Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55735574557555765577 ... 14502>
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 16:39

vitaliiangel написав:
  mephala написав:тогда ваши 10К это пустое бла бла бла
с таким же успехом вы могли написать 10М
может быть ваше бла бла бла про моё бла бла бла тоже пустое бла бла бла?

чому ви не відповіли на моє питання?
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 16:51

Zebra написав:
  vitaliiangel написав:
  mephala написав:тогда ваши 10К это пустое бла бла бла
с таким же успехом вы могли написать 10М
может быть ваше бла бла бла про моё бла бла бла тоже пустое бла бла бла?

Вариант подать иск в международный арбитражный суд на Шойгу за причиненные убытки?

Той хто роками ховає від держави свої прибутки, навіть теоретично не може вимагати компенсації недоотриманих в звʼязку з війною прибутків))). ваш captain obvious
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 16:55

stm написав:
  fox767676 написав:З Колими що UkrLive, що UkrLife один фіг
Вікі у вас теє забанена, то ви про щодо терміну failed state неввігластво транслюєте

Та это одна хрень. Этот канал я помню как гомномет ещё с ковида.
По поводу failed state повторюсь, на сегодня только 1 страна не имеет международно признанные границы. Это не Молдова и даже не Украина. Страна, которая утрачивает влияние и всё больше становится вассалом. Страна в которой жизнь человека равна уже даже не лада калине, автопром всё - мирный, дорогой, китайский стал, а дровам и пачке пельменей или билету в цирк. Угадайте как её зовут? )))

По failed state 2023 Молдова в желтой зоне(типа пока не вызывает опасений, Вы это и предлагали исправить), оркостан в темно оранжевой (ещё ступенька и красная, как Украина), Украина (на которую напали) красная. Зелёная и синяя зона - хорошо, жёлтая - норм, красная и по-убыванию бордовая - плохо. Видите, я всегда хорошо обрабатываю официальные источники. А Вы не всегда, а выборочно )))

Ви як простесенький організм з сигнальною системою кинулись розглядати кольори на картинках, а прочитати та зрозуміти визначення то вже надскладно. Хоча б спробували второпати чому Японія, Аргентина які мають територальні суперечки - зелені, а Афганістан який не має - червоний.

З назвами таж хрінь, побудована на сигнальній системі сприйняття реальності.

UkrLive - це ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ канал, який транслювався у т.ч зі спутників, та по кабельгим мережам. З зовсім іншим пулом ведучих та гостей, багато з них доречі попали в "телемарафон".
UkrLife це ютюб канал з однією ведучою, дружниою відомого політика націонал-демократичного табору. Я не пригадую там жодного позажєопника в гстях.
Не треба цих наклепів, це стаття 383 ККУ
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 18 лис, 2023 17:40, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 17:40

fox767676 написав:Ви як простесенький організм кинулись розглядати кольори на картинках, а прочитати та зрозуміти визначення то вже надскладно. Хоча б спробували второпати чому Японія яка має територальні суперечки - зелена, а Афганістан який не має - червоний.
Ви з часів ковіду отримали доступ в інтернет чи почали цікавитися політикою?
UkrLive - це ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ канал, який транслювався у т.ч зі спутників, та по кабельгим мережам. З совсім іншим пулом ведучих та гостей, багато з них до речі попали в "телемарафон".
UkrLife це ютюб канал з однією ведучою, дружниою відомого політика націонал-демократичного табору. Я не пригадую там жодного позажєопника в гстях.
Не треба цих наклепів, це стаття 383 ККУ

Вам очень хочется казаться умным, богатым и щедрым, но это не так :)
Многоклеточный организм )))
На очень плохом ресурсе Немыря это очень скромный политик, критикующий Зеленского без скандального прошлого. А Порошенко шоколадный барыга. Я прям улыбнулась.
Батькивщину совсем забыли...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 17:44

Investor_K написав:
  ЛАД написав:
  Water написав:..........
А у радянському союзі офіційно була державна мова?

Официально не было почти до самого конца Союза, до 1990.
Так много чего официально не было, а много чего официально было.
Вам нужна бумажка или фактическое положение дел?

Мне - деньги.

Деньги всем нужны.
От этих "бумажек" никто не отказывается. :)
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 17:52

fox767676 написав:Це тобі так здається, бо обмежена лише базовою сигнальною системою. Кольори, схожі літери, примітивні патерни. Такі не переживуть нваіть початку ери AI

Время нас рассудит ))) AI это уже в нашей жизни, слономаг как раз считает машины и светофоры, а смарт сити есть даже в Вишнёвом ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:14

«У нашей разведки есть информация, которая также поступила от наших партнеров», — сказал Зеленский, описывая план дезинформации, известный внутри страны как «Майдан 3», отсылка к центральной площади Киева, которая была центром восстаний в 2004 и 2014 годах. последний сыграл роль в свержении поддерживаемого Россией президента Виктора Януковича .

«Майдан для них — это переворот, поэтому операция понятна», — сказал Зеленский.

Президент, который отказался от переговоров с российским коллегой Владимиром Путиным , заявил, что его правительство не будет склоняться в пользу чего-либо, напоминающего замороженный конфликт.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-11-16/israel-hamas-war-slowing-shell-supply-to-ukraine-zelenskiy-says?srnd=europe-politics

Ранее о масштабной информационной атаке "Майдан-3" с целью дестабилизации Украины упоминало издание Online.ua со ссылкой на свои источники в украинских силовых структурах. По данным издания, проведение информационной кампании российскими спецслужбами запланировано на ноябрь-декабрь 2023 года. Также в материале утверждается, что куратором операции якобы выступил руководитель политического блока Кремля Сергей Кириенко, а идеологом - бывший помощник президента РФ Владислав Сурков.

https://www.dw.com/ru/zelenskij-zaavil-o-razrabotke-moskvoj-plana-gosperevorota-majdan3/a-67454979
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:Бесполезно. Человек не имевший в жизни бизнеса учит бизнес платить налоги. Кто мне компенсирует убыток 10куе за март-август 2022 когда убежали арендаторы или за блэкауты зимой 2023? Эта часть мозга у хотаба не работает. Шото я не разу не встречал у него фразы типа: "чтобы бизнес мог дальше работать и платить налоги, ему наверное нужно компенсировать убытки". В бизнесе он видит только доходы. В его понимании бизнес это дойная корова, которую даже не надо кормить, только доить. Иждивенческая позиция характерна для любого бюджетника,.

Тут відповідь очевидна. Винувата росія з агресією. Є заблоковані активи в ЄС. Подавай в суд в Європі і вимагай компенсацій за рахунок заарештованих активів.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:56

Denik написав:Тут відповідь очевидна. Винувата росія з агресією. Є заблоковані активи в ЄС. Подавай в суд в Європі і вимагай компенсацій за рахунок заарештованих активів
я быстрее эти 10куе заработаю и забуду, чем буду заниматься заведомо проигрышным делом.

Суть не в том, что мне нужна компенсация, я её ни у кого не прошу. Мой месседж был некоторым уникумам, воспринимающим человека с бизнесом как дойную корову, которая конечно не платит налогов. Пример с влётом на 10куе должен был расширить их понимание, что моя база налогообложения стала сильно меньше довоенной и ждать от меня довоенных налогов не нужно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 18 лис, 2023 18:59, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:59

detroytred написав:
  Bobua написав:Не було би виснаження і не було би ризиків втрати народу й держави, якби військо оновлювалось кожні 3-4міс, а у тилах зростала би к-ть людей з досвідом війни.
Про це він казав?

Звісно, що Портніков військових справ не буде торкатися.
Це сфера Залужного і влади.

Ось тут чітко та концентровано все викладено та розкладено по полицях. В тому числі і Ваші думки, бачення.

*Пріоритет Залужного – резерви: у чому проблема, яких змін прагнуть військові та що пропонують експерти*
https://www.radiosvoboda.org/a/rezervy- ... 86970.html

Додати можна лише одне: хто зобов'язаний і буде це робити? І чому не зробили, не роблять?

Можете викласти свої міркування по цим питанням.

З.и. вибачайте, я пас. Щиро вибачаюсь.
І дякую... Вам і всім іншим за добрі слова.

– Річ банальна, але це варто описати: для мотивації мобілізуватися потрібні часові межі. Якщо людині кажуть, що він мобілізований і не захоче підписувати контракт, то давай два роки, наприклад, а далі – за бажанням (далі військовий описує, що в цей час інші люди знають, що замінять цю «хвилю» мобілізованих через певний час, а поки мають відстрочку – ред.) Я думаю, відсутність часових меж на тлі риторики про довгу війну дуже демотивує не тільки тих, хто у війську, але і тих, хто потенційно може туди потрапити. Якщо дивитись на це з точки зору державної політики, то якщо ми визнаємо, що це гра в довгу, то вже тут і зараз треба переводити на ці рейки мобілізацію. Я вже не кажу про таку, здавалось би, смішну річ, але я з нею стикався: молоді хлопці, що ще неодружені, але мали стосунки, втрачають їх, бо дівчата розуміють, що все, його хтозна коли чекати.

...
Страшне... Всі все знають -- але нічорта не роблять... :(

Але таки дивно, що той Портников говорить про першочергову важливість збереження народу, і не говорить що народ зникне, якщо не матиме однакового і об`єднуючого досвіду.
Чи може ухилення об`єднувати всі ті 24млн тилових дорослих і працездатних? Чи можна похвалитись ухиленням? Чи буде воно приводом для гордості? Чи навпаки -- і їм буде гидко навіть і від точнісінько таких же? І будуть і далі торочити, що “добре там, де нас нема...”
Як вони утворять “народ” -- незрозуміло.
Востаннє редагувалось Bobua в Суб 18 лис, 2023 19:11, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 55735574557555765577 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему