|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:01
budivelnik
Ви теж не розумієте значення фрази “з незначними порушеннями функцій”?
Бо значні -- це пункт “а” і гарантована непридатність. А помірні -- то “б” і “Непридатність до військової служби або обмежена придатність визначається індивідуально”.
Чувак пройде ВЛК, туди впишуть діагноз, медики в медроті прочитають і пояснять командирам чого саме той солдат не зможе.
Наразі я знаю, що навіть з мікроінсультом пускають на лікування і потім ще й додому на 30д. Або з неправильним тиском. А потім дають легше навантаження.
Ви теж бажаєте аби так не було, а мобілізацію зривали якомога активніше?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:08
Bobua написав:Наразі я знаю, що навіть з мікроінсультом пускають на лікування і потім ще й додому на 30д. Або з неправильним тиском. А потім дають легше навантаження.
Наразі я знаю що 90% признаних обмежено придатними - є повністю не придатними і зможуть виконати функцію разового вогневого заслону і то у випадку якщо їм викопають окоп і піднесуть кулемет... Тому Якщо до реально годних по віку/здоровью 3 млн докинути частково годних 4 млн і повністю не годних 5 млн - то це просто кормушка для тих хто приймає рішення Так щоб Ви зрозуміли - визначити фізичне здоровя(годен/не годен) може навіть санітар при наявності бігової доріжки , пульсометра, тискоміру і медичної книжки Якщо вже дуже по-бідному то табуретки і пульсометра з тискоміром і медичної книжки... Тому Я все життя для того щоб знайти серед сотень рішень - одне правильне Спочатку відкидав повністю погані, потім відносно погані..і отримавши 3-5 варіантів які залишились - вибирав єдино вірний... Ви пропонуєте розглядати усі 100... - Чого бідний- бо .....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:25
_hunter , Это сильно принципиально? -- штурман был пьян (сильно) и летел такой "прямой". 60 км -- это сколько? -- минут 10 полета?
Это сильно принципиально. Самолет, выполнивший взлет с а/п Белгород везти пленных мог только если их туда посадили как подставу, а не как кандидатов на замену. ЗСУ может и должно сбивать транспортники, которые возят все, кроме своих пленных солдат. В чем нарушение со стороны ЗСУ , если там даже были пленные? А вот нарушение в виде подставы со стороны кацапов есть, если они там были таки. И тут уже нарушение правил войны.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:38
katso
А я дуже за Екатерінбург та Санкт-Петербург пережіваю , були же нормальні назви свердловск ,ленінград .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:41
Andrey2512 написав: hume написав:Очень много гениальных командиров уровня советской школы.
А причём тут советская школа?))) Тут банально командир осёл )) Который даже в детстве не играл на компе в стратежки, что не смог привильно юнитов подобрать ))
Когда-то услышал от одного военного фразу, которая звучала приблизительно так " маленькая советская армия проиграет большой советской армии". Я не придал значение этой фразе. Когда услышал её от другого военного, но уже во времена широкомасштабного наступления я понял о чем речь. Многие из наших гениальных военных уровня комбатов принимают решения на основе советской базы, со всеми вытекающими. К сожалению у нас нет таких человеческих ресурсов, нужно интеллектом.. ПС Вроде как военные хотят полицию потрясти на предмет личного состава для передовой.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 січ, 2024 21:53
Прохожий написав:читать меееедленно шевеля губами...
Ось воно шо, у них є усілякі монян, а у нас хто з блохерів відповідного "рангу" є? Ось цей "блохерША" йде по Тернопілю й випадково зустрічає людину зі списку. Це буде забитий кол в цю монян.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 січ, 2024 22:01
katso звісно треба було залишити Жданов, Артемовськ, Славяногорськ. а те що значно більшу частину своєї історії місто називалося Нью-йорк - то таке. шо там з приводу колаборантів? й гадаю, на Чернігівське-Сумській ділянці про колаборантів перебільшення
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 25 січ, 2024 22:11
А на рахунок Оріхіва Міста зовсім нема і в самому місті залишилось декілька людей які навіть нічого про війскових не знають , тому що ті хто знай де . Навіть собак повивозили звідти . Ох уж этот руцкій мир Почитайте уважно там якесь місто оріхіво , на самому разі оріхів .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 25 січ, 2024 22:27
По сбитию ИЛа мы сейчас фактически можем видеть ролевую игру "Мафия", которая старается блефовать и посеять сомнения, возможно, касательно сбития по дальнейшим целям.
Не один раз сообщается, что россия нарушает правила войны. Вот только какую ответственность она понесёт за это?.. Фактически уже б не стоило постоянно писать об этом, просто один раз сказать и всё. Ну ничего не измениться, если повторять это по несколько раз.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 25 січ, 2024 23:04
pesikot Питання по Історії України - в якому році почалася війна між Україною та РФ?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3