Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52895290529152925293 ... 14810>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:
  budivelnik написав:
  Schmit написав:Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей.
Молитесь, щоб якийсь анонімний форумчанин не уник мобілізації, а тут ціла еліта не задіяна, на них же рівняється все суспільство.
Тих кого Ви перечислили - сотні...Флаїв також сотні..але тисяч.
Тому не варто давати зачіпку(відмазку) для сотень тисяч флаїв у вигляді існування сотні арестовичів.

Бобуа нарахував щось біля 10 мільонів.
Прошу пана Бобуа освіжити підрахунки, бо в декого калькулятор збився.
10 мільйонів сіньорів-помідорів в Україні точно немає
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8234 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:26

beee ,

Я обменял службу на военной кафедре на тренировки, куда мои сокурсники шли по призванию. А щас сидят дома.
Ну да ладно.
С той стороны спортсмены вряд ли куда-то идут. Здриснули все как один (в большинстве)
Наши кстати тоже. Один, кто толком не знает чей Крым, вытанцовывет на площади во Вроцлаве кажется

Я никак не могу вас понять…
Вы «штангист», кто-то «танцор», кто-то «певун в караоке», кто-то «рыбак», кто-то «агент синьор минус 7»…
Я не могу понять , где вы увидели для «штангистов» и др. отвод? У всех есть хобби и таланты, військовий обовʼязок и закон о нем не выделяет певунов, танцоров и штангистов в особые категории.
Крупные плательщики в бюджет - как бы понятно. Кто-то должен армию (и не только ее) кормить и финансировать. Но штангист как бы вроде мимо…
Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите в бюджет крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:32

Hotab написав:beee ,

Я обменял службу на военной кафедре на тренировки, куда мои сокурсники шли по призванию. А щас сидят дома.
Ну да ладно.
С той стороны спортсмены вряд ли куда-то идут. Здриснули все как один (в большинстве)
Наши кстати тоже. Один, кто толком не знает чей Крым, вытанцовывет на площади во Вроцлаве кажется

Вы «штангист», кто-то «танцор», кто-то «певун в караоке», кто-то «рыбак», кто-то «агент синьор минус 7»…
Я не могу понять , где вы увидели для «штангистов» и др. отвод? У всех есть хобби и таланты, військовий обовʼязок и закон о нем не выделяет певунов, танцоров и штангистов в особые категории.
Крупные плательщики в бюджет - как бы понятно. Кто-то должен армию (и не только ее) кормить и финансировать. Но штангист как бы вроде мимо…
Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.

В Україні повинно бути більше як півтора роки тому введений стан війни.
Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларованих в Конституції.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 15 жов, 2023 16:42, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:35

flyman ,

Щоб «що»? Це допомогло б знайти твоє «дєло» , чи до чого ти це?

Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларовані в Конституції

І тоді б ти розшукав свої прививки і оформив справу в ТЦК?
У мене для тебе погані новини: нема ніяких незаконних законів і підзаконних актів. Все в рамках закону. Нічого не суперечить конституції. Треба збиратись в окоп, муха.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 15 жов, 2023 16:42, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:42

budivelnik написав:
  Schmit написав:
  холява написав:Местные патриоты форума меня просто умиляют .
Прочитав за всю предыдущую неделю огромное количество патриотических текстов от них , я сегодня , на воскресной службе , молился о них .
Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва !
Особенно ФЛАЙ .
КАК ЖЕ МНЕ ХОЧЕТСЯ почитать его фронтовые записки !
Особенно после акубаротравмы или после окопной болезни -ПРОСТАТИТА .

И ПРОШУ ВАС заметить , я молюсь чтобы они были НЕ УБИТЫ !
Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей.
Молитесь, щоб якийсь анонімний форумчанин не уник мобілізації, а тут ціла еліта не задіяна, на них же рівняється все суспільство.
Тому не варто давати зачіпку(відмазку) для сотень тисяч флаїв у вигляді існування сотні арестовичів.

Я ж вказав, що це еліта - важкі прокачані юніти, один Резніков замінює десятки простих Флаїв, а Кошовий - взагалі танк Леопард.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 15 жов, 2023 16:43, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:43

flyman написав:
  Hotab написав:beee ,

Ну да ладно.

Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.

Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларовані в Конституції.
Світ одразу зміниться, якщо ще щось оголосять? У нас і так воєнний стан. А ракетам взагалі по цимбалах, оголосили ми щось, чи ні.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:43

Залишився лише крок до перевороту думок©))

:arrow:
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 15 жов, 2023 22:24, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:45

Schmit написав:
  budivelnik написав:
  Schmit написав:Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей.

Я ж вказав, що це еліта - важкі прокачані юніти, один Резніков замінює десятки простих Флаїв, а Кошовий - взагалі танк Леопард.
В них хітпоінтів більше? Всі стати +500%? Об мармизу кошового рикошетять кулі з КПВТ?
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:47

Немного оффтопа ...

Новий пакет військової допомоги США для України та Ізраїлю перевищить $2 млрд – Білий дім
Радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив в ефірі недільної програми Face the Nation компанії CBS, що новий пакет військової допомоги з озброєннями для Ізраїлю та України "буде значно перевищувати 2 мільярди доларів".
...
Він сказав, що президент США Джо Байден цього тижня вестиме інтенсивні переговори з Конгресом США щодо необхідності схвалення нового пакету військової допомоги.

Ухвалення законів у Конгресі США залишається заблокованим через кризу з обранням спікера Палати представників

Допомога буде.

Треба розуміти, що вона буде після обрання нового спікера Палати представників

Але, об"єднати допомогу Україні і Ізраїлю - це сильний хід
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 16:50

Успіх написав:Шкода лише, що люди не хочуть прийти до спільного рішення РАЗОМ, а все більше і більше розділяються на 2 табори - фронтовикиVSтиловики.
Це в голові примітива є протистояння між фронтовиками і тиловиками.
Звичайно дурням не дано зрозуміти - є тиловики без яких фронтовики б протримались день/два
Є фронтовики які на інтерент ресурсах висять більше ніж тиловики...

Тому не придумуй штучних розподілів це не твоє.
Твоє це плакатись і нити в пошуках шари.
При цьому ти все таки щось хорошого зробив в своєму житті що сьогодні можеш називати себе фронтовиком
а уяви що тебе б не знайшли і ти сидів зараз як флай в тилу...про що б писав?

Так що будь вдячний тому що в тебе є
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 52895290529152925293 ... 14810>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти