|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 04 січ, 2024 17:09
melkh чому ж відмовили? Ні, просто Катерина написала в чаті те, про що я вказав вище: відео тільки для особливих, а для всіх - бігом у відділення, там вже й ідентифікують.
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 17:13
kulikrom написав:melkh чому ж відмовили? Ні, просто Катерина написала в чаті те, про що я вказав вище: відео тільки для особливих, а для всіх - бігом у відділення, там вже й ідентифікують.
Через Дію теж не вдалось ?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 січ, 2024 17:44
kulikrom написав:чому ж відмовили? Ні, просто Катерина написала в чаті те, про що я вказав вище: відео тільки для особливих, а для всіх - бігом у відділення, там вже й ідентифікують.
Вітаю, з вами Ярослав. Пройти повторну актуалізацію дійсно можливо без відвідування відділення, але за наявності у вас Дії. На жаль, без документів у Дії, колеги з Відеочату не зможуть віддалено вам допомогти  Підкажіть, будь ласка, у вас є документи у Дії? Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 04 січ, 2024 18:58
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️ начебто тут нас й небагато...я ж вам знімок екрану надавав, на ваш запит...а пізніше вже пані *Анастасія розтлумачила, що для автоматичної ідентифікації з Дія в Сенс в закордонному паспорті в Дія повинна бути вказана адреса реєстрації, та запевнила, що, у разі відсутності такої інформації, пройти ідентифікацію можна через відео-чат. Лише пару "але" до того відео виявилося при спілкуванні з вашими колегами, вказано вище в моїх повідомленнях, не для всіх те відео.
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 20:20
kulikrom написав:Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️ начебто тут нас й небагато...я ж вам знімок екрану надавав, на ваш запит...а пізніше вже пані *Анастасія розтлумачила, що для автоматичної ідентифікації з Дія в Сенс в закордонному паспорті в Дія повинна бути вказана адреса реєстрації, та запевнила, що, у разі відсутності такої інформації, пройти ідентифікацію можна через відео-чат. Лише пару "але" до того відео виявилося при спілкуванні з вашими колегами, вказано вище в моїх повідомленнях, не для всіх те відео.
Вибачте, не помітив, що було до цього спілкування у приватних. Зараз буду все дивитися, переглядати. Але якщо загалом, на зараз, я так розумію ваше питання не вирішено? Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 04 січ, 2024 20:59
Решил получить погашение по ОВГЗ? На, получай, повторную идентификацию!
Востаннє редагувалось M-A-X в Чет 04 січ, 2024 21:16, всього редагувалось 1 раз.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 21:04
M-A-X написав:Решил получить погашение по ОВГЗ На, получай, повторную идентификацию!
Щось мені підказує що після ідентифікації буде щось нове,у всіх установах хто останні 3-4 місяці робив касові операції і не тільки
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 04 січ, 2024 21:28
kulikrom написав:...для автоматичної ідентифікації з Дія в Сенс в закордонному паспорті в Дія повинна бути вказана адреса реєстрації
Це питання можна спробувати вирішити дистанційно. Спробуйте звернутися до органу ведення реєстру територіальної громади (у деяких населених пунктах це ЦНАПи) через електронну адресу, надавши їм кольорові фотокопії документів, які підтверджують поточне проживання. Я так вносив дату реєстрації місця проживання своїм батькам і сестрі.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 05 січ, 2024 01:30
Я от не йду робити ідентифікацію, що в цьому випадку зробить банк? 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 05 січ, 2024 01:53
Striker..."банк залишає за собою право не закривати рахунки, але може обмежити надання вам банківських послуг." Які саме банківські послуги маються на увазі, банк у цьому чаті не відповів
-
otshelnick1
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
|