|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 17 лис, 2023 00:48
Hotab написав:kluychkooleg , так не бывает, что часть дохода он имеет на ФОП и платит с него 5%, а часть на Револют? Потому что слышал от него и то, и другое. За «револют» я его для очищения кармы вынудил отчитываться о донатах))
Ну хз, может он в софтовой фирме и еще куда-то налево работает не официально, хотя мог открыть просто еще один ФОП-ский счет и честно платить налоги.
-
kluychkooleg
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 496 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 лис, 2023 01:01
kluychkooleg написав: Hotab написав:kluychkooleg , так не бывает, что часть дохода он имеет на ФОП и платит с него 5%, а часть на Револют? Потому что слышал от него и то, и другое. За «револют» я его для очищения кармы вынудил отчитываться о донатах))
Ну хз, может он в софтовой фирме и еще куда-то налево работает не официально, хотя мог открыть просто еще один ФОП-ский счет и честно платить налоги.
Точно софтовая . Но там несколько иное, чем «работает налево». Что-то типа «какая-то немаленькая сумма заходит ему, и он ее раздает на всех» . Естественно это помимо того, что все ФОП и все платят свои налоги. Разговор был в контексте того , что я ему сбросил инфо (он ее естественно уже знал), что европейцы планируют обмениваться с нашими фискалами информацией о счетах украинцев в европейских банках. Несколько месяцев назад.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 17 лис, 2023 02:01
mephala написав:меня например больше интересует кто весь этот бакс выкупает в обменках? причем готов платить маржу мулам за то что бы они перетаскивали валюту из банков в обменки где они ее покупают не светясь. вас не интересует кто эти люди в воюющей стране что так шифруются?
Посидіть біля обмінки та подивіться. Усі підряд купляють, навіть бабки-кульбабки.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 лис, 2023 02:13
Hotab написав:10/9/9 , у біженців є те , що не можна показати фінмону??? Я думав вони то якраз ті, у кого нема нічого…
"Нічого" нема у бомжів. А гроші у деяких біженців якісь залишились. І тих, кому зламали життя і хто втратив більшість з того що мав, хочуть ще добити. Hotab написав:Ясно що не хочеться платити податки. І мені не хочеться. Але як тоді ви хочете перемагати або хоча б вистояти? Чи не хочете? Чи хочете за рахунок інших? (Це не до вас конкретно, я про вас нічого не знаю)
А до чого тут взагалі податки?.. Фінмон просто створює людям проблеми. Яка від нього користь?.. Задача фінмона викривати злочини. Якщо хтось має, наприклад, кілограм золота, це вже злочин чи ще ні?.. А якщо той кілограм ще дід під грушею закопав?..
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 лис, 2023 02:21
mephala написав: 10/9/9 написав:Все це прекрасно, було б, якби у всіх ВСЕ ЖИТТЯ були б білі зарплати.
до нулевых согласен, но с нулевых - это уже был осознанный выбор работников не платить налоги.
В 2000 году курс був десь 4.30, мінімалка була 74 грн, середня може 200, а ЗП в 300-700 грн була взагалі непогана. От скажіть, що це зараз дало б робітнику, якщо він би тоді отримував не 74, а 300 грн "в білу"?.. В фінмона пропали б усі питання, і можна було б заносити мільйони в банк, чи що?..
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 лис, 2023 05:24
sens написав:краще повернути кошти від Ощадбанк СРСР ( в моєму випадку).
Звертайтеся до правонаступниці СРСР - РФ, при чому тут Україна?
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 лис, 2023 06:50
vitaliiangel написав: citramon написав:Хочет свежие доходы на последние 2 года
за последний год. Когда в разгаре война и доходы многих близки к нулю.
В багатьох так. доходи впали. Але ніхто не признається що в багатьох доходи виросли. І виросли вони набагато. І часто незаконно.
-
Волинь
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 лис, 2023 07:27
vitaliiangel написав: 10/9/9 написав:коли молоді хлопці і дівчата з фінмону, хапають за фаберже карусельщиків
тут такой парадокс. Заказываете в райфе валюту (на кассе) до 400 тыс грн в день, выкупаете её и никакого финмона, даже имя не спрашивают. У меня по крайней мере. Но загоните 400 тыс на счёт, чтобы купить валюту на депозиты, вас с вероятностью 95% заблокируют. Одна и та же операция. Ощущение что фин.мон не до конца понимает кто ведьма.
паспорт на касі точно візьмуть,копіювати без вашого дозволу і без завірення копії не є доказом. Ви праві на 99.9% . Не треба тільки їм робити підказки. Ви ж пам'ятає коли на 3000 грн купували на рахунок і тільки з рахунку видавали.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 17 лис, 2023 07:33
Starikan написав: sens написав:краще повернути кошти від Ощадбанк СРСР ( в моєму випадку).
Звертайтеся до правонаступниці СРСР - РФ, при чому тут Україна?
моя відповідь дуже проста,українця завжди видає його поведінка і ставлення до іншого українця. По-друге, якщо ви такий розумничок то знайдіть свіжі рішення по правонаступнику де є рішення за позивачем. По-третє, самий кращий час я ототожнюю з минулим,не було валюти а був лише дефіцит, навіть мобільний це іграшка з майбутнього.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 17 лис, 2023 07:40
Hotab написав:kluychkooleg , Я питав «що НЕ можна показати фінмону». )) Більшості людей нема чого боятись. Навіть більшості не зовсім чесних. Бо дір повно. Ну а коли баласт - карусельщики скиглять - це епічно. Може пора на роботу їм?
Не питання,куди ? Статистика зараз не бреше,статісти - так. Нажаль є обмеження для половини населення,вбачаю що скоро і жінок зобов'яжуть також стати на облік. Треба розуміти що більшість не бажає воювати і тим паче вмирати,тому мають прибуток нульовий і неофіційно працевлаштовані. Треба дякувати НБУ за розумне рішення і продавати валюту.
Востаннє редагувалось sens в П'ят 17 лис, 2023 13:17, всього редагувалось 1 раз.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3