Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 64026403640464056406 ... 14819>
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД , Добрий вечер .

Я , перепрошую , але ви дуже багато ПИШИТЕ .
Всім дали направлення куди слід прямувати .

Дозвольте і мені на сьомому десятку вам нагадати, що багато написаного , особливо після 24 години є дуже несподіваним і дивним .
А деяки перли дуже доводять що ми з вами народились у радяньскому союзі .

Особисто мені подобається коли ви спілкуєтесь з катсо , андрійкою, _hunter , детройдер і іншими почітателямі домовитись .
Я майже коректно натякнув .....що вас ДУЖЕ багато .
Востаннє редагувалось холява в Суб 20 січ, 2024 20:19, всього редагувалось 1 раз.
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:09

katso написав:
  ЛАД написав:
  katso написав:А про новые говорить самый раз, одна мобилизация в стиле СССРа времен тов Сталина чего стоит. Чтоб потом поздно не было, вот уже и Арестович говорит что такая политика кончится Парагвайским вариантом - https://youtu.be/ol8ghTYphCY

Смотреть 2 часа - то занадто.
Какие варианты?

Варианты - каждый должен заниматься своим делом
Военные - воевать
Ставка-правильно считать моб потенциал готовых стать военными, а не "кол-во годлов мужского пола". И принимать решения исходя из реальных данных.
Инженеры - делать оружие, желательно ядерное. Но для начала и ракет с дальностью пару тысяч км хватит. Где этог все, где - Иран может, Пакистан может, Индия может, Израиль может, мы могли при плохом СССРе - но неет это другое наш путь ловити чоловіків...
Дипломаты - договариваться о наиболее приемлемых условиях окончания войны, в конце концов их этому учили и зарплату им платят именно за это а не за крики "да нам пофиг будем воевать лопатами" как делает этот гребаный Кулеба...
Это то что предлагает Арестович - я пытался сделать вставки линка с привязкой по времени, где он как раз говорит что иначе светит парагвайский вариант где с криками "войны до победного" просто убили 70% мужчин, и все, привет нации.

а ви де у цій схемі? офіс простих рішень.

а знаєте чому Іран, Пакістан чи КНДР може - юо там всі кошти йдуть на армію. ви б обміняли нерухомість чи каруселі (чим ви там займаєтесь?) - на пайку рису? ні. тому забудьте про ядерну зброю. поки що це іграшки для великих країн.

й знову - Раша хоче домовлятися лише про капітуляцію. коли вони погодяться обговорювати щось прийнятне - тоді й подивимось.

я наприклад й не знав про Парагвайську війну - але це приклад зовсім недоречний - там були зовсім інші причини, Парагвай взагалі більше на Рашу схожий.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:11

Прохожий написав:
  detroytred написав:А от внятної відповіді досі чекаю.
Що тобі-добровольцю завадило за 2 роки дійти?
Там в тебе до 60 рік залишився. Попрохай форумчан, допоможуть. Бо не встигнеш.

ВНЯТНО ОТВЕТЬ почему полковник, "профессиональный военный(мирного времени)", получающий ВОЕННУЮ пенсию через 2 года войны до сих пор с дивана отправляет гражданских на войну?

Внятно надаю відповідь:
1. Контракт скінчився і всл (будь він хоч маршал стає ким? Ким стає?
Моя відповідь --- перестає бути всл, стає цивільним. Таким же військовозобов'язаним, як і інші. З точки зору вобов'язку.
2. Впенсія -- на посвідченні так і вказано "за вислугу років". Тобто за те, що зроблено. За минуле. Ніякого зв'язку з майбутнім вона немає. Ніякого. Абсолютно.
3. Цивільного тобе і Васю я запитую виключно з причини -- ви обидва не просто запитали мене, а генерили купу безпідставних претензій.
4. У військо я не можу відправляти апріорі. Це право виключно мобістів.
Я нікому не писав іди на війну. І не вигадував нікому обов'язків зі стелі.

Так чому ти досі не фронті?
Ти ж запитував інших.
Тебе запитав я у відповідь. Тебе запитав Успіх.
Чому ж знов ти лізеш з питаннями???
Не відповівши жодного разу за СЕБЕ. За свій диван.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 20 січ, 2024 20:13, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:17

katso написав:
  ЛАД написав:
  katso написав:................
А про новые говорить самый раз, одна мобилизация в стиле СССРа времен тов Сталина чего стоит. Чтоб потом поздно не было, вот уже и Арестович говорит что такая политика кончится Парагвайским вариантом - https://youtu.be/ol8ghTYphCY

Смотреть 2 часа - то занадто.
Какие варианты?

Варианты - каждый должен заниматься своим делом
Военные - воевать
Ставка-правильно считать моб потенциал готовых стать военными, а не "кол-во голов мужского пола". И принимать решения исходя из реальных данных.

Каким образом это можно сделать?
Даже представить себе не могу. Да почти никто не готов к этому. Но надо.

Инженеры - делать оружие, желательно ядерное. Но для начала и ракет с дальностью пару тысяч км хватит. Где это все, где - Иран может, Пакистан может, Индия может, Израиль может, мы могли при плохом СССРе

Все эти страны занимались этим не один день, а годами или даже десятилетиями.
И выделяли на это немалые деньги, в т.ч. "плохой СССР", который был плохим отчасти и поэтому.
Мы все годы с 1991 по 2014 на армии экономили (и на промышленности тоже). Даи после 2015 тоже не особо баловали армию и оборонку.

Дипломаты - договариваться о наиболее приемлемых условиях окончания войны, в конце концов их этому учили и зарплату им платят именно за это а не за крики "да нам пофиг будем воевать лопатами" как делает этот гребаный Кулеба...

Это надо.
Хотя бы для того, чтобы знать, на что можно рассчитывать. Возможно, и не на что. Тогда и говорить не о чем.
А "будем воевать лопатами" это просто красивые слова, которые он должен говорить.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:18

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Было.
Сын Сталина Василий Сталин воевал, лётчик.
Старший сын Сталина Яков Джугашвили лейтенант РККА, 16 июля 1941 года попал в плен, 14 апреля 1943 года погиб в концлагере Заксенхаузен.
Так йоська кривавий ще до війни довів до самогубства маму цих двох хлопців...
Може тому і їх не жалів?
Тим більше що там було модно
Дружину Калініна в гулаг відправити...Всіх прибічників з якими робив революцію - перестріляти( голову льодорубом розбити)
потім тих з чиєю допомогою НЕП будував - також перестріляти...
Далі продовжувати?
У цих двох хлопців були різні мами.
1 Тобто це єдине що вас засмутило?
з усім іншим ви погодились і вважаєте що це нормально
2 Дійсно , мама старшого померла від туберкульозу...але може це її просто врятувало?
Бо вся її родина(брати/сестри/дядьки/тітки) була знищена в 30-тих....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:21

Василь-Рівне написав:
  katso написав:Варианты - каждый должен заниматься своим делом
Военные - воевать

Це Ви про detroytred? Цей навоює, тут, на форумі, відправляючи інших ні грама не військових на війну.

Ти, Прохожий, песікот --- от і всі "інші")))
У яких я (виключно у відповідь на ваші питання і дурні наїзди) поцікавився --- так а ви то що? Чому досі не на фронті?

Мав право і змогу відправляти б я вас, якщо погодився начвідділку в ТЦК.

Закінчуйте вигадувати. Опирайтесь на фактаж.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ХЛОПЦІ , ДАВАЙТЕ ЗУПИНИМОСЬ .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:30

Goodman написав:
  prodigy написав:може хтось знає чому ДНД були тільки у містах і не було у селах?
хто ходив на днд , тому давали до 3 дні до відпустки.
ходили і не морочилися , сиділи на опорнику грали в карти, дуркували, ганяли школоту для порядку.

не всі, а тільки десь 20% сиділа на опорнику, а решта патрулювала вилиці району (у нас була Молдованка, до автовокзалу), про школоту не знаю...бачив як мент наїхав на жінку (років 40) там упала на коліна і почала йому своїм платком чоботи витирати(ми були в шоці), жінка мала довідку з колонії (замість паспорта)

так чому в селі не було ДНД?
тому що в селах майже не було міліції (один дільничний на 3 села, і відстань 10-15км), а в сибіру і до сотні км (доріг не має (в селі у дільничного до майже до середини 70х був кінь, люди казали "ось мерин приїхав", хто це? кінь чи мент? оба)
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:33

холява написав:ЛАД , Добрий вечер .
.........
Я майже коректно натякнув .....що вас ДУЖЕ багато .

І Вам доброго вечора!
Натяк приймаю.
Сам вже збирався закінчувати. За хлібом треба сходити. :)
Проте цікавіше було б почути, в чому Ви зі мною не згодні.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 20:34

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:Если нам так уж не нравились российские инвестиции, могли их ограничить

спитайте у януковича, саме при ньому хлинув поток російських інвестицій
чому в 2008 почали виходити західні інвестори? гадаю, до цього їх примусив не кризис 2008/09, а домовленість між лідерами G7+рф

:D Очередная конспирология.

коли був на ремонті у Гданську(травень 2009)ЗМІ було відомо, що будівництво Північного потоку 1 розпочнеться у червні 2009, спитав супер-поляка як в Польщі до цього ставляться: він матюкнувся і сказав, не секрет що в ЕС великі країни(члени G7) дбають в першу чергу про себе (потім про загальний ЕС), але Німеччина пообіцяла саме Польще постачати газ з дісконтом, тобто буде трошки дорожче нім для німців, але дешевше ніж для України

Ну всё верно - "дбають в першу чергу про себе".
А Вы хотели, чтобы они думали о благе Украины, или Польши, или ещё кого?

мене дивує, що задаєте такі тупі запитання стосовно інвестицій, хто питав у керівництва країни (рф каже, що Україна знаходиться під зовнішнім управлінням, тому що
до 2014 ми знаходились майже повністю під їх управлінням), вам нагадати як приймали делі(е)гацію Нафтогаза України на переговорах з Газпромом у москві(в офісі Газпрома)?
..............
Премьер-министр Украины Николай Азаров заявляет, что из-за высокой цены на российский газ Украина будет вынуждена практически отказаться от его закупок. Об этом премьер-министр Украины Николай Азаров сказал в интервью российскому телеканалу «Россия 24».
23 вересня 2013, 10:30
і ще ніякого майдану навіть не було у планах

А меня удивляет, что Вы высказываете "такі тупі" твердження.
Когда это Украина находилась "під зовнішнім управлінням" РФ?
Это Ваше утверждение вполне аналогично "рф каже, що Україна знаходиться під зовнішнім управлінням". И настолько же лживо.
И каким образом это сочетается с Вашей цитатой Азарова?
Каким образом, премьер страны, находившейся "під зовнішнім управлінням" РФ, мог себе позволить такое высказывание? И другие, процитированные Вами (для краткости не стал их повторять)?

совсем плохой, так я закінчив трепати нерви ЛАДу, він людина вже не молода...вибачаюсь
якщо когось зацепив. Хто має час і надхнення, треба і міру знати(я про себе)
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 64026403640464056406 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти