|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:08
stm написав: mephala написав:а я где то написал что мне хочется выборов? можно уточнить это ссылкой? вы вообще понимаете о чем я говорю?
Выборов вам не хочется. Ок. Теперь по Президенту. Как его поменять без выборов? Потому как Конституцией Президент меняется очередными/внеочередными выборами, импичментом, потерей дееспособности и смерти. Вы знаете какие-то другие кроме перечисленных способов? По военному положению я Вам дала ссылку на Закон, оно Вас тоже не устроило. Это тоже ок. ))) я вас при всех этих телодвижениях понимаю, как девочка желающая розового платьица и на ручки )))
Коли Зеленському треба було, він просто вийшов на трибуну і сказав "Я розпускаю Верховну Раду" бо "я так хочу", тому що ніяких правових підстав на це не мав. Ви в упор не бачите авторитарних замашок Зеленського?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:10
vt313 написав: pesikot написав:А примеры из артистов в политики, можно пересчитать по пальцам одной руки
Конечно, но они есть. 
Ты так и не ответил, чего ты там про Украину и Калифорную писал ? Сколько-сколько вышло годных политиков из десятков тысяч артистов ? Ляпнул трусами об асфальт, а на вопросы ответить так и не смог
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 12 бер, 2024 20:20, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1257 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:14
«Лучшие из лучших зализывают раны»(после бана) А остальные еще в бане. Просто нет сил не ванговать! Нет сил и дальше быть недопризнанным гением andrijk777 , Ви в упор не бачите авторитарних замашок Зеленського?
Вони є. І керівник він посередній. Але зараз точно не треба будоражити виборами. Xenon написав:Politico: Предварительно в пакет помощи от США войдут ракеты ATACMS Block I и снаряды
В Мемори нашей постоянной рубрики «Помощь максимум до лета 2023 года»
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 12 бер, 2024 20:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:33
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:35
Hotab написав:Вони є. І керівник він посередній. Але зараз точно не треба будоражити виборами.
А коли ж настане те начасі? Путін сам ніколи перший не перестане стріляти, а до 85 йому ще 15 років. Війна на нашій території, а не його. Я вже мовчу про досить суттєву ймовірність катастрофи на фронті, проблеми тільки зростають, Раша сильніша, а Захід значно слабший, ніж уявлялось до вторгнення. Вже не раз було, коли заради влади керівники руйнували свої країни, останній приклад Башар аль-Асад. Що залишилось від Сирії? Для чого відмовлятись від рпв - щоб Україна стала Сирією?
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:42
lapay , Для чого відмовлятись від рпв - щоб Україна стала Сирією?
Бо пристойних умов для РПВ нема. І саме в цьому вини Зе нема.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 12 бер, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:42
lapay написав: Hotab написав:Вони є. І керівник він посередній. Але зараз точно не треба будоражити виборами.
А коли ж настане те начасі? Путін сам ніколи перший не перестане стріляти, а до 85 йому ще 15 років. Війна на нашій території, а не його. Я вже мовчу про досить суттєву ймовірність катастрофи на фронті, проблеми тільки зростають, Раша сильніша, а Захід значно слабший, ніж уявлялось до вторгнення. Вже не раз було, коли заради влади керівники руйнували свої країни, останній приклад Башар аль-Асад. Що залишилось від Сирії? Для чого відмовлятись від рпв - щоб Україна стала Сирією?
І на цьому фоні Зе публічно відмовляється від гіпотетичної допомоги країн НАТО вже навіть своїми військами. Напевно не просто так вони її пропонують. Напевно не просто так Зе відмовляється.
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 12 бер, 2024 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:43
stm написав: mephala написав:че вы так вцепились в те законы как в что то незыблемое?
whois2010 написав:Зараз саме час відмовитися від посади президента взагалі і перейти від напівпрезидентської республіки до парламентської. І все стане на свої місця
Бетон, остались только Вы ))) как нам быть, напишите?!!! ))) чуваки отлично шарят что такое правовое государство )))
Не сильно слежу за веткой, вопрос не сильно понял, но у меня есть универсальное предложение: 1. идём пить кофе. 2. Конституция это такая книжечка или набор букв в электронном виде, где для первоклассников написано настолько просто, что любые выкрутасы со смыслом выглядят кринжово: Конституция - имеет высшую юридическую силу - раз. Статья 103. Президент избирается на 5 лет. Точка. Что ещё нужно, чёрт знает. Предлагаю сосредоточиться на выполнении пункта 1 (см.выше)
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:46
Schmit написав:І на цьому фоні Зе публічно відмовляється від гіпотетичної допомоги країн НАТО вже навіть своїми військами. Напевно не просто так вони її пропонують. Навевно не просто так Зе відмовляється.
Це коли країни НАТО серйозно таку домомогу пропонували ?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 бер, 2024 20:49
lapay написав: Hotab написав:Вони є. І керівник він посередній. Але зараз точно не треба будоражити виборами.
Уже спрашивал, какой президент сегодня будет лучше? Кто, Вы считаете, может добиться рпв на хоть сколько-нибудь приемлемых условиях? Какие условия Вы считаете приемлемыми? В условиях, когда оказалось, что "Захід значно слабший, ніж уявлялось до вторгнення". Парагвайский вариант, как понимаю, не устраивает ни Вас, ни меня. Надеюсь, остальных тоже.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-