Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1130811309113101131111312 ... 12464>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:58

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

kingkongovets написав:
beee написав:Локація, жк, планування, ціна, вид у двір або кудись.
Ну а потім вже і дизайн на якомусь місці.
Але.
Ви купите рожеве BMW, чи яка там марка подобається?

нас поблажливо вчать, що локація - це не головне
головне - це мопи і фасади
і умовні приховані плінтуси, які ніхто у вторинці за легендою ніколи не використовує

я 25+ років здаю комерцію і вже заїбався повторювати, що в довгостроковій перспективі у вторинки в гарній локаціїї немає конкурентів

але комерція не потребує ремонтів
а у житловій вторинці знайти нормальний ремонт практично неможливо

поки що
Відносно локації я такої ж думки.
Потім зламали мене цими осокорками зі славутичем. Всупереч інтуїції воно продавалось. і тут Варшавський. До останнього чинив опір. А воно продається. Всупереч логіці локації.
Тому локація важлива, але ІНФРАСТРУКТУРА мабуть важливіша, хз
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:01

beee написав:
Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:beee От реально: так люди обирають квартиру при покупці: по кольору стін і плінтусах? А не по розташуванню (чи поряд школа, метро, ...), плануванню і комунікаціях (яке опалення, чи є газ)...
У всіх свої заскоки. Інакше й не було б вічних тем про лайнобуди на задворках цивілізації, про доцільність купівлі в передмісті і т п
Локація, жк, планування, ціна, вид у двір або кудись.
Ну а потім вже і дизайн на якомусь місці.
Але.
Ви купите рожеве BMW, чи яка там марка подобається?
Я особисто ніт, ні рожеве, і не BMW :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:06

beee написав:Відносно локації я такої ж думки.
Потім зламали мене цими осокорками зі славутичем. Всупереч інтуїції воно продавалось. і тут Варшавський. До останнього чинив опір. А воно продається. Всупереч логіці локації.

так я ж спецом написав - оренда в довгостроковій перспективі
спекуляції, та нажива на інвестиціях в котловани, особливо коли забудовники були вимушені продавати майнові права на перших етапах будівництва нижче собівартісті як це полюбляла робити аркада - це не системний бізнес, це казіно та «хап-момент»
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:07

beee написав:
kingkongovets написав:
нас поблажливо вчать, що локація - це не головне
головне - це мопи і фасади
і умовні приховані плінтуси, які ніхто у вторинці за легендою ніколи не використовує

я 25+ років здаю комерцію і вже заїбався повторювати, що в довгостроковій перспективі у вторинки в гарній локаціїї немає конкурентів

але комерція не потребує ремонтів
а у житловій вторинці знайти нормальний ремонт практично неможливо

поки що
Відносно локації я такої ж думки.

ІМХО, інфраструктура - це один з критеріїв локації. Локація - ширше поняття, ніж чисто географічна близькість до центру, наприклад.
Щоправда, я все одно не можу сказати, що у Варшавського гарна локація. Мабуть, таки є у ринку паранормальні явища
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:21

В Києві більшість тарифів від 7 грн за метр до 44 грн в тетрісі - ні про що)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:29

Faceless написав:ІМХО, інфраструктура - це один з критеріїв локації. Локація - ширше поняття, ніж чисто географічна близькість до центру, наприклад.
Щоправда, я все одно не можу сказати, що у Варшавського гарна локація. Мабуть, таки є у ринку паранормальні явища
термін «інфраструктура» кожний сприймає по-своєму)
хтось вважає, що це - «водяні артерії», комусь втерли що це - «парки» та «набережна ірпеня», хтось вважає головним наявність поруч шкіл та дитсадків, комусь вистачає «метро в пішоходному доступі», а хтось радіє що поруч його жк в дупі світу зʼявився мангал
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:30

cherchiltank написав:В Києві більшість тарифів від 7 грн за метр до 44 грн в тетрісі - ні про що)

Да, згоден, 10 євро в Німеччині в цьому хмарочосі це перебор.

Але хочу вас заспокоїти, в Німеччині в невеликих містечках ціна обслуговоючої компанії 1-2 евро за кв.м. Навіть в Дрездені що є доволі не малим містом.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:30

Стосовно локації - в нас вона чутку спотворена - вирішує більше інфраструктура комплексу - перший приклад це новопечерськи Липки і комфорт таун - локація в обох випадках гімно, у другому гімно в квадраті - але інфраструктура самого комплексу і новизна людям подобається
Єдиний момент - всі такі комплекси через 10-20 років стають несучасним із за жлобів мешканців)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 19:19

kingkongovets написав:
Faceless написав:ІМХО, інфраструктура - це один з критеріїв локації. Локація - ширше поняття, ніж чисто географічна близькість до центру, наприклад.
хтось вважає, що це - «водяні артерії», комусь втерли що це - «парки» та «набережна ірпеня», хтось вважає головним наявність поруч шкіл та дитсадків, комусь вистачає «метро в пішоходному доступі», а хтось радіє що поруч його жк в дупі світу зʼявився мангал
Можливо, я дещо консервативний, але для мене інфраструктура - це близькість ГТ з можливістю швидко добратися в в більшість районів міста, особливо в центр; нормальні транспортні розв'язки з тією ж метою; близькість ТРЦ, різних супермаркетів; наявність банків, кафе, поліклініки/лікарні, школи, дитсадків, салонів і т п
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 20:23

Faceless написав:
kingkongovets написав:
Можливо, я дещо консервативний, але для мене інфраструктура - це близькість ГТ з можливістю швидко добратися в в більшість районів міста, особливо в центр; нормальні транспортні розв'язки з тією ж метою; близькість ТРЦ, різних супермаркетів; наявність банків, кафе, поліклініки/лікарні, школи, дитсадків, салонів і т п

За останні 5 років користувався штаб один раз - інфраструктура - це коли пішки за 15 хвилин можна дійти куди треба або 10 хв на машині
cherchiltank

Профіль

#<1 ... 1130811309113101131111312 ... 12464>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор