Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
adj написав:Хтось слідкує за діями НКЦПФР? Чи читав хтось їх закон, чи знаєте на якому етапі він зараз (коли буде на голосуванні)? Що взагалі буде якщо його приймуть і підпишуть?
Слушне та актуальне запитання. Зараз я без доступу до комп'ютера, думаю протягом тижня зроблю відповідні запити як до Комітету так і до НКЦПФР з питаннями що відбувається.
Сьогодні а одному з дописів Данила Олександровича в Телеграмі було задано питання чи рухається питання стосовно ФФУ. Відповідь - сьогодні мали розглядати, але трошки не встигли, наступного разу точно.
ЗІС-5 написав:Сьогодні а одному з дописів Данила Олександровича в Телеграмі було задано питання чи рухається питання стосовно ФФУ. Відповідь - сьогодні мали розглядати, але трошки не встигли, наступного разу точно.
10 месяцев тянули резину нбу с нацкомисией. Теперь к ним присоединился комитет. Уже полтора месяца нет оформленого решения по результатам заседания комитета. Участники уже наверняка забыли, о чем там вообще шла речь )
Зі свого боку, в Нацкомісії наголошують, що анулювання ліцензії Фрідому не вирішить проблему, а лише погіршить. «Професійний учасник ринку припинить звітувати перед регулятором і держава втратить контроль над ситуацією загалом», — кажуть в НКЦПФР.
greenozon а я думаю чого це деякі блогери позаписували відоси про ФФ, які в нього плюси для інвестування. Може співпало звісно, але питання до ФФ досить серйозні були у звіті Hindenburg Research.
Це що, людям з неправильною адресою реєстрації і народження приготуватись? Зараз треба буде пустити когось в жертву і показати що ФФ топ брокер який співпрацює з регулятором США?