визуально неплохо но локация за эти деньги...
хотя в Варшавском локация тоже не айс но концепция получше(новый ПОХ)
...но Я бы ни там ни там не жил)
|
|
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?а мені Метрополіс подобається за свої гроші а ще кажуть види там в усі боки - космос) зи: до речі там де у вас будинок я був у березні 22го, якщо ви там тоді теж були мож і зустрічались) Востаннє редагувалось kingkongovets в Чет 07 бер, 2024 19:56, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Же метрополіс - бомба
Метро вже нема і незрозуміло коли буде Вид на розвʼязку і шум від траси Плюси - недалеко вднг Недалеко академія труда і сексуальних отношеній - є де ухилянтам здобувати другу освіту)
![]() Мне тоже место показалось спорным. Как не для центра место слишком близко к развязке. Так же смущает масштаб как не для центра. То есть в центре, от недостатка места, можно смириться с условной эстакадой под окном и 30ью этажами, но зачем платить за это на выезде из города. На любителя, но, виды в сторону города 100% невероятные. ПС Когда был в Русановской Гавани обратил внимание на Солнечную Ривьеру. Модный навесной фасад частично улетел. Кто-то на этой ветке ещё до войны заметил, что в некоторых ЖК этот самый модный фасад "гуляет" от ветра. ![]()
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?В Голосеевском районе мне нравится место в районе жк white lines (цена на старте была космос). Парк и ТРЦ white lines толкнет цену.
Рядом стоит недострой, его начали ещё до white lines, всегда когда проезжаю мимо думаю, что если его построят инвесторы получат неплохой бонус к цене. Если когда-то достроят ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?я не казав шо воно ідеальне беззаперечна дупа - це якраз колишній плодрадгосп на Віноградарі, а Метрополіс перед ним має багато переваг по локації і поки цей відрізок синьої гілки не працює саме час там щось увірвати) це якби б мене цікавила житлова так як вас) зи: вайт лайнз - май ван лав) дуже жалкую, що в часи моєї молодості були відсутні такі пропозиції ззи: хьюм, ми жили з вами одночасно в одному жк на Оболоні, там шум від двох мостів та проспекту був не менший, але це ж все одно не завадило вашому позитивному ставленню до цієї локації?) Востаннє редагувалось kingkongovets в Чет 07 бер, 2024 22:19, всього редагувалось 4 разів.
![]() Шо ж вас всіх так тягне до загазованих розвʼязок?) Хоча для студентів супер -можна у бабок під метро купляти яйця і бігати від собак по голосіівському лісу) В світлі останніх тенденцій цікавить як там з міцністю самої будови - бо стоїть фактично над метро)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|