Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52965297529852995300 ... 14809>
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 10:24

vitaliiangel написав:один я заметил что ветка потеряла смысл?. Когда, например, писали о новом пакете военной помощи и что в него входит, или о вступлении Украины в ЕС/НАТО?

Навіщо взагалі обговорювати пакети військової допомоги? Щоб ворогу зручніше було планувати свої дії?
Про вступ до ЄС - ловіть свіжі дані від Мінекономіки:
-на цей час вже 85+% стандартів України відповідають стандартам ЄС (щоб ви розуміли, в Україні сьогодні діють 46+тисяч стандартів);
- 90% законодавства України вже гармонізовано із ЄС.
Переговори про вступ мають початися в грудні цього року. Найоптимістичні сценарії вступу - це три-п'ять років, тобто до 2028р.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 10:36

fler написав:
  vitaliiangel написав:один я заметил что ветка потеряла смысл?. Когда, например, писали о новом пакете военной помощи и что в него входит, или о вступлении Украины в ЕС/НАТО?

Навіщо взагалі обговорювати пакети військової допомоги? Щоб ворогу зручніше було планувати свої дії?
-на цей час вже 85+% стандартів України відповідають стандартам ЄС (щоб ви розуміли, в Україні сьогодні діють 46+тисяч стандартів);
Переговори про вступ мають початися в грудні цього року. Найоптимістичні сценарії вступу - це три-п'ять років, тобто до 2028р.

флер, досить художєствєнного звіздєжа, робіть щось корисне для людей:
знизьте податки, перевірки, дозволи, фінмон, відкрийте кордон, зробіть нарешті як пише Конституція "соціальну та правову державу"... про "друга Франція" з 1991 чутно ... щось затихли із золотом Полуботька, репатріаціями після перемоги і рештою манни небесної... в темі КРЖН та сама флер

fler написав:У 2021р. за межею абсолютної бідності перебували майже 2,0 млн осіб, що становить 4,6% населення України.
Джерело: Витрати і ресурси домогосподарств України у 2021 році (за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств України). Державна служба статистики України. 2022. https://www.ukrstat.gov.ua/druk/publica ... vrd_21.pdf
Впродовж війни кількість бідного населення значно зросла і за підсумками 2022р. рівень бідності в Україні становив 24%. За прогнозами Світового банку у 2023р. рівень бідності сягне 55%, тобто близько 18 млн осіб в Україні виживатимуть на доходи менше ніж 5,50 $ на день.
Джерело: https://www.slovoidilo.ua/2023/05/04/in ... i-ukrayini
За даними Всесвітньої продовольчої програми на кінець червня 2023р. в Україні нараховується 8,2 млн осіб з недостатнім споживанням продуктів харчування.
Джерело: HungerMap Ukraine. https://hungermap.wfp.org/

вона працює (с)
Востаннє редагувалось flyman в Пон 16 жов, 2023 10:43, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 10:42

flyman написав:флер, досить художєствєнного звіздєжа, робіть щось корисне для людей:
знизьте податки, перевірки, дозволи, фінмон, відкрийте кордон, зробіть нарешті як пише Конституція соціальну та правову державу...

Пані флер діє інакше: це такий внєдрьоний в форум інфоциган-арестович, і він же - сценарист для єдиного телемарафону.

илья старается скорее
уравновесить зло добром
увидел парни бьют мальчишку
красиво рядом станцевал
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 11:00

fler написав:

То може найбільше нас наблизить до вступу відміна до уїв собачих 9/10 тих 46000 стандартів + скорочення хоча б на 2/з усіх "кормящихся" від держави за виключенням медицини та освіти?
Коли будуть новини про законопроект відносно скорочення чисельності ВР-у вас там монобільшість пля! Чи не задокуя 450 нардепів на 30 млн(чи скільки там зараз реально) населення, коли в США меньше 400 в палаті представників на біля 400 млн країну? З КМ та іншими відомствами така ж історія. Не хочеться цитувати "узкіх" але ж в саму точку написано багато років тому:
Одни - стяжатели и воры,
Другие - сладкие певцы,
А третьи... третьи - мудрецы:
Их назначенье - разговоры.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 11:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Да все пойдём. Кто-то раньше, кто то позже.
И я, и муж Флер и даже кабан стефанчук.
Хотя это всё бесполезно, но...долг отдать нужно
Готовьтесь лучше. Бегайте с отягощением. Тренируйтесь с лопатой. Небось ручки женские
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 12:06

fler написав:Навіщо взагалі обговорювати пакети військової допомоги? Щоб ворогу зручніше було планувати свої дії?

Класика.
"Строгость законов смягчается необязательностью их исполнения... для власти" (с), "Друзям - все, ворогам - Закон!"...

Особливо "гармонізуються" закони та постанови від кабміну, які блокують виробництво та постачання зброї тому що трактуються по різному різними органами державного контролю. Самі здогадаєтеся про які факти йдеться, чи прямо наводити факти на "зраду"?

ІМХО. Переможна-перемога, вже починає конкретно дратувати, тому що починає все більше і більше розходитися з реаліями. Спускайтесь з неба, і хоч трохи наближайтесь до реалій, тоді довіри у пересічних буде ставати до влади більше.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 12:11

Успіх написав:А я - мовчу...))

Покищо))

Я: пока что не буду никому говорить, что бы не сглазить.

Так же я спустя 10 секунд: у нас сенсационная новость!
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 12:23

Я лише потім напишу, що "я про це знав, але мовчав!")))

stm написав:

Покищо))

Вам весело? :D

Я хоч тут тримаю свого язика двома руками вже не 1 день :D - але бачу, що по новинах вже починають натякати, а то і конкретно говорити... :evil:

Чому ЗМІ не "вріжуть язика?"
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 12:26

Успіх написав:
  stm написав:
Покищо))

Вам весело? :D

Я хоч тут тримаю свого язика двома руками вже не 1 день :D - але бачу, що по новинах вже починають натякати, а то і конкретно говорити... :evil:

Чому ЗМІ не "вріжуть язика?"

Дякуємо за гарні новини.
Трохи реального оптимізму, це дорогого вартує. :!:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 12:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:що по новинах вже починають натякати, а то і конкретно говорити

поганий з мене "шпіон", взагалі не в курсі про що ви з Миколою. Чекаю тоді офіц.інфо
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 52965297529852995300 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор