Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1164411645116461164711648 ... 12380>
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 02:59

reus написав:
  airmax78 написав:Починається діалог в стилі "сам дурак"

Ну що ви таке кажете. Ви, для мене авторитет, особливо в питанні, на що треба орієнтуватися у виборі району для придбання нерухомості для власного проживання.

Я ж просто запитав: яка локація "набагато краща" ніж історичний центр, обраний більшістю дипломатичних місій країн ЄС і не тільки для свого розташування в Києві. А замість короткої відповіді отримав лекцію що я нічого не розумію, понаєх, історії та адміністративного устрою Києва не знаю, і взагалі - нема про що зі мною розмовляти. Не вистачає тільки епілога про говноблок, який муміфікує людей заживо.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 03:08

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

В свете индекса массы тела и великов под киевский роккроулинг - чем район Бессарабки хуже Старокиевского или какой там расхваливал Реус? Софиевская площадь безумно дорогая же, там вроде у Кличка квартира? И ЯГ территориально далеко от того же Майдана Незалежности? Просто 35 лет по Киеву не гулял и поэтому путаюсь, должен был в марте 22го на два концерта был попасть в Волюм-клуб, но как то не сложилось и человек что должен был со мной поехать тогда, достаточно известный в своих кругах музыкант, скорее всего погиб...
По поводу квартир готовых и по 800 от Стрипеда - звонил какому то Кочергину за Лобановского 6, там 106 метров по такой цене, она вроде типа забирается, но 125 рядом есть.
Могу дать в личку его личный а не агентский номер - кто из местных - пообщайтесь, развод или нет.
Это не нахалстрой Войцеховского с вводом через суд?
барабашов

Подякував: 292 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 03:51

барабашов написав:По поводу квартир готовых и по 800 от Стрипеда - звонил какому то Кочергину за Лобановского 6, там 106 метров по такой цене, она вроде типа забирается, но 125 рядом есть.
Могу дать в личку его личный а не агентский номер - кто из местных - пообщайтесь, развод или нет.

Это восстановленные квартиры после попадания ракеты 26.02.22 г. (найдите в инете картинки), когда разрушено было с 17 по 21 этаж.
Ltava

Подякував: 46 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 04:42

airmax78 написав:До речі, Реус, загугліть де знаходилось посольство США перші 12 років української незалежності. Поки не побудували фортецю.

Я чего гуглить?
В очень неудомном месте.
На Пимоненко.
Я там первую свою 10 летнюю визу в США получал..
Очень сомнительное расположение для посольства.
Сразу понятно, что брали не подумав.
Как и некоторое временные "гости столицы".
Как там погода в Вене?
В июле в Киеве? Прям как год назад.
Ну-ну. :mrgreen:
rjkz

Подякував: 8631 раз.
Подякували: 5433 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 04:47

airmax78 написав:
  reus написав:
  airmax78 написав:ОМГ... Реус, не можна бути таким... непоінформованим. Посольства США у країнах 3го Світу - це насамперед фортеці. Це не про козирне розташування, а про безпеку. До речі, я дуже здивований як дозволили побудувати всі ці 24-поверхівки поряд із ним.

Ок. Посольство США викреслюємо :D Терміново продаю свою квіточку тому, що я усвідомив свою помилку у виборі району. Згоден навіть на хруща, головне, щоб біля посольства. Дякую Макс, що відкрили мені очі!

Реус, не потрібно намагатись здаватись, скажемо м'яко, кумеднішим ніж ви є. У будь-якій столиці світу, за виключенням, мабуть, тих де постійно йле громадянська війна, більшість посольств розміщується в найкращих, в найпрестижніших та найнебезпечніших районах міста. Сюрпрайз!
І до речі, посольство США НЕ викреслюємо: доки їм не була потрібна фортеця в Києві, вони так само були розташовані все в тому ж радіусі від квітки.

Максим, вы были в том здании на Пимоненко?
Если нет, можете, как вернетесь, зайти в здание БТИ на Трехсвятительской.
Примерно то-же.
Зимой очередь держали в палатке перед входом, задница к скамейке примерзала.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 04:51

reus написав:До речі, я можу сказати своє улюблене місце в Києві, це Софійська площа.

Макс когда-то угадал.
Паторжинского в минуте пещком.
Мы Вас вычислили.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 04:56

airmax78 написав:
  kingkongovets написав:
Faceless написав:У Відні, судячи з фактів

«глупий пінгвін робко прячєт тєло жирноє в утьосах»(с)

По-перше тіло вже не «жирноє». Можливо, навіть, що бмі в мене зараз кращий ніж у вас. По-друге: в червні цього року, з великою верогідністю, таки повернусь до Києва.

:lol: :mrgreen:
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 05:00

барабашов написав:В свете индекса массы тела и великов под киевский роккроулинг - чем район Бессарабки хуже Старокиевского или какой там расхваливал Реус? Софиевская площадь безумно дорогая же, там вроде у Кличка квартира? И ЯГ территориально далеко от того же Майдана Незалежности? Просто 35 лет по Киеву не гулял и поэтому путаюсь, должен был в марте 22го на два концерта был попасть в Волюм-клуб, но как то не сложилось и человек что должен был со мной поехать тогда, достаточно известный в своих кругах музыкант, скорее всего погиб...
По поводу квартир готовых и по 800 от Стрипеда - звонил какому то Кочергину за Лобановского 6, там 106 метров по такой цене, она вроде типа забирается, но 125 рядом есть.

Кличка хата - возле Ёперного театра.
Написать точнее?
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 06:06

rjkz написав:
  барабашов написав:В свете индекса массы тела и великов под киевский роккроулинг - чем район Бессарабки хуже Старокиевского или какой там расхваливал Реус? Софиевская площадь безумно дорогая же, там вроде у Кличка квартира? И ЯГ территориально далеко от того же Майдана Незалежности? Просто 35 лет по Киеву не гулял и поэтому путаюсь, должен был в марте 22го на два концерта был попасть в Волюм-клуб, но как то не сложилось и человек что должен был со мной поехать тогда, достаточно известный в своих кругах музыкант, скорее всего погиб...

Кличка хата - возле Ёперного театра.
Написать точнее?

Ога
Когда горели первые БТРы и покрышки, помню ватные ведущие интера брали интервью у его возмущённых гарью соседей.
Или то Вовкины соседи бухтели?
барабашов

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 06:08

Ltava написав:
  барабашов написав:По поводу квартир готовых и по 800 от Стрипеда - звонил какому то Кочергину за Лобановского 6, там 106 метров по такой цене, она вроде типа забирается, но 125 рядом есть.

Это восстановленные квартиры после попадания ракеты 26.02.22 г. (найдите в инете картинки), когда разрушено было с 17 по 21 этаж.

Там на фото чистые и новые межэтажные перекрытия.
И этаж 24й вроде
Ракета снесла там не только столбы монолита но и плиты??
барабашов

Профіль

#<1 ... 1164411645116461164711648 ... 12380>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор