Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63056306630763086309 ... 14727>
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

2 Детройт…
Вам справді важко щось предʼявлять. Хочеться, але по факту ні.
Я вам одне хочу сказати Якщо ви з початку війни 2014 року нічого корисного не зробили, то ви не винуваті Ви просто маєте закрити пістак. Мені було б стидно його відчиняти.
Тихо жуйте свою пенсію. Не платіть в ПФ, бо не працюєте. Ну і все. Тихенько блінчиком до смерті.
Або ні, тут самі вирішуйте.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 січ, 2024 16:57, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:57

detroytred написав:Трололо
Про призупинення ракетної програми або інакше -- про проблеми в ній, почали вести мову ще до повномасштабного.

проблеми технічного і фінансового характеру, а не політичного

Чому схиляюсь до довіри слів Клімкіна? Бо диполомат такого рівня фактично так грубо прямо визнав, точніше визначив вплив Заходу на нас. І не в якості що от таке сталося нещодавно (після нього). Ні!!! В нього це визначались, що це нормальне явище (було, є і головне буде!!! Він так і сказав -- що і в майбутньому не пустять на цей ринок).

він вже 5 років як не дипломат, а кухонний експерт, як ви і я. новини про супинку ракетнох програми трошки вже протухли за ці 5 років. він підсирає зевладу, бо хоче на вибори. висказує свої думки, а не реальні факти. нам не треба ні на який "ринок", нам треба ракети для захисту, а не для заробітку. нелогічно. реальні масові ракети із КНДР та ірану, які можуть спливти де завгодно, захід не хвилюють, а хвилюють наші ракети, яких нема, а якщо будуть, то полетять на росію, а не на захід?

мій висновок - проблема не в заборонах заходу, в тому, що не вдається поки налагодити массове виробництво. через обстріли, гроші та загальну відсталість наших виробників. але робота йде, нептун працює, с-200 працюють, вільха працює.
Востаннє редагувалось trololo в Суб 13 січ, 2024 17:00, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:57

trololo написав:те, що наші намагаються щось робити - факт.

Я його не заперечую.
Але чи це імітація (тобто до певного рівня намагання), чи дійсно наші вирішили ігнорити інтереси-побажання)) партнерів (цілком може ж бути. Адже начальник-підлеглий, хазяїн-слуга такого нема, ніколи не було і не буде).
А може інтереси в партнерів змінились і їм вигідніше дати нам зелене світло в цьому аспекті.
Хз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:59

[quote="5673198:Hotab"]2 Детройт…
Я вам одне хочу сказати Якщо ви з початку війни 2014 року нічого корисного не зробили, то ви не винуваті Ви просто маєте закрити пістак. Мені було б стидно його відчиняти.
Тихо жуйте свою пенсію. Не платіть в ПФ, бо не працюєте. Ну і все. Тихенько блінчиком до смерті.
Або ні, тут самі вирішуйте.[/quote

+++++++++++++++
+++++++++++++++
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:05

detroytred написав:чи дійсно наші вирішили ігнорити інтереси-побажання)) партнерів (цілком може ж бути. Адже начальник-підлеглий, хазяїн-слуга такого нема, ніколи не було і не буде).

значить не дуже то і переживали, інакше могли сказати "ні доллара ні патрона більше поки не закриєте розробку".

А може інтереси в партнерів змінились і їм вигідніше дати нам зелене світло в цьому аспекті.

впевнений, що якщо такі заборони і були (наприклад за домовленістю заходу і росії), то з 2019 року все сильно змінилось і та інфа вже не актуальна.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:09

Hotab написав:2 Детройт…
Або ні, тут самі вирішуйте.

Так я і вирішив.
Вважаю, що щось корисне зробив і роблю. Тому відчиняю.

А мені було б стидно прилюдно, як ото комісари моралі комусь читати...
Виховувати через колективне осудження.
Є претензії чіркнули в особисті. І все. Ото і всі Ваші моральні права, якщо не отой комісар в душі.

Хоч і здогадуєтесь, що Вам я і не відповів би (бо з Вами мені усе зрозуміло ще з отого "зараз прийде Дейтройт...), але хоч спробували б.

Різниця між нами не в тому, що Ви воювали, а я ні (це може змінитися в будь-який момент) або у користі на момент, а в тому, що я свій пистак ніколи на інших безпідставно не відкривав і не буду ніколи.
А Ви, як відкривали, так і будете.
Отака різна в нас внутрішня сутність.
А зовнішня -- це фігня. Вона змінчива.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:17

холява написав:
  Hotab написав:2 Детройт…
Або ні, тут самі вирішуйте.[/quote

+++++++++++++++
+++++++++++++++

Подивіться скільки разів Ви спочатку когось безпідставно обгажували, а потім - не зрозумів, типа вибачайте.

Зате: всім здоров'я, добра)))
А потім понеслось.

Це факти.
Все інше хатєлки...
Ну дуже хочеться когось з форумчан обгадити.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:31

flyman , мені звичайно важко, а інколи і неможливо пояснити дятлам специфіку ВОС та інші моменти. Тим більше, що це не має сенсу. Це треба з азів пояснювати , чому тестіровщик не пише код..
ок, ти маєш прийняти прості речі: мікроскопом цвяхи не бʼють.

безпідставно обгажували, а потім - не зрозумів, типа вибачайте.

Нема кого мені тут вибачати. Після перемоги буду вибачатись. На момент - нема за що!
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:34

Hotab написав:flyman , мені звичайно важко, а інколи і неможливо пояснити дятлам специфіку ВОС та інші моменти. Тим більше, що це не має сенсу. Це треба з азів пояснювати , чому тестіровщик не пише код..
ок, ти маєш прийняти прості речі: мікроскопом цвяхи не бʼють.

Непридатними і немотивованими діри у фронті та нестачу озброєнь у сучасних війнах не затуляють, чи цього у воєнних академіях не вчать?
ТЦК піймало скільки треба ухилянтів в місяць, план виконало: "получітє-распішітєсь", а там далі іпітєсь коньом, це уже не ТЦК проблема.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 13 січ, 2024 17:38, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 17:37

flyman , я не знаю чому вчать в військових макамедіях, серед моїх двох верхніх дипломів нема військових макамедій..
але..
А хто визначив, що ти раптом непридатний? ,
Hotab

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 63056306630763086309 ... 14727>
Форум:
+ Додати