Denik написав:Причому ці клоуни не здогадуються про то що доларова інфляція по факту не менше 5%. А навіть використовувати такі мехінізми як валютні ОВДП вони бояться.
все до певної години "Ч" коли відбудеться багатократна кратна девальвація гривні Під час жорсткої війни на повне знищення гра у депозити чи ще щось - це, імхо, щонайменше нерозсудливість
Denik написав:Причому ці клоуни не здогадуються про то що доларова інфляція по факту не менше 5%. А навіть використовувати такі мехінізми як валютні ОВДП вони бояться.
все до певної години "Ч" коли відбудетьтся 10 кратна девальвація гривені
10 кратной девальвации в Украине не будет. 10 кратная девальвация будет с высокой вероятностью означать смену существующего государственного устройства.Хорошо, если это будет железный канцлер, а не Владимир Ильич на броневике.
Найбільша нерозсудливість- відкладати життя на завтра. Під час війні також.
Yuri_61 написав:все до певної години "Ч" коли відбудеться багатократна кратна девальвація гривні Під час жорсткої війни на повне знищення гра у депозити чи ще щось - це, імхо, щонайменше нерозсудливість
Не буду в Україні багатократної девальвації. Скоріше буде сценарій, що якщо США стане пофіг на нас (не даватимуть зброї на десятки мільярдів доларів на рік), то Сили оборони просто роз'єбуть нафтові експорті термінали орків в Європі на нафтопровід дружба, ціни на пальне для автомобілів та літаків в світі виростуть х2. І в США почнеться двозначна інфляція та політико-економічна криза. М'який сценарій - цього року лічильник утилізованих потенційних працівників нафтогазової промисловості орків дійде до 600 тис. і інфляція в США залишиться однозначною. Але у 2025-2026 році буде світовий дефіцит нафти бо видобувати на росії її буде нікому.
Це я натякаю на те, що євро виглядає більш цікавим. 2 зими війни прийшло без якихось енергетичних проблем.
Не будет помощи, никто ничего разбивать не будет. Тогда стадия войны перейдёт в стадию переговоров без нас. раша, Европа и Америка будут делить полит. и финансовый мир. У нас в лучшем случае проглотим и будем молча сидеть без 20% террит. А в худшем полит. кризис, майданы, воорож. сопротивление внутри страны. Далее финансовый кризис, а это прекращение помощи и планы на вступление в ЕС = 000
Yuri_61 написав:все до певної години "Ч" коли відбудеться багатократна кратна девальвація гривні Під час жорсткої війни на повне знищення гра у депозити чи ще щось - це, імхо, щонайменше нерозсудливість
Не буду в Україні багатократної девальвації. Скоріше буде сценарій, що якщо США стане пофіг на нас (не даватимуть зброї на десятки мільярдів доларів на рік), то Сили оборони просто роз'єбуть нафтові експорті термінали орків в Європі на нафтопровід дружба, ціни на пальне для автомобілів та літаків в світі виростуть х2. І в США почнеться двозначна інфляція та політико-економічна криза. М'який сценарій - цього року лічильник утилізованих потенційних працівників нафтогазової промисловості орків дійде до 600 тис. і інфляція в США залишиться однозначною. Але у 2025-2026 році буде світовий дефіцит нафти бо видобувати на росії її буде нікому.
Це я натякаю на те, що євро виглядає більш цікавим. 2 зими війни прийшло без якихось енергетичних проблем.
США один з найбільших виробників нафти та газу і з радістью буде експортувати їх в Європу . цим і вигідна війна для США Витіснити Росію з ринків в Європи для того щоб постачати туди свій газ Не буде ніякої інфляції у США долар Резервна валюта світу
Victor8 написав:Странная ситуация с финансовой помощью Запада. Если они называют нас "щитом Европы" - то финансовая помощь должна литься беспрерывно!!! И это должны быть десятки миллиардов USD/EURO в месяц для Украины!!!!!
В Грецию (население 11 млн) сразу "влили" 300 млрд EURO без каких-либо проблем, когда им надо было.
Такое ощущение, что на нас (на Украине) очень экономят/жадничают, и это во время такой тяжелой войны...
Цели разньіе , мьі не входим в золотой миллиард. Не рационально что б тут проживало столько людей , для земледелия и добьічи полезньіх ископаемьіх хватит и 2- 4 млн.
Так территории не будет, и людей не будет такими темпами. Украина важна для Запада. Не критично, но важна. Другое дело, что х..Ло грамотно воюет. Йемен, Израиль тот же. Ряд ударов чужими руками, фактически экономическая война. Расчет на то, что демократии чувствительны к перевыборам, настроениям электората, а последний, в свою очередь, чувствителен к падению уровня жизни..
знову "золотой миллиард"- руській термін. так от, щоб потрапити до вашого умовного золотого ярду треба вибудовувати країну за демократичними лекала - й все. така організація країни дозволяє підтягнути рівень житті в країни до високих стандартів.
Раша подає приклад як не треба воювати - одні м'ясні штурми в 21 сторіччі чого варті. так пуйло намагається обернути собі на користь конфлікти, які почали виникати - але його роль в цьому ніяка.
Игорь Алексеевич написав:Не будет помощи, никто ничего разбивать не будет. Тогда стадия войны перейдёт в стадию переговоров без нас. раша, Европа и Америка будут делить полит. и финансовый мир. У нас в лучшем случае проглотим и будем молча сидеть без 20% террит
Видится наиболее вероятным, потому что информвбросами с разных телеграм помоек уже зондируют почву. Так Китай уже возник, Штаты проглотили. Европа упрощённо видится таким же условным прокси США, как россия - Китая. Судьбу Украины в этих условиях я даже обсуждать не хочу.
Знаете, во время ролика я смотрел на журналистку. Совпадение? Мне так не кажется) Китайский автопром не завоюет - да уже блин завоевал, если послушать его же. Вопрос мирового лидерства всегда был вопросом престижа. Но был и позитив. Впервые понял, зачем был нужен ковид Китаю. Для ослабления западной экономики с целью сломать вектор и приблизить мировое господство. Раньше в таком контексте я ковид не рассматривал. Но сейчас выгода Китая очевидна. Кризисное десятилетие, которого н кто, включая западных экспертов, не ждал. инфляция доллара, лидерство в производстве топовых мировых товаров - смартфонов, а сейчас и электромобилей. За ковидом - ряд войн по всему миру, которые прямо касаются запада, но никак не задевают Китай. Си можно поздравлять.
я бачу стало модним чайнафільство. так от, у Китаї все виразніше видна дуже велика .опа. й через ковід. війна лише у нас, в інших місцях конфлікти - звісно на руку Китаю, але лише відволікають увагу. навіщо їм цей Тайвань потрібен? вже теж потрібна війна, щоб маскувати проблеми
Навуходоносор написав:10 кратной девальвации в Украине не будет.
Буде. Питання тільки коли і з якою швидкістю. Я вважаю, що повільно, років за 5 після перемоги у війні. І основна причина - необхідність скинути тягар соціальних зобов'язань, зокрема ті ж 15 млн. за солдат. Ну і піраміда ОВДП під 15%+ нікуди не дівається
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 27 січ, 2024 15:12, всього редагувалось 1 раз.
yama написав:США один з найбільших виробників нафти та газу і з радістью буде експортувати їх в Європу . цим і вигідна війна для США Витіснити Росію з ринків в Європи для того щоб постачати туди свій газ Не буде ніякої інфляції у США долар Резервна валюта світу
Це-фейк. https://www.eia.gov/international/overview/country/USA США імпортує 1/6 споживання нафти переважно з Канади та Мексики. І через значний об'єм споживання є четвертим імпортером в світі після Китаю, Індії та Японії.