mephala написав:тогда ваши 10К это пустое бла бла бла с таким же успехом вы могли написать 10М
может быть ваше бла бла бла про моё бла бла бла тоже пустое бла бла бла?
Вариант подать иск в международный арбитражный суд на Шойгу за причиненные убытки?
Той хто роками ховає від держави свої прибутки, навіть теоретично не може вимагати компенсації недоотриманих в звʼязку з війною прибутків))). ваш captain obvious
fox767676 написав:З Колими що UkrLive, що UkrLife один фіг Вікі у вас теє забанена, то ви про щодо терміну failed state неввігластво транслюєте
Та это одна хрень. Этот канал я помню как гомномет ещё с ковида. По поводу failed state повторюсь, на сегодня только 1 страна не имеет международно признанные границы. Это не Молдова и даже не Украина. Страна, которая утрачивает влияние и всё больше становится вассалом. Страна в которой жизнь человека равна уже даже не лада калине, автопром всё - мирный, дорогой, китайский стал, а дровам и пачке пельменей или билету в цирк. Угадайте как её зовут? )))
По failed state 2023 Молдова в желтой зоне(типа пока не вызывает опасений, Вы это и предлагали исправить), оркостан в темно оранжевой (ещё ступенька и красная, как Украина), Украина (на которую напали) красная. Зелёная и синяя зона - хорошо, жёлтая - норм, красная и по-убыванию бордовая - плохо. Видите, я всегда хорошо обрабатываю официальные источники. А Вы не всегда, а выборочно )))
Ви як простесенький організм з сигнальною системою кинулись розглядати кольори на картинках, а прочитати та зрозуміти визначення то вже надскладно. Хоча б спробували второпати чому Японія, Аргентина які мають територальні суперечки - зелені, а Афганістан який не має - червоний.
З назвами таж хрінь, побудована на сигнальній системі сприйняття реальності.
UkrLive - це ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ канал, який транслювався у т.ч зі спутників, та по кабельгим мережам. З зовсім іншим пулом ведучих та гостей, багато з них доречі попали в "телемарафон". UkrLife це ютюб канал з однією ведучою, дружниою відомого політика націонал-демократичного табору. Я не пригадую там жодного позажєопника в гстях. Не треба цих наклепів, це стаття 383 ККУ
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 18 лис, 2023 17:40, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:Ви як простесенький організм кинулись розглядати кольори на картинках, а прочитати та зрозуміти визначення то вже надскладно. Хоча б спробували второпати чому Японія яка має територальні суперечки - зелена, а Афганістан який не має - червоний. Ви з часів ковіду отримали доступ в інтернет чи почали цікавитися політикою? UkrLive - це ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ канал, який транслювався у т.ч зі спутників, та по кабельгим мережам. З совсім іншим пулом ведучих та гостей, багато з них до речі попали в "телемарафон". UkrLife це ютюб канал з однією ведучою, дружниою відомого політика націонал-демократичного табору. Я не пригадую там жодного позажєопника в гстях. Не треба цих наклепів, це стаття 383 ККУ
Вам очень хочется казаться умным, богатым и щедрым, но это не так Многоклеточный организм ))) На очень плохом ресурсе Немыря это очень скромный политик, критикующий Зеленского без скандального прошлого. А Порошенко шоколадный барыга. Я прям улыбнулась. Батькивщину совсем забыли...
Water написав:.......... А у радянському союзі офіційно була державна мова?
Официально не было почти до самого конца Союза, до 1990. Так много чего официально не было, а много чего официально было. Вам нужна бумажка или фактическое положение дел?
Мне - деньги.
Деньги всем нужны. От этих "бумажек" никто не отказывается.
fox767676 написав:Це тобі так здається, бо обмежена лише базовою сигнальною системою. Кольори, схожі літери, примітивні патерни. Такі не переживуть нваіть початку ери AI
Время нас рассудит ))) AI это уже в нашей жизни, слономаг как раз считает машины и светофоры, а смарт сити есть даже в Вишнёвом
«У нашей разведки есть информация, которая также поступила от наших партнеров», — сказал Зеленский, описывая план дезинформации, известный внутри страны как «Майдан 3», отсылка к центральной площади Киева, которая была центром восстаний в 2004 и 2014 годах. последний сыграл роль в свержении поддерживаемого Россией президента Виктора Януковича .
«Майдан для них — это переворот, поэтому операция понятна», — сказал Зеленский.
Президент, который отказался от переговоров с российским коллегой Владимиром Путиным , заявил, что его правительство не будет склоняться в пользу чего-либо, напоминающего замороженный конфликт.
Ранее о масштабной информационной атаке "Майдан-3" с целью дестабилизации Украины упоминало издание Online.ua со ссылкой на свои источники в украинских силовых структурах. По данным издания, проведение информационной кампании российскими спецслужбами запланировано на ноябрь-декабрь 2023 года. Также в материале утверждается, что куратором операции якобы выступил руководитель политического блока Кремля Сергей Кириенко, а идеологом - бывший помощник президента РФ Владислав Сурков.
vitaliiangel написав:Бесполезно. Человек не имевший в жизни бизнеса учит бизнес платить налоги. Кто мне компенсирует убыток 10куе за март-август 2022 когда убежали арендаторы или за блэкауты зимой 2023? Эта часть мозга у хотаба не работает. Шото я не разу не встречал у него фразы типа: "чтобы бизнес мог дальше работать и платить налоги, ему наверное нужно компенсировать убытки". В бизнесе он видит только доходы. В его понимании бизнес это дойная корова, которую даже не надо кормить, только доить. Иждивенческая позиция характерна для любого бюджетника,.
Тут відповідь очевидна. Винувата росія з агресією. Є заблоковані активи в ЄС. Подавай в суд в Європі і вимагай компенсацій за рахунок заарештованих активів.
Denik написав:Тут відповідь очевидна. Винувата росія з агресією. Є заблоковані активи в ЄС. Подавай в суд в Європі і вимагай компенсацій за рахунок заарештованих активів
я быстрее эти 10куе заработаю и забуду, чем буду заниматься заведомо проигрышным делом.
Суть не в том, что мне нужна компенсация, я её ни у кого не прошу. Мой месседж был некоторым уникумам, воспринимающим человека с бизнесом как дойную корову, которая конечно не платит налогов. Пример с влётом на 10куе должен был расширить их понимание, что моя база налогообложения стала сильно меньше довоенной и ждать от меня довоенных налогов не нужно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 18 лис, 2023 18:59, всього редагувалось 1 раз.
Bobua написав:Не було би виснаження і не було би ризиків втрати народу й держави, якби військо оновлювалось кожні 3-4міс, а у тилах зростала би к-ть людей з досвідом війни. Про це він казав?
Звісно, що Портніков військових справ не буде торкатися. Це сфера Залужного і влади.
Ось тут чітко та концентровано все викладено та розкладено по полицях. В тому числі і Ваші думки, бачення.
Додати можна лише одне: хто зобов'язаний і буде це робити? І чому не зробили, не роблять?
Можете викласти свої міркування по цим питанням.
З.и. вибачайте, я пас. Щиро вибачаюсь. І дякую... Вам і всім іншим за добрі слова.
– Річ банальна, але це варто описати: для мотивації мобілізуватися потрібні часові межі. Якщо людині кажуть, що він мобілізований і не захоче підписувати контракт, то давай два роки, наприклад, а далі – за бажанням (далі військовий описує, що в цей час інші люди знають, що замінять цю «хвилю» мобілізованих через певний час, а поки мають відстрочку – ред.) Я думаю, відсутність часових меж на тлі риторики про довгу війну дуже демотивує не тільки тих, хто у війську, але і тих, хто потенційно може туди потрапити. Якщо дивитись на це з точки зору державної політики, то якщо ми визнаємо, що це гра в довгу, то вже тут і зараз треба переводити на ці рейки мобілізацію. Я вже не кажу про таку, здавалось би, смішну річ, але я з нею стикався: молоді хлопці, що ще неодружені, але мали стосунки, втрачають їх, бо дівчата розуміють, що все, його хтозна коли чекати.
... Страшне... Всі все знають -- але нічорта не роблять...
Але таки дивно, що той Портников говорить про першочергову важливість збереження народу, і не говорить що народ зникне, якщо не матиме однакового і об`єднуючого досвіду. Чи може ухилення об`єднувати всі ті 24млн тилових дорослих і працездатних? Чи можна похвалитись ухиленням? Чи буде воно приводом для гордості? Чи навпаки -- і їм буде гидко навіть і від точнісінько таких же? І будуть і далі торочити, що “добре там, де нас нема...” Як вони утворять “народ” -- незрозуміло.
Востаннє редагувалось Bobua в Суб 18 лис, 2023 19:11, всього редагувалось 1 раз.