Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52735274527552765277 ... 14819>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 08:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Обіцяли те, обіцяли се...
Обіцяли Хаймарси...
Обіцяли абрамси/леопарди...
Обіцяли ракети на 300км...
І так, дали всього і все - аж по декілька "чайних ложечок".
Тепер ще обіцяють ф-16...Тому - я не до кінця розумію

Іншими словами Зеленський настільки хреновий президент, шо йому нічого не дають, я правильно зрозумів? Всі питання сюди до твого найвеличнішого, найрозумнішого кумира за якого ти з трусів вискакував, от бери і пиши йому щоб нормально працював і все у нас було, а не скигли тут на форумі: https://www.facebook.com/zelenskiy.offi ... cale=ru_RU
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:01

рф більше трьох тижнів не завдає ракетних ударів з літаків дальньої авіації

Розвідка Британії вважає, (https://www.radiosvoboda.org/a/news-roz ... 35602.html) що вони накопичують їх для атак по критично важливій інфраструктурі з настанням холодів.

https://t.me/c/1172830166/68527
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:04

vitaliiangel там можуть і моторесурс літаків берегти.
Літаки в остатку, плече дуже велике , техніка не надійна.
Була би надійність , пускали із Заполярья, але очкововий проліт ракет над територією
ерефії
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:23

Подумалось, Резников же уже безработный? И маляр. И ко. Такие опытнейшие ценнейшие вояки, подскажите пожалуйста, на каком они направлении воюют? Хочу в их подразделение записаться

А что за свадьба дбр, прокурори, податкової, менти, про яку всі базарять якась на сотні тисяч доларів, на якій Полякова співала, дзідзя якась? Всі про неї гудять, ніде найти не можу
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 14 жов, 2023 09:28, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 412 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:27

Граблі ще будуть! Неодмінно будуть! ;)

Василь-Рівне написав:я правильно зрозумів?
Я ж там песікоту на цю тему відповів - ти не читав?
То от читай, уважно! ;) >>>
  Успіх написав:Я от вже чекаю(після закінчення війни) на вибори, коли там буде сивочолий(чи кого пропонуєш?) - щоб НЕ піти на вибори, зате потім всім вам гордо заявляти - "Ну що так слабо? Що, знову не того обрали? А чого так, га? Без мене ж обирали! То чого знову куйового вибрали?"
:D
Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:29

Успіх написав:Тому - я не до кінця розумію, хто з нас "жаба, яку варять на повільному вогні"?

Я підозрюю, що жабу і гадюку разом варять в одній кастрюлі на контрольованому вогні.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:32

beee ,
А что за свадьба дбр, прокурори, податкової, менти,

Знов прозівав? А міг би спецперепустку на міст накружити.. там би десь помлів за стаканом односолодового і вже б був як всі, не відчував себе за бортом..
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:04

ЛАД написав:
  Успіх написав:
  Bobua написав:Я ще торік писав -- фронт треба перетворити на зручний, і відносно безпечний тир.

Глибочезні бліндажі!

Приїхав раз на рік (чи три) на місяць (чи два). Пожив у напруженні. Постріляв.
Трохи вгамував прадавню ненависть до вбивць, і поїхав додому. Накопичувати нову
Ехххххххх.... прикро, що так нема...
А зробили б так зразу, то НЕ було б мабуть, навіть, поняття "втомлений від війни" як на фронті, так і особливо в тилу
  Bobua написав:Фронт можна було би зробити суттєво безпечнішим, і навіть цікавим та розважальним. Чому президент зі сфери розваг і не зміг -- це загадка...
Це справді загадка! Він міг би дуже цікаво/розважально зробити і демобілізацію, і перебування на фронті...
Але, щось зовсім він забув, ким він був до того :mrgreen:
........

К большому сожалению, так не бывает.
Не бывает "безпечного фронту". Даже при очень большом технологическом преимуществе, которого у нас нет.

Чому ні?

Вкопатись технікою на багато метрів вглиб. Загроза буде лише від протибункерної ракети, але такі є лише у розумних США, а не у тупих москвинів.
Бомблять застарілим непотребом -- спокійно лежимо внизу і книги читаємо.
Перестали бомбити -- визирнули нагору, замінили розбиті вебкамери, і спокійно чекаємо далі.

Єдина проблема -- це може бути нуднуватий тир, якщо вони так і не поженуть мільйони холопів пішим строєм...

Успіх написав:
  Витаха написав:Производитель высокоточных бомб GLSDB на пути к поставке их Украине, - СМИ

https://www.rbc.ua/ukr/news/virobnik-vi ... 20481.html

Вот это обещали ещё с начала года. Удары их HIMARS станут покрывать всю оккупированную территорию (кроме части Крыма). Вся авиация по типу вертолётов самолётов в Бердянске и Мариуполе будет в зоне поражения.

Обіцяли те, обіцяли се...
Обіцяли Хаймарси...

Тепер ще обіцяють ф-16...
І дадуть - навіть, не сумнівайтесь!

От правда дадуть 20-40шт і то "на завтра" - через декілька місяців, а треба їх було ще "на вчора" - рік тому і то з 100-200шт!!!

І тут зараз дехто скаже - "Що ти скиглиш? Що за зрада? Все дадуть - але по-трохи і поступово!"

А я скажу - все б це нічого, якби па-раша сиділа склавши руки і чекала, коли ми їй дамо 3,14зди!
Але ж там повним ходом штампують боєприпаси, ракети, дрони і т.п.

Тому - я не до кінця розумію, хто з нас "жаба, яку варять на повільному вогні"?

для Заходу першочерговим є не вляпатись у якусь брудну справу, як-то було у В`єтнамі. Там теж ніби йшли на допомогу місцевій владі, і проти московії (тоді відгукувалась на “ссср”). А виявилось, що місцеве населення вже було якесь москвинисте.
І Афган. Два десятиліття гатити туди гроші й життя амер.військових, а потім виявити, що там таки ж усі-всі “талібан” (це як московія, але ще відсталіше, примітивніше, вузьколобіше, і троглодитніше... хоч і важко таке уявити).
...
Американська влада не може висловлюватись так само прямо, як якісь там мультимільярдери Маски -- але їй теж абсолютно не в тему отримати потік ненависті у формі “янкі гоу хом!” на кримнаші чи данбасє, які ще до війни 2014 ходили з триколорами і били проукраїнські демонстрації. І навряд чи стали кращими за часи окупації...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:27

Bobua написав:
  ЛАД написав:
  Успіх написав:
5634042:Bobua"]Я ще торік писав -- фронт треба перетворити на зручний, і відносно безпечний тир.

Глибочезні бліндажі!

Приїхав раз на рік (чи три) на місяць (чи два). Пожив у напруженні. Постріляв.
Трохи вгамував прадавню ненависть до вбивць, і поїхав додому. Накопичувати нову
Ехххххххх.... прикро, що так нема...
А зробили б так зразу, то НЕ було б мабуть, навіть, поняття "втомлений від війни" як на фронті, так і особливо в тилу[quote="5634042:Bobua написав:Фронт можна було би зробити суттєво безпечнішим, і навіть цікавим та розважальним. Чому президент зі сфери розваг і не зміг -- це загадка...
Це справді загадка! Він міг би дуже цікаво/розважально зробити і демобілізацію, і перебування на фронті...
Але, щось зовсім він забув, ким він був до того :mrgreen:
........

К большому сожалению, так не бывает.
Не бывает "безпечного фронту". Даже при очень большом технологическом преимуществе, которого у нас нет.

Чому ні?

Вкопатись технікою на багато метрів вглиб. Загроза буде лише від протибункерної ракети, але такі є лише у розумних США, а не у тупих москвинів.
Бомблять застарілим непотребом -- спокійно лежимо внизу і книги читаємо.
Перестали бомбити -- визирнули нагору, замінили розбиті вебкамери, і спокійно чекаємо далі.

Єдина проблема -- це може бути нуднуватий тир, якщо вони так і не поженуть мільйони холопів пішим строєм...

Успіх написав:
  Витаха написав:Производитель высокоточных бомб GLSDB на пути к поставке их Украине, - СМИ

https://www.rbc.ua/ukr/news/virobnik-vi ... 20481.html

Вот это обещали ещё с начала года. Удары их HIMARS станут покрывать всю оккупированную территорию (кроме части Крыма). Вся авиация по типу вертолётов самолётов в Бердянске и Мариуполе будет в зоне поражения.

Обіцяли те, обіцяли се...
Обіцяли Хаймарси...

Тепер ще обіцяють ф-16...
І дадуть - навіть, не сумнівайтесь!

От правда дадуть 20-40шт і то "на завтра" - через декілька місяців, а треба їх було ще "на вчора" - рік тому і то з 100-200шт!!!

І тут зараз дехто скаже - "Що ти скиглиш? Що за зрада? Все дадуть - але по-трохи і поступово!"

А я скажу - все б це нічого, якби па-раша сиділа склавши руки і чекала, коли ми їй дамо 3,14зди!
Але ж там повним ходом штампують боєприпаси, ракети, дрони і т.п.

Тому - я не до кінця розумію, хто з нас "жаба, яку варять на повільному вогні"?

для Заходу першочерговим є не вляпатись у якусь брудну справу, як-то було у В`єтнамі. Там теж ніби йшли на допомогу місцевій владі, і проти московії (тоді відгукувалась на “ссср”). А виявилось, що місцеве населення вже було якесь москвинисте.
І Афган. Два десятиліття гатити туди гроші й життя амер.військових, а потім виявити, що там таки ж усі-всі “талібан” (це як московія, але ще відсталіше, примітивніше, вузьколобіше, і троглодитніше... хоч і важко таке уявити).
...
Американська влада не може висловлюватись так само прямо, як якісь там мультимільярдери Маски -- але їй теж абсолютно не в тему отримати потік ненависті у формі “янкі гоу хом!” на кримнаші чи данбасє, які ще до війни 2014 ходили з триколорами і били проукраїнські демонстрації. І навряд чи стали кращими за часи окупації...[/quote]Поясніть, будь ласка, як "закопана на кілька метрів вглиб" арта чи броня може виконувати якісь задачі з оборони? Як і особовий склад десь під землею.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:35

❗️ Республіканська партія висунула конгресмена Джима Джордана на посаду спікера Палати представників США. Він виступає проти військової підтримки України у війні з росією — Bloomberg

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 52735274527552765277 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор