Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52245225522652275228 ... 14847>
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 09:36

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 09:45

Ukrainian написав:
Понад 60 тисяч жінок стоять на захисті України, зокрема, більше, ніж 42 тисячі з них — долучились до лав ЗСУ. Такі дані оприлюднили у Міністерстві оборони України.

І що це змінює?
60тис / 11500тис ≈ 0.5% жінок від 18 до 59.
Причому це можуть бути здебільшо жінки в медсотнях.

А в Ізраїлі понад половина жінок пройшла військо. Це сто-кратно...

А взагалі дивно -- що отак-от по всьому світові почали перевіряти людей на стійкість...

О. І ще й нумерологи підігнали конспірологічну інфо:

І світова 28.07.1914 ---》28+7+19+14 = 68
ІІ світова 1.9.1939 ---》1+9+19+39 = 68
??? 24.2.2022 ---》24+2+20+22 = 68
...

Banderlog написав:
  pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров

Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики :)

про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови. Бо при такому розміні як зараз слідуючий хід це повна мобілізація. Того що змобілізували на контрнаступ було недостатньо а крім того були втрати і серйозні. Тому зараз треба поповнити втрати.відновити техніку. І переходити в оборону. Це щоб все лишилось як було. А щоб одрізати крим треба більше ніж було в травні.

Ще варіант -- домовитись про припин.вогню за умови проведення всеУкр. законного референдуму. Зі спостерігачами і всяке таке.
Це і нам було би цікаво, і созникам корисно побачити (і всьому світові теж), що і як думають у нас люди (територіально).
Якщо Маски і Трампи (далеко не останні люди у світі) вже тицяють пальцями в мовні, сепаратистські, блокові особливості України -- то може пора би нарешті ці питання проголосувати? Від 2004 року часу на це не знайшлось. То може хоч тепер, коли аж припекло?
Також можна було би дати три групи питань (від укр.влади, від зах.союзників, і від московії).

І глибоко окопуватись поки то все. І може хоч на припиненні вогню мобілізація зрештою почне рухатись швидше.
І хай там що скажуть у підсумку виборці -- глибокі бліндажі не завадять...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:05

Дюрі-бачі написав:Banderlog якщо ми перші кинемо, то буде не міжнародна підтримка, а недосанкції проти нас

Які санкції на Азербайджан наклали, може ООН стурбованість висловило?
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:08

thenewepic написав:Я вам скажу чесно - всі на форумі знають, що ви ...

Вкладчик1234, який полюбляв цитувати скандальне джерело "thenewepic..." на ковідній гілці...)) До чого ви перейшли на особистості? Відповідаю:
  thenewepic написав:вибачте, але я беру участь в інтернет-дискусіях не перший день, на мене такі демагогічні прийоми не діють.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:18

холява написав:Всем Доброе Утро .
Здоровья и Удачи !
Хорошего дня и настроения .

Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ?

Вы точно военнослужащий ВСУ ?
Я перестал вам доверять вообще .

Я был вчера в госпитале .Работы там хватает , так что можете поговорить о мире среди сослуживцев .
А еще лучше напишите лозунги о мире с росией на простыне и идите к ним на переговоры .Думаю они вам достойно ответят .
точно. З листопада в минулого року в зсу. Ті що прийдуть в листопаді цього року будуть ще менше схожі на Вас. )І шо ми так здивовані? спочатку були черги в тцк. Зараз тцк пакують в буси і завозять на комісії. Воєнкомів саджають... я не про то що вони також ЗСУ, но чогось продажні як і я. )А про то що взятки їм дають не за те щоб попасти на війну а за те щоб відкосити...)))Це Вас не дивує?) Щодо мене ,то я не пішов в 14му, одпетляв. І в березні 22 не пішов. Я пішов в листопаді , повірив в контрнаступ і в натівські стандарти. Щодо сослуживців, то своїх взглядів не скриваю . Дехто канєшно возмущається, но морду іще не щупали і на суд охфіцерськой честі не визивали. А ще я православний московського патріархату це возмущає сослуживців куди більше, но :lol: корочє, я кращий з тих кого Батьківщина змогла знайти на цю роботу за ці гроші. бачите на яку цинічну й безпринципну тварину ви все бросілі?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:26

_hunter написав:
  холява написав:...

ОК, допустим -- договариваться не с кем и не о чем. А какие альтернативы? -- там у зели в Штатах про План Победы спрашивали -- так он скромненько отмолчался (хотя, обычно, ротом говорить любит -- даже то, что никто его не спрашивал)...

Я абсолютно уверен , что вы небыли на переговорах и не могли видеть был у него открыт или закрыт рот .

Лучше лишний раз промолчать , чем сообщить всем , что ты будешь делать .
Была бы альтернатива ее бы уже использовали .

Я УВЕРЕН и в нашей ПОБЕДЕ и в том ,что альтернативы Зеленскому НЕТ !
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.

Немає військової можливості у арабських країн стерти Ізраїль.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Denik написав:
  Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.

Якщо закинутись чимсь важким, то можливість з'явиться
Boundless

Подякував: 89 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:42

Banderlog написав:
  холява написав:
точно. З листопада в минулого року в зсу. Ті що прийдуть в листопаді цього року будуть ще менше схожі на Вас. )І шо ми так здивовані? спочатку були черги в тцк. Зараз тцк пакують в буси і завозять на комісії. Воєнкомів саджають... я не про то що вони також ЗСУ, но чогось продажні як і я. )А про то що взятки їм дають не за те щоб попасти на війну а за те щоб відкосити...)))Це Вас не дивує?) Щодо мене ,то я не пішов в 14му, одпетляв. І в березні 22 не пішов. Я пішов в листопаді , повірив в контрнаступ і в натівські стандарти. Щодо сослуживців, то своїх взглядів не скриваю . Дехто канєшно возмущається, но морду іще не щупали і на суд охфіцерськой честі не визивали. А ще я православний московського патріархату це возмущає сослуживців куди більше, но :lol: корочє, я кращий з тих кого Батьківщина змогла знайти на цю роботу за ці гроші. бачите на яку цинічну й безпринципну тварину ви все бросілі?

Сколько же еще вас , обычных людишек, идущих на все ради денег .
Вносящих смуту ,обман .
Смешно и страшно читать ваши аргументы , человека одетого в форму ЗСУ .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 10:44

Boundless написав:
Denik написав:

Якщо закинутись чимсь важким, то можливість з'явиться

якщо закинутися чимось важким, то можна відразу до гурій потрапити, не чіпаючи Ізраіль :D
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1643 раз.

Профіль

1
4
5
  #<1 ... 52245225522652275228 ... 14847>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти