Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55845585558655875588 ... 14489>
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:31

Denik написав:
  vitaliiangel написав:ну придёт такой с гипертонией слепой на один глаз и хромой на обе ноги, и мы сразу же победим, потому что именно таких в ВСУ не хватает. Называется советы на миллион.

Такий може сидіти писати журнал, набирати наказ, готувати їжу, бути комірником, чергувати - дивитися на камеру, монітор, вести облік майна за 440 наказом, роботи службові розслідування, сидіти за апаратурою зв'язку і таке інше. Заплатять 30000. Із голоду не помре. Всякої небойової роботи теж багато, але вона зберігає життя та військове майно.

Давать форму, паёк, статус УБД и прочие плюшки за выполнение небоевой работы?
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:35

katso ,

Украинские Вертолеты? Это доход миллион, расходы посчитать забыли, сколько компания платит на заправку, навигацию, охрану, обслуживание, запчасти, комиссионных агентам и т.п. - и окажется что заводит в страну не так и много. Хоть это и не умаляет важности завода валюты.

Несколько укр. компаний работают на этом рынке. Это вы знаете одну.
На самом деле заправка, навигация, охрана, стоянка и даже проезд персонала из Украины в Африку и обратно - согласно контракта все за счет ООН. Помимо того «миллиона» . Но вы правы, что из того миллиона - не все заходит. Есть еще регламенты, которые увы сейчас проводит одна из балтийских стран (а могло Запорожье) . Но вот зато Моторсич по прежнему делает двигателя (и не только их) для всех вертолетов семейства Ми8. А это снова таки работа для украинского предприятия.

Давать форму, паёк, статус УБД и прочие плюшки за выполнение небоевой работы?

По другому не бывает. На одного непосредственно убивающего врага есть несколько человек обеспечивающих ему такую работу.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 19 лис, 2023 18:39, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:38

ЛАД написав:
  fox767676 написав:
  budivelnik написав:Таки самий рейтинг , тільки з чотирьох параметрів ( з яких всі три заповнюються автоматично) створюється для цивільних
Вік ( 20-25__55-60 =0,6коеф , 25-30_45-55=0,8 , 30-45=1)
Здоровья
Рівель волонтерства
Розмір податків
Так само складається рейтинг корисності в тилу
В кого рейтинг найгірший - той перший в списку на мобілізацію)

Слушно, але зауваження по діапазонам.
Самий бойовитий вік це 25-40, 45 ніяк не може бути більш бажаним для армії ніж 20-30. Я розумію батьків, але що ж робити

И что "слушного"?
Откуда наёмный работник знает, на какую работу устроится и сколько налогов будет платить?
И низкооплачиваемые работники (соотв., платящие мало налогов) не нужны?
При таком порядке как паз они все поголовно и будут служить.

Це один з показників.
В нас і так є система бронювання, яка має бути трохи звужена
до галузей ОПК, та дійсно критичної інфраструктури типа громадського транспорту, освіти. Там хай всі працюють, і без цієї ідиотської квоти в 50%.
Продавці-консультанти, кредитні менеджери,будівельники, аспіранти після 30, аспіранти до 30, прокурори,журналісти, блогери і т.і хай оцінюються за 2ма головними показниками - віком та сумою сплачениого військового податку+донатів. Якщо це 25-40річний летенант запасу,і він не не працює на виробництві дронів\ мінометів,то варіантів мабуть нема. Чи 200 міс в місяць, щоб платит такому лейтенанту замість себе. Якщо 45+ рядовий без військової спеціальності то мабуть 20 тис в місяць збору-донатів вистачить, протягом останніх років. Військовий збір має бути підвищений з 1.5 до 15%. І через органи ЄС розповсюдити на укр.горомадян що там. До зарплати війсьовослужбовцю повинна додаватися його хоча б 0.5 середньомісячного заробітку за рік до мобілізації.
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 19 лис, 2023 18:51, всього редагувалось 2 разів.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:44

Hotab написав:У нас більшість інвалідів з правом виїзду (по білому квитку) прекрасно йдуть в гори, ниряють з аквалангами, гоцають на баггі по пустелі. І сітківка не відклеюється. І серце витримує. А ті, хто не їде нікуди (бо на 140 доларів в місяць далеко не поїдеш), ті днями бігають по банкам без задишки, випалюють очі на різних форумах. А робити те саме перед монітором Стугни чи планшетом БПЛА - «ой не бачу», «сітківку треба підшатлювати»
Тому ото не треба про неспроможних. Єдине дійсно що треба країні -платники суттєвих податків (не 2 т грн в місяць) і працівники критичної оборонки. Навіть «по догляду» я б відмінив як корупційну складову. Бо доглядати за гроші може наймана стороння людина (як це зроблено у мене вже багато років тому ) . Грошей у воюючого військового для цього вдосталь.

Ну да, знаю одного такого.
Приехал в Германию, все законно, вторая группа инвалидности - типа проблема с позвоночником. Сейчас ходит здесь в спортзал, железо тягает, проблема с позвоночником не мешает. Когда из тафеля идет, прет на себе килограмм тридцать.
А по уходу - так нет ничего проще. Государство создает для людей, за которыми нужен уход, центры по уходу с квалифицированным персоналом. Треть зарплаты военного там покроет все, а половина даже с избытком. Но вот ведь какая проблема - государство ничерта создавать не хочет.
Оно даже к концу второго года войны не раздуплилось, что для беженцев срочно нужно жилье строить. Причем не за свои деньги - на такое Запад целевые безвозмездные даст. Но вот почему-то нет, не случилось такого.
С одной стороны война есть, а со стороны чиновников ее вроде бы и нет, и решать ничего не нужно, сиди себе на пухлых белых булках в кабинете и надувай щеки для вида. Ну еще иногда приходится спуститься вниз, чтобы провещать что-то из салона авто в эфир Телемарафона. Ну типа для картинки, что весь в делах и разъездах.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:48

ЛАД написав:
  fox767676 написав:
  budivelnik написав:Хіба я проти?
Я проти офісу простих рішень
І за обдумані рішення.
Найкраще( але точно не найпростіше, бо найпростіше це сьогодні - кого зловили того і відправили) використати наступний алгоритм
Серед військових заповнити опитувальник з двох питань
перше - чи хоче демобілізуватись,
друге - скільки зобовязується сплачувати податків після демобілізації
третє- (заповнюється автоматично) термін служби
На підставі цього створюється рейтинг, де першим на демобілізацію той в кого найкраще
термін служби*розмір податків який буде платити

Таки самий рейтинг , тільки з чотирьох параметрів ( з яких всі три заповнюються автоматично) створюється для цивільних
Вік ( 20-25__55-60 =0,6коеф , 25-30_45-55=0,8 , 30-45=1)
Здоровья
Рівель волонтерства
Розмір податків
Так само складається рейтинг корисності в тилу
В кого рейтинг найгірший - той перший в списку на мобілізацію)

Таким чином , покращимо і сплату податків( хто розуміє що не може служити - той автоматично підніме рівень волонтерства і рівень сплати податків) + замість тих хто найгірший з точки зору корисності прийдуть з армії ті хто задекларують найкращі пропозиції

Я думаю що при цьому демобілізуватись захоче не більше 10% від сьогоднішньої кількості.
А після демобілізацій найкращих (для тилу) 50 000 - зникнуть усі протиріччя і шум в ЗМІ про несправедливість...

ПС
Це як рівень безробіття на Заході
5% безробітних змушують 95% населення адекватно відноситись до свого робочого місця.
И что "слушного"?
Откуда наёмный работник знает, на какую работу устроится и сколько налогов будет платить?
И низкооплачиваемые работники (соотв., платящие мало налогов) не нужны?
При таком порядке как паз они все поголовно и будут служить.
Зверніть увагу як захвилювався носій совка....
1 Для того щоб перемогти в 4 рази більшу Державу - не можна змагатись з нею по її правилам
2 Більшу можна перемогти тільки працюючи ефективніше.
3 І як висновок
А яка фіг різниця знає чи не знає найнятий і що він знає???
Нам потрібно
а - дати можливість тим хто ХОЧЕ звільнитись- демобілізуватись , але тільки виключно в такий спосіб щоб їх заміна ПОКРАЩИЛА ситуацію в тилу
Міцний тил=Міцний фронт
б - як правило чим вища зарплата-тим більше податків, а вища зарплата в тих хто СТВОРЮЄ БІЛЬШ НЕОБХІДНІ товари/послуги, тому не дивно що у випадку , коли двірник замінить військового який прослужив 20 місяців подаючи снаряди і гарантує сплату 3000*ікс податків - то армія не програє- а тил ВИГРАЄ

І останнє
Моя система дає можливість більш ефективним самостійно приймати рішення де їм працювати ...але тих хто менш ефективний - більшість , тому для офісу простих рішень імені єрмака - моя пропозиція це ніж по фаберже на виборах
І в той самй час, якщо Зеленський дійсно Черчіль сучасності то за ради перемоги він повинен прийняти рішення після якого Україна виграє - а він піде у відставку.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:51

antey1969 написав:
  Hotab написав:У нас більшість інвалідів з правом виїзду (по білому квитку) прекрасно йдуть в гори, ниряють з аквалангами, гоцають на баггі по пустелі. І сітківка не відклеюється. І серце витримує. А ті, хто не їде нікуди (бо на 140 доларів в місяць далеко не поїдеш), ті днями бігають по банкам без задишки, випалюють очі на різних форумах. А робити те саме перед монітором Стугни чи планшетом БПЛА - «ой не бачу», «сітківку треба підшатлювати»
Тому ото не треба про неспроможних. Єдине дійсно що треба країні -платники суттєвих податків (не 2 т грн в місяць) і працівники критичної оборонки. Навіть «по догляду» я б відмінив як корупційну складову. Бо доглядати за гроші може наймана стороння людина (як це зроблено у мене вже багато років тому ) . Грошей у воюючого військового для цього вдосталь.

Ну да, знаю одного такого.
Приехал в Германию, все законно, вторая группа инвалидности - типа проблема с позвоночником. Сейчас ходит здесь в спортзал, железо тягает, проблема с позвоночником не мешает. Когда из тафеля идет, прет на себе килограмм тридцать.

Когда вторая группа и проблемы с позвоночником, то 30 кг будет таскать, только если очень-очень надо, да и то не всегда

А если 30 кг тащит из тафеля (я прогуглил шо це), то не было у него никаких проблем с позвоночником

PS. вы же сам врач, вы понимаете, что 2-ю группу очень сложно протащить
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 19 лис, 2023 19:02, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

antey1969 написав:Приехал в Германию, все законно, вторая группа инвалидности - типа проблема с позвоночником. Сейчас ходит здесь в спортзал, железо тягает, проблема с позвоночником не мешает. Когда из тафеля идет, прет на себе килограмм тридцать.

Ну то явно коррупционная мутка.
А есть вполне честная 3 группа, которая может за рулем своего авто выехать из Украины.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:59

juristkostya написав:Давать форму, паёк, статус УБД и прочие плюшки за выполнение небоевой работы?
лишним людям надо будет платить 30к. Не уверен что бюджет ВСУ настолько резиновый, призвать всех военнообязанных, как того хочет хотаб.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 лис, 2023 19:00, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 18:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

А 2-я группа наверное чтобы не только себя, а и чадо вытащить
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 19:08

Hotab написав:Постбальзаковским девочкам будешь рассказывать
перестань выносить на всеобщее обсуждение свои комплексы. Девочек обсуждают на других форумах
  Hotab написав:Меня «кормит» авиакомпания за то, что «мой» вертолет в месяц ей зарабатывает около 1 млн долларов. И таких машин более десяти.
Эти миллионы долларов ежемесячно заводятся в страну. Попадают на межбанк , поддерживают гривну.
я не возражаю, ты маленький болтик в большой системе, тебя легко кем то заменить. А меня в моем бизнесе заменить некем, никто не будет бегать если потекут трубы, заклинит замок или надо будет поменять арендатора. С тех доходов которые оно мне приносит я не могу нанять менеджера по срочному решению вопросов. Понимаешь разницу?

Мой бизнес существует, пока я могу им заниматься. Поэтому я должен где-то рядом находиться. Не будет тебя ВСУ (или кто там тебя с ложечки кормит) не потеряют ничего, а мой бизнес полностью умрёт. Арендаторы не будут заниматься ремонтами, они просто найдут другое помещение. Поэтому не ставь между нами знак равенства. Какие финансовые риски ты несёшь, что местный абориген в пивбаре утянет у тебя телефон? У меня рисков на несколько порядков больше.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 лис, 2023 19:16, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 55845585558655875588 ... 14489>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему