Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55655566556755685569 ... 14629>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:15

buratinyo написав:
  pesikot написав:
  buratinyo написав:Добрый день, приятная женщина из Николаева. )))

Будьте осторожны в восприятии речей всяких генералов, арестовичей и швецей

Сравнивать генерала Марченко с Арестовичем, ну такое себе
Это даже не сравнение хрена с пальцем, а гораздо хуже ...

:D Зачем вырываешь слова из текста и применяешь методику кремлевской пропаганды и брехни? Ты если сказал "а", то говори и "Мягкий знак". Конструктивно изложи свое замечание с неопровержимыми доказательствами.

так ты и есть кремлевская пропаганда, ты таким был и остался

как бы ты не маскировался
И твой пост - тому подтверждение
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:16

Прохожий написав:
  stm написав:
  detroytred написав:
Бееее)))
Україні зараз! вигідний мирний план Китаю, бо саме в ньому вказаний такий результат -- збереження української нації, української держави, невизнання захоплення територій агресором.
Саме в такому порядку.

Можно это из уст Китайского представителя?
Потому что с тезисом что Китаю выгодна война я абсолютно с Вами согласна. И нигде я не видела высказывания официального китайского лица с тезисами "невизнання захоплення територій агресором".

Портников тоже нигде не использует тезис "мирный план Китая", он использует "если не НАТО, то гарантии США+Британия".

stm
+100500

жгите напалмом военпенса и угорця!

Вы сегодня моя героиня вечера)

Херой, "зажёгся" напалмом тут поки тільки ти.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:24

fler написав:Зараз економіка Китаю не в найкращому стані. Рівень зростання сповільнився

https://tradingeconomics.com/china/indu ... production
За перші десять місяців 2023 року промислове виробництво зросло на 4,1% порівняно з аналогічним періодом 2022 року.
безробіття серед молоді досягло найвищого рівня

У жовтні 2023 року рівень міського безробіття в Китаї становив 5%, як і в попередньому місяці.
Заглядаючи вперед до 2023 року, уряд встановив ціль для рівня безробіття на рівні близько 5,5%, з метою створення приблизно 12 мільйонів нових робочих місць у містах.

а мільйони людей чекають на будівництво недобудованих будинків.

Продажі нових будинків у Китаї зросли
New Home Sales in China increased to 79311 CNY Hundred Million in September from 69918 CNY Hundred Million in August of 2023. New Home Sales in China averaged 30383.67 CNY Hundred Million from 1999 until 2023.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:що в найбільш густонаселеній країні світу

рилі?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:26

prodigy написав:
  ЛАД написав:
7 листопада 2023
Омбудсмен підкреслив, що порушення рівноправності громадян за будь-якими ознаками карається відповідно до статті 161 ККУ. Чи було написано заяву на колишню народну депутатку, Дмитро Лубінець не уточнив.
...............
Нагадаємо, в інтерв’ю з Яніною Соколовою, яке відбулося 6 листопада на «5 каналі», Ірина Фаріон назвала російськомовних військових ЗСУ «не українцями». Зокрема, йшлося про частину військових бригади спеціального призначення Нацгвардії «Азов» та 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, яка, за словами Соколової, досі спілкується російською. Ірина Фаріон заявила, що категорично не сприймає російськомовних військовослужбовців та сказала, що воїнам варто дотримуватися дисципліни в армії.

Далі Яніна Соколова в розмові зазначила, що українських російськомовних бійців називати «кацапами» не справедливо, на що Ірина Фаріон відповіла, що й українцям їх назвати не може. Мовознавиця заявила, що військовослужбовці, які говорять російською, є «очманілими».

Ведуча програми "Рандеву" та журналістка Яніна Соколова відреагувала на призначення Нацрадою перевірки "5 каналу" та закликала омбудсмана Лубінця натомість перевірити телемарафон "Єдині новини" та інші телевізійні програми.

Тут уповноважений з прав людини після дзвінка з оп вирішив знайти привід перевірити канал на якому виходить наше Рандеву з Яніною Соколовою
Дмитро Лубінець закликав СБУ та Нацраду перевірити чи не в змові транслятори ефіру з тезами скандальної гості. Бо мовляв 5 канал причетний до слів гості, бо транслював же слова Фаріон.
.................
#СлаваЗСУ

https://www.facebook.com/yanina.sokolov ... embed_post

І до чого це?
Я, здається, про Яніну Соколову жодного слова не сказав, окрім того, що вона брала інтерв'ю. Навіщо вона це робила, не знаю, то її справа, і я про це не писав.
Щодо свободи слова, то вона, звісно, потрібна, але і межі якісь повинні бути. Як мінімум, моральні.
Будете придушувати свободу слова наступними вийдуть проти вас. І не тільки студенти.

Такі погрози Соколової, на мій погляд, не роблять їй честі.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:29

prodigy написав:
  ЛАД написав:Приднестровье хоть раз хоть в чём-то выступило против Украины?

квази образование не является субъектом мп

И что?
Речь шла о сравнении с Палестиной. Там у арабов вообще непонятно какое образование.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:32

Banderlog написав:Була петиція за 18 місяців? :wink: Вона щось змінила?

Законопроект за 18 місяців є. Наскільки я пам`ятаю, там і про ротацію було, шось про поліцію.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:33

detroytred написав:Мова з мого боку не йде про "план Китаю", як незмінний документ тощо.
В ньому напрям. Саме напрям.
Думка Lapay-я теж в тому ж напрямі.

Про гарантії - це вже овсім наступний етап.
Це наші поки бажають одним махом вирішити. Вдасться - чудово, але можна ж загратися - про це мова.
Хоч Портніков і вказує, що можливо армія до того часу переможе (все можливо), але все ж таки основна його думка про ризики.

Стосовно "невизнання" - від Китая достатньо відсутності визнання. Це вже добре.

lapay ищет международный земельный кадастр ООН, не мешаем ему. Ждём, когда найдёт. Он правда не спешит, просто кадастр большой и международный )))

А Вы уже и не про мирный план Китая ))) а Вы, молодец, про направление просто, ок... Погнали по направлению)))

А с чем вы согласны с Портниковым? Он прямо говорит, прям первым пунктом гарантии безопасности на все контролируемые территории от США или НАТО, а потом - всё остальное. А Вам что послышалось?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:37

Vadim_ написав:
  Bobua написав:Що тили зробили за 20міс+ для того, аби знизити ризики каліцтва чи смерті на війні?

статья КК України про самоуправство?
п.с. Сплачували(мо) податки, на які частково забезпечувалась(ться) армія. і не втекли за кордон,і не вийшли на пенсію в 45...
  Bobua написав:
Ви, тили, що робите хоч би для власної безпеки (якщо таки загребуть)?

Просто працюємо, сплачуємо податки і не крадемо і не брешемо і маємо надію на ЗСУ

Це все не дасть безпеки, коли заженуть у голу посадку, чи навіть у “хенд-мейд” бліндажики.

Чому не краще задіяти законні інструменти (петиції) вже зараз, а не чекати коли припече?

Banderlog написав:
  Bobua написав:
  Banderlog написав:
quote="5648395:Bobua"]
Ви, тили, що робите хоч би для власної безпеки (якщо таки загребуть)?
uote]

А що тили можуть зробити? Вийти на майдан ? Ніхто горлапанів слухати не буде. Петиції підписувати? :lol: Ну і чесно кажучи вони не стануть дьоргатись щоб не отримати повістку раньше часу. Це ж не тюрма що раньше сів раньше вийшов. Чим пізніше заберуть тим більше шансів лишитись живим.

Звісно ж ні. Майдан -- то складно.
Просто петиції. Для себе самих в першу чергу. :) Аби якщо загребуть -- умови вже були суттєво кращі...
Хіба ж хтось буде їх шукати за ті підписи? :shock:

Була петиція за 18 місяців? :wink: Вона щось змінила? Мож Ви гадаєте що мітинги проти парків і брущаток не були інспіровавані владою? :lol: Я даж не знаю як зараз безпечно зібрати майдан хіба як підтримку ізраеля ,під звіздой давіда а там коли народу збиреться достатньо щоб з ними рахувались, тоді вже почати про якусь гідність чи про то що soldaten lives matters

18міс -- він не здатен виконати, мабуть.
Петиція про “спрямуй прекрасне вел.крадівництво на лінії оборони замість доріг, надьожа болярін” -- може бути виконана і зручна для їхньої наживи. То чому ні?
Вже хтось писав, що на дороги гроші вже не виділяють. І може треба лише петицця аби вони пішли в бліндажі.

А там диви і солдати перестануть вмирати, і мобілізація буде вже не страшна...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:40

stm написав:
  detroytred написав:Мова з мого боку не йде про "план Китаю", як незмінний документ тощо.
В ньому напрям. Саме напрям.
Думка Lapay-я теж в тому ж напрямі.

Про гарантії - це вже овсім наступний етап.
Це наші поки бажають одним махом вирішити. Вдасться - чудово, але можна ж загратися - про це мова.
Хоч Портніков і вказує, що можливо армія до того часу переможе (все можливо), але все ж таки основна його думка про ризики.

Стосовно "невизнання" - від Китая достатньо відсутності визнання. Це вже добре.

lapay ищет международный земельный кадастр ООН, не мешаем ему. Ждём, когда найдёт. Он правда не спешит, просто кадастр большой и международный )))

А Вы уже и не про мирный план Китая ))) а Вы, молодец, про направление просто, ок... Погнали по направлению)))

А с чем вы согласны с Портниковым? Он прямо говорит, прям первым пунктом гарантии безопасности на все контролируемые территории от США или НАТО, а потом - всё остальное. А Вам что послышалось?

Почніть з першого мого повідомлення.
Там про що я.
Відносно саме Портнікова -- про пріоритети і їх порядок.
Ліньки передивлятись, але він ще спеціально окремо підкреслив про порядок. (Якщо помиляюсь, то можете виправити. Хоча якщо окремо не підкреслив, то не суть).

А Ви вже не викривляєте, а питаєте. Молодець.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 55655566556755685569 ... 14629>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор