|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:24
sashaqbl написав: flyman написав:Так от не фріза/долярчика міняти потрібно.
Ти давай не плутай солодке з твердим. Від того, що поміняти зеленського з стефанчуком, русні менше не стане. І якщо посадити сотню податківців, ти не перестанеш працювати по сірим схемам.
Які ще "сірі схеми"? Данило Олександровичу, перелогіньтесь.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 жов, 2023 12:26, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:26
flyman і ти, і решта айтішників. Коли наймані працівники оформляються як ФОПи на єдиному.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 25 жов, 2023 12:28, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:27
sashaqbl написав:flyman і ти, і решта айтішників.
Данило Олександровичу, Ви помиляєтеся.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:30
sashaqbl написав:"Батальйоном" назвали підрозділ, в якому особового складу не набереться навіть на роту. Що це, як не медійна історія з голосною назвою?
60 осіб наразі та очікується збільшення. Вони є частиною регулярної армії та скоро будуть відправлені на фронт. sashaqbl написав:Ви ж закликаєте воювати до останнього тут на форумі, але ваш чоловік при цьому косить. В цьому вся печаль вашої позиції.
У вас є докази, що мій чоловік саме "косить"? Немає. То якого біса вам не йметься? 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:30
fler написав: sashaqbl написав: fler написав:2) В Україні сформували батальйон "Сибір", який повністю складається з громадян рф і туди не набирають полонених російських солдат.
Це просто медійна історія, так само, як і відправка на фронт військовополонених. Як і "Свобода расіі" чи РДК. Ніхто за вашого чоловіка воювати не буде.
Почнемо з кінця. До чого вкотре мій чоловік? Якого біса ви та інші вчепилися за нього, як воші за кожух? Я ж не кажу, що робити вашим дружинам чи подругам Тепер про медійні історії. У вас є докази? Ні? Навіщо тоді нагнітати? Тепер про взагалі. На гілці роздмухується ворожнеча між тиловиками та військовими. Зрадолюби підливають масла у вогонь. Може потрібно замислитись і згадати про те, що форум - це інформаційне поле бійки, тут не вирішуються питання мобілізації чи покарання зрадників. Тут треба засуджувати ворога, підтримувати ЗСУ та ділитися корисною інформацією, яка допомагає наближати перемогу.
інформаційне поле передбачає, що інформація тут буде справді інформацією, а не мріями рожевоокулярників (якщо не сказати різкіше про носіїв цієї "інформації"), а місцями і взагалі відвертим лайном. інформацією адекватною і бажано з джерел, які заслуговують хоч на якусь довіру. рожевоокулярники своє маячнею підливають масла у вогонь не менше ніж зрадолюби, а може навіть і більше. бо своіми псевдобравурними новинами тільки відволікають уваги від нагальних проблем (ну що, які проблеми, звідки ж вони в нас, правда ж), що потребують вирішення, місцями негайного вирішення.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Сер 25 жов, 2023 12:33, всього редагувалось 1 раз.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 жов, 2023 12:33
Добрый день , ФРИИЗ . Здоровья Вам и ВСЕМ ребятам на передке !
Утром ходил по парку , холодно . Я очень хорошо себе представляю как в блиндажах . Не говоря о окопах , даже в спальнике на -10 .(это у меня такой был )
Вы знаете , я думал надо что то доводить , убеждать местных форумных знатоков о том что враг( ОРКИ ) не имеет добрых намерений . Что надо любить и защищать свою УКРАИНУ ! И О ГОСПОДИ , что я читаю на ваши аргументы ? Человека , бросившего благополучную жизнь , вполне имеющий средства откупиться , но ушедшего на мобилизацию добровольно ! Вы думаете что кто то возразивших вам имеет гражданство УКРАИНЫ ?
Такое впечатление ,что пишут вам из далеких сопок Архангельского края , Южного побережья Белого моря ,Нарьян-Мара ,и еще невесть кого , называя себя жителями Закарпатья .
Вчера , в беседе с ЛАДом я предложил первым делом заняться МОБИЛИЗАЦИЕЙ ОБЩЕЙ . Какие же волны гнева это вызвало ! Аргументов у всех хоть отбавляй .Самый главный это мне все по Х ..ПЕНИСУ ! Кто работать будет ?(хотя если возьми лопату и еб.....ни по спине , то все признаются в обмане )
Вы долго упирались ! Видно времени много было ! МДА ...... мне бы Ваше терпение ......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 25 жов, 2023 13:04
холява написав:хотя если возьми лопату и еб.....ни по спине , то все признаются в обмане
ви з допомогою лопати всіх хочете примусити більше любити Україну (тобто мобілізуватись) ? от навіть у супер-патріотки fler є тисяча і одна причина чому її чоловік (житель прифронтового міста) досі не у війську. А що говорити про інших, хто за тисячу км, чи не настільки патріот, чи боїться чи "нікаму нічево не должен" P.S. На вашому місці я скоріш за все, був би злий на тиловиків ще більше, але толку
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 жов, 2023 13:07
Letusrock , «До Закарпаття точно не дійдуть, а якщо що , то кордон поряд» Так?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 25 жов, 2023 13:10
Letusrock написав: холява написав:хотя если возьми лопату и еб.....ни по спине , то все признаются в обмане
ви з допомогою лопати всіх хочете примусити більше любити Україну (тобто мобілізуватись) ? от навіть у супер-патріотки fler є тисяча і одна причина чому її чоловік (житель прифронтового міста) досі не у війську. А що говорити про інших, хто за тисячу км, чи не настільки патріот, чи боїться чи "нікаму нічево не должен" P.S. На вашому місці я скоріш за все, був би злий на тиловиків ще більше, але толку
ВЫ РАЗВЕ ФРИИЗ ? Я ему писал , а не вам .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 25 жов, 2023 13:12
fler написав: sashaqbl написав: fler написав:2) В Україні сформували батальйон "Сибір", який повністю складається з громадян рф і туди не набирають полонених російських солдат.
Це просто медійна історія, так само, як і відправка на фронт військовополонених. Як і "Свобода расіі" чи РДК. Ніхто за вашого чоловіка воювати не буде.
Почнемо з кінця. До чого вкотре мій чоловік? Якого біса ви та інші вчепилися за нього, як воші за кожух? Я ж не кажу, що робити вашим дружинам чи подругам
Просто визнайте що ваш чоловік такий же ухилянт як і всі інші про яких тут пишуть. тоді ніхто за нього згадувати не буде. Після останніх змін по ВЛК в нього нуль шансів бути "непридатним". Зайди він зараз в будь-який військомат то його звідти випустять лише в напрямку найближчого полігону з мобілізаційним розпорядженням в руках. Як вже писав здається Hotab - зараз нікого нецікавить наскільки ти цінний в тилу, якщо є недобір по моб.плану
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|