Курчат восени рахують. Але я абсолютно не розумію чому НБУ всіма силами заважає виконувати бюджет.
НБУ намагається забезпечувати привабливість гривневих овдп, на залучення коштів через які на внутрішньому ринку великі надії в цьому році покладає мінфін
yama написав:Французький телекомунікаційний магнат вважає по-іншому він придбав Life , правда вже десь місяць тому
Вітаю. А можна посилання на цю інформацію? Бо інтернет показує лише власників турків.
Власник(и) Туреччина Turkcell Ключова особа Ісмет Язиджи
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Lifecell После продажи (с 2023 года) править 20 декабря 2023 года оператор был полностью продан французской компании NJJ Capital (является владельцем Monaco Telecom, Salt Mobile SA, iliad и play в Польше) за 12 млрд. грн ($333,4 млн) для lifecell, 47,2 млн грн для ООО «Глобал Билги» и 1,96 млрд грн для ООО «Укртауэр». [2]
asti написав:Слушайте, 10 дней назад народ стоял в очереди и тарил "на всё" в ПУМБе по 39,30. А сегодня в Пивне по 38,00 тишина. Грех не воспользоваться. Если ещё ниже уйдем - буду продавать бумаги и покупать на них))
Та ж вони тарили тільки задля того, щоб тут же здати по 39.55
Andrey2512 написав:Кстати, как думаете, глубокое будет погружение? Я так понимаю, минимум до марта?
Я так понимаю погружение уже закончились, на сегодня во всяком случае - под вечер появились приемы по 38,15 при том что днём дороже 38,05 никто не брал))