартир - багато тисяч. Не можливо чисто математично.

Є Благовіст (по Києву по різних розмірах квартир), є Бомбер (і по Києву і по Львову, але тільки середні по ринку). Це набагато якісніші джерела і вони і близько не показують ціє динаміки.

Такі нереалістичні щомісячні зміни історично можна знайти у СВ Девелопмент, саме тому покладатись на їх статистику не є можливим
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 11:02

барабашов написав:
  vitaliiangel написав:
  Frant написав:Ти навіть не розумієш, що найжирніша нерухомість і найвищий прибуток з неї - в столиці.
калькулятор говорит что доходности 12% в сегменте до 100куе в Киее нет. В Ирпене 9-10% что мне мало, онлайн покупка валюты на момент приносит 200 уе в день. Зачем нужна недвижимость? Но ты дрочи. Может победишь.

А можно про валюту поподробнее?
На какую сумму можно максимум её купить?
Курс 37 или больше?
И какими купюрами купленное отдают, а то уже есть десяток 100ток 96года что даже Приват по своему курсу в кассе брать не хочет(но кое что до этого в июле всё таки слил)?

Дивно, якщо купюри в нормальному стані, то НБУ чітко сказав що при відмові робить бо-бо банкам за відмову у прийомі. На тижні здавав декілька 1996 року у нормальному стані, ніяких проблем не виникло, але це був не примат. :|
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 11:28

vitaliiangel написав:
  Frant написав:Бєєє, ти теж рахуєш прибутковість не від вкладених реально коштів в нерухомість, а від того, в скільки оцінюється зараз ця нерухомість?
расскажи как иначе можно сравнивать доходность? вот достался тебе хрущ в наследство, сдал ты его за 6тыс. Доходность 100000% Но можно его продать за 40*38=1520 и вложиться в гривневый депозит 18% доходность по сравнению с 100000% смешная а по факту вместо 6тыс уже 18 тыс в месяц. Так и будешь радоваться доходности от аренды 100000% ? это ж больше 18% да?

Зайчику, як я можу пояснити непрості речі (дії з цифрами) людині, яка не знає арифметики??? :mrgreen:
П.С. Я постом вище - вже розказав тобі, як рахується прибутковість нерухомості, яку отримано в наслідство. :oops: :mrgreen:
Востаннє редагувалось Frant в Сер 20 вер, 2023 13:59, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 12:44

vitaliiangel написав:
  Frant написав:Бєєє, ти теж рахуєш прибутковість не від вкладених реально коштів в нерухомість, а від того, в скільки оцінюється зараз ця нерухомість?
расскажи как иначе можно сравнивать доходность? вот достался тебе хрущ в наследство, сдал ты его за 6тыс. Доходность 100000% Но можно его продать за 40*38=1520 и вложиться в гривневый депозит 18% доходность по сравнению с 100000% смешная а по факту вместо 6тыс уже 18 тыс в месяц. Так и будешь радоваться доходности от аренды 100000% ? это ж больше 18% да?

Я в аналогічній ситуації, але оскільки вже пережив девали 98, 2008, 2014 років і павлівську реформу 1991 року, все ж таки краще буду отримувати 7 тис грн/міс зі спадкового хруща ніж 18000 у вигляді відсотків з депозиту. 😏
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 13:05

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Ситуація цікава. Нас рухають до європейських заборон, обмежень та тотального контролю.
Так а де європейські можливості?
Заборони без можливості створюють глухий кут.
Завтра можна називатись хоч америкою, але від цього америкою ми не станемо.
Уявіть, виходить Зеленський і замість набору букв каже:
Я будую країну можливостей. Я скасовую податки, наприклад , на 80%, створюю вільний рух валют, рай для інвесторів всіх країн, але нам заважає Путін. Допоможіть нам стати новим Сінгапуром.
Приблизно так він казав на початку війни.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 13:12

Bolt написав:Я в аналогічній ситуації, але оскільки вже пережив девали 98, 2008, 2014 років і павлівську реформу 1991 року, все ж таки краще буду отримувати 7 тис грн/міс зі спадкового хруща ніж 18000 у вигляді відсотків з депозиту
на длинных отрезках да. Но при условии что хрущ в хорошем состоянии, в хорошей локации и адекватно обслуживается. В остальных случаях как бы не оказалось что аренда 140 тыс (20 мес + 2 простой) а после ремонт 30-50тыс (ибо контингент арендаторов соответствующий).

Вообще по опыту разных бизнесов с которыми я был как-то связан, эконом сегмент самый проблемный из-за специфики ЦА (много хотят за мало денег). Кейсов десяток, нет смысла каждый расписывать.

В коммерции чуть чуть легче, там тоже считают свои деньги, но за помещением смотрят, в грязи не сидят. Нанимают уборщиц, унитазы не ломают, а другой техники там нет. Мне только раз сказали что съезжают потому что дорого (языковые курсы). Я думал закрылись, нет, изменили модель бизнеса. Вместо групп по 7-10 человек начали работать с группой в 2-3 чел. На рыло получалась стоимость занятий выше и помещение они нашли в 3р меньше по цене х/2 от моего.

на моменте дешевые варианты улетают мгновенно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 13:18

vitaliiangel написав:
  Bolt написав:Я в аналогічній ситуації, але оскільки вже пережив девали 98, 2008, 2014 років і павлівську реформу 1991 року, все ж таки краще буду отримувати 7 тис грн/міс зі спадкового хруща ніж 18000 у вигляді відсотків з депозиту
на длинных отрезках да. Но при условии что хрущ в хорошем состоянии, в хорошей локации и адекватно обслуживается. В остальных случаях как бы не оказалось что аренда 140 тыс (20 мес + 2 простой) а после ремонт 30-50тыс (ибо контингент арендаторов соответствующий).

Вообще по опыту разных бизнесов с которыми я был как-то связан, эконом сегмент самый проблемный из-за специфики ЦА (много хотят за мало денег). Кейсов десяток, нет смысла каждый расписывать.

Ти навіть не розумієш, що "хрущі" біля метро - це не економ-сегмент.
Економ-сегмент - це насамперед кімнати, потім гостінки та напівпідвали. Флаймен :roll: розкаже тобі, чому так.
"Хрущовки" в Києві коштують і здаються за тими ж цінами, що й твої ірпіньські "неохрущі". Тобто є їх найближчими конкурентами, в одній ціновій категорії. :mrgreen: Саме тому ти їх ненавидиш.

П.С. Під оренду - краще житло в Києві, ніж в Єпенях. Однозначно!

beee написав:Ситуація цікава. Нас рухають до європейських заборон, обмежень та тотального контролю.
Так а де європейські можливості?

Бєєє, ти такий смішний.
В Америці і Європі - можливості є.
Соціальний ліфт там працює.
Один нюанс - там треба податки платити.
І судове рішення неможливо купити.
Справжня біда для укро-бізнесменів і чиновників. :mrgreen:
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 13:55

vitaliiangel написав:

В коммерции чуть чуть легче, там тоже считают свои деньги, но за помещением смотрят, в грязи не сидят. Нанимают уборщиц, унитазы не ломают, а другой техники там нет. Мне только раз сказали что съезжают потому что дорого (языковые курсы). Я думал закрылись, нет, изменили модель бизнеса. Вместо групп по 7-10 человек начали работать с группой в 2-3 чел. На рыло получалась стоимость занятий выше и помещение они нашли в 3р меньше по цене х/2 от моего.

на моменте дешевые варианты улетают мгновенно.

У мну через два месяца, уже как три года ИТ шник беспроблемный живёт. Тож более менее все устраивает. Квартиру не продаю, может дочь пойдёт в неё жить
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:06

adeges написав:
  beee написав:Медиана цены двухкомнатной квартиры в Киеве выросла за месяц на 18%, а во Львове на 11%.

Об этом говорится в обновленной статистике по ситуации с ценами на рынке Киева и Львова за последний месяц.
Медиана цены на 1-комнатную квартиру в Киеве в сентябре увеличилась на 18%, и теперь составляет 13 000 грн, на 2-комнатную на 19% (19 100 грн) и на 3-комнатную на 11% (30 600 грн) по сравнению с августом.

Аналитики называют это «феноменом вымывания дешевых квартир»

Такі дані свідчать про сміттєвість джерела, і тільки. Не може за 1 місяць ціна змінитись на 18%, коли угод декілька сотен, а квартир - багато тисяч. Не можливо чисто математично.

Є Благовіст (по Києву по різних розмірах квартир), є Бомбер (і по Києву і по Львову, але тільки середні по ринку). Це набагато якісніші джерела і вони і близько не показують ціє динаміки.

Такі нереалістичні щомісячні зміни історично можна знайти у СВ Девелопмент, саме тому покладатись на їх статистику не є можливим

Знайомі панічні нотки в голосі. Знову запрошую всіх небайдужіх слідкувати за цифрами на сайті єоселі. Дивимось що вони вітзвітують 4.10.23 за вересень.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:15

Frant написав:що "хрущі" біля метро - це не економ-сегмент.
когда я в 2010 переехал в Киев окуел от того как высоко бабушки-дедушки оценивали свои хрущи, как будто это картины Рембрандта. Мебель-интерьеры из 90-00х Как мне рассказывали про стиралку как про чудо технику, когда я спросил про кондей их будто заклинило пошёл на меня наезд что я сильно много хочу. Из смешного моб.кондиционер (тумба с гофро трубой) лежал в машине и никаким чудом роскоши для меня не был. Ты навеял воспоминания.

на тебе картинку в подарок, прижимай ее к сердцу в трудные моменты. пусть она согреет твою душу
Зображення

представил себе бизнесмена с женой моделью и последним лексусом в этом бизнес-хруще.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 20 вер, 2023 14:21, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1122711228112291123011231 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему