|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 жов, 2023 12:02
Bobua написав:Ситуація з ІТ в тилах -- критична. Вони вже і так не витягують... Яскравий приклад -- лічильник середнього курсу у валютній темі форуму. Він веде на цю сторінку https://tables.finance.ua/ru/currency/c ... /usd/1#3:0По всіх безкраїх тилах нема ІТ, який зміг би створити дієвий алгоритм розрахунку середнього значення. Я б, наприклад, в ел.таблиці робив би три розрахунки. Чорновий. По всіх числах. Потім у другій колонці -- по числах більше нуля. І у третій -- по числах не менших половини, чи й 80% середнього колонки #2. Схоже, вже всіх архітектів, сеньйорів, мідлів вигребли. А джуни -- вони ж не чарівники, вони ще тільки вчаться...
Ситуація з ІТ тут ні до чого. Просто ніхто не хоче платити за доробку сервісу, який не приносить ніякого доходу, бо безкоштовний.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 15 жов, 2023 12:29
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 12:42
beee написав:Задолбали Израилем своим. В Израиле сын премьера воюет, а у нас в первый день от доверия к гражданам границы закрыли
ИМХО закрити кордони в лютому-березні 2022 - було правильне рішення. От чому не відкрили його в квітні, після відступу москалів - тут вже можна дискутувати.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 12:48
Bobua написав:Ситуація з ІТ в тилах -- критична.
Згоден, нових контрактів майже нема. Головна причина - неможливість забронювати спеціалістів від мобілізації. Знаю 2 братів, в одного фірма в Пряшеві, в іншого в Ужгороді - так от з Ужгородською жодного нового контракту з минулої осені не вклали, а з точно такою фірмою в Словаччині вже більше 10, в тому числі і старі клієнти Ужгородської.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 15 жов, 2023 12:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 12:48
freeze написав:fox767676 написав:Це людина яка карєру зробила перерозподіляючи пожертви (мої у т.ч.), а зараз на податки 40-50 річних сеньорів вважає що має право їх гнати рядовими в окопи.
Никогда сеньор не будет штурмовиком в окопах, это просто пугающие фантазии тех, кто не понимает, что в происходит в армии. Чтоб вы понимали, в день когда нам в батальон попадает сеньор, он становится как минимум оперативным черговым командного пункта. Но скорее всего не надолго, заберут оперативным черговым бригады. Это как минимум. Потому что через месяц его заберут в ОК(оперативное командование) Пивдень.
ФРИЗ, вот вы лет на 10 старше меня(родились в год Дракона или Лошади?), имели наверно некислый бизнес в Жемчужине у моря, как вы попали туда где вы сейчас? Не из-за ж 3куе в мес, как наш легендарно-балабольный легiнь, втомлений без ротацій? Ваше мнение как немолодого довольно офицера, причём не полкана запаса, прошедшего в годы молодые и Афган, и Сумгаиты с Тбилиси, хоть где то учитывалось при назначении на то место где вы на моменте?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:07
flyman написав:будівельник би не тільки розказував про мільони податків які він сплачує і чому прапорщик-передовик елітних військ і його сини корисні більше в тилу
1 Прапорщику елітних військ тиждень тому відмітили 58 Тому ще рік назад йому вручили повістку з записом про обовязок зявитись по телефонному виклику. Поки що не звонили, на блок постах повістка жодного разу не викликала ніяких підозр( хоча й її якось пробивали по планшету працівники ТРЦ) В 2015 - було практично те саме, викликали ,прогнали по медиках,дали відтермінування... 2 Молодший син прапорщика елітних військ і досить непоганого платника податків, в третьому кварталі вийшов на 15 000 грн/місяць сплати податків , в четвертому кварталі я прогнозую 20000 грн/місяць сплати податків( при чому тут без акцизів і пдв і найнятих..тобто 100% сплати за себе єдиний+ЄСВ) 3 Старший син прапорщика елітних військ з перших днів в Тро, через 2дні на третій ходить в наряди по охороні чогось там( прапорщик не питає - син не розповідає) , паралельно з цим є головою Благодійного фонду, і приблизно раз в місяць возить вантажі на Схід ( в основному не військовим допомагають) військовим єдине що передають це медичні матеріали які фонд збирає в Німеччині, а також допомагає переправляти автомобілі військовим... Далі продовжувати чи може заткнешся?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:19
Faceless написав:Bobua написав:Ситуація з ІТ в тилах -- критична. Вони вже і так не витягують... Яскравий приклад -- лічильник середнього курсу у валютній темі форуму. Він веде на цю сторінку https://tables.finance.ua/ru/currency/c ... /usd/1#3:0По всіх безкраїх тилах нема ІТ, який зміг би створити дієвий алгоритм розрахунку середнього значення. Я б, наприклад, в ел.таблиці робив би три розрахунки. Чорновий. По всіх числах. Потім у другій колонці -- по числах більше нуля. І у третій -- по числах не менших половини, чи й 80% середнього колонки #2. Схоже, вже всіх архітектів, сеньйорів, мідлів вигребли. А джуни -- вони ж не чарівники, вони ще тільки вчаться...
Ситуація з ІТ тут ні до чого. Просто ніхто не хоче платити за доробку сервісу, який не приносить ніякого доходу, бо безкоштовний.
рекламні блоки що ніц не дают?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:24
чик написав:в израиле уже мобилизовано 300000т. те, кто был забугром сами вернулись, чтобы воевать - совсем другой менталитет...
Добрый день , Уважаемый ЧИК ! Всем Здоровья и Удачи ! Ой,,,,, и не говорите ! Я думаю , что Вы все читаете . Местные патриоты форума меня просто умиляют . Прочитав за всю предыдущую неделю огромное количество патриотических текстов от них , я сегодня , на воскресной службе , молился о них . Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ . КАК ЖЕ МНЕ ХОЧЕТСЯ почитать его фронтовые записки ! Особенно после акубаротравмы или после окопной болезни -ПРОСТАТИТА . И ПРОШУ ВАС заметить , я молюсь чтобы они были НЕ УБИТЫ ! Кто же тогда напишет , на успИха надежд мало , на трудящегося в ТРК тоже надежд нет . Рад вас видеть .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:36
холява написав:Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ .
я бы лучше молился за скорейшее завершение войны.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:38
vitaliiangel написав: холява написав:Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ .
я бы лучше молился за скорейшее завершение войны.
ООООО , я и о Вас молился ! Когда на защиту УКРАИНЫ ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-