unicdima написав:Повернуся до питання про Арті Гріна. На мою думку це звичайний аферист, ніде він не воює і не є офіцером ЗСУ. Взагалі немає жодної інформації, що він десь воював, немає даних за його звання та посаду. Є багато його інтерв'ю але жодного разу він не був одягнутий у форму зі статутними шевронами та погоном. Багато відео по його словам зі Сходу, де він сидить в одному й тому ж приміщенні оббитому вагонкою, протягом року чи більше, це більш схоже на сауну, а не бліндаж. Маю великий сумнів, що він взагалі в Україні. Коментуйте.
Цілком можливо припустити таке.
Після генерал-полковника!! Рубана... )) з мовчазливим сприйняттям цього всіма службами та посадовцями можливо будь-що. А тут лише позиціювання на рівні капітан-майор.
Тільки питання полягає більш в тому, з чим саме Ви так категорично не згодні в його твердженнях, щоб робити такі припущення? Які підстави Ви бачите? Бо самі міркування в нього самі по собі достатньо глибокі та обширні. Правдиві чи ні, то вже інше питання (саме тому воно і було піднято мною - що цікаво було почути бачення фронтовиків-форумчан. Спростування, доповнення, погодження. Фрііз он підтвердив думку про бажаючих не звільнятися). А про кастовість у війську та її зміни так і овсім не в бров, а в око. Це тільки особисто треба було бачити, як змінювалось відношення між самими офіцерами...
wild.tomcat написав:............... поповню ваш хіт парад - "не було наказу" (с). думаю, теж гідне місце займе.
"не було наказу" это не отмазка. Даже здесь есть примеры. Успих пошёл, потому что призвали. sashaqbl пошёл в армию намного позже - когда призвали. Совсем недавно призвали Сибарита. Пошли тогда, когда получили приказ. Но не уклонялись и не скрывались.
flyman написав:...... В Гріна ще було, про те, що демобілізовані Успіхи за місяць-два потиняються без роботи і будуть самі проситися назад (ще й доплатять), бо де ще можна буде їм притулитися (не встиг накнопати як фріз привів живий приклад).
freeze написав:
detroytred написав:а також, що багато фронтовиків не бажають звільнення.
Действительно, многие мобилизованные бы остались, процентов 30 точно бы остались. Что далеко ходить, в прошлом месяце к нам вернулся хлопец. Его месяцев пять назад уволили по ВЛК, двое малых детей, потынялся, пытался устроиться на работу, но где ты 120 тысяч в месяц заработаешь. Пошел заплатил деньги, чтобы повторное ВЛК признало его пригодным, взял отношение, и вот он опять в родном взводе, здрасьте)))
Ну і ще про те щоб організувати рекрутінг (навіть орки вже осилили), а не бусифікацію
В Харькове открыли центр рекрутинга. Пример freeze"а свидетельствует о том, что оплата военных вполне достаточна. А разговоры о том, что надо платить 5 тыс. уе, это бредни. Да у нас есть люди, для которых 120 тыс. не стимул, они и на гражданке зарабатывают столько же или больше. Но таких очень мало.
somilitark написав:кончені порохоботи, ну скільки можна одне і теж товкмачити роками?
Товкмачити що? Що якийсь нарцис не хоче щоб Україна працювала монолітно на 100% і тому тягне на себе ковдру маючи всього 50% голосів( та й то станом на 2019 рік-а як там сьогодні то не ясно.) Що цей нарцис оточив себе ще пятьома нарцисиками поменше і на їх фоні він виглядає Черчілем сучасності? Але ж це на фоні абристовича чи безуглої -останній бомж розумніший від Ейнштейна.... То невже прихильники слуг народу - настільки придурковаті щоб цього не побачити і настільки туповаті щоб не зрозуміти що 50% України не витягне Перемогу в боротьбі зі 100% педерації?
Опять. Мы воюем за Украину или за личность президента? Если за личность, тогда, может, и 50% должны воевать. Если за Украину, то какая разница, кто за кого голосовал и сколько за кого голосовали?
Ви згодні що підтримка при голосуванні політичних сил - це благо для України
Были прецеденты голосования оппозиции против нужных решений? Если были, то оппозиция, которой политические дрязги важнее судьбы Украины и решения которых зависят от того, имеют ли они доступ к власти... Не буду характеризовать такую оппозицию.
Труси-хрестик.... Спочатку з мене хочуть зняти труси...а потім пропонують надіти хрестик...Я проти...мені на телемарафоні розповідають що краще знають і я не правий Я пропоную послухати тих кому довіряють З мене знову пробують стягнути труси і розповідають що пять чоловік краще можуть керувати країною ніж тисяча.. Я стою без трусів і хрестика і що маю робити? Мій власний 30-річний досвід праці каже що безугла не може звільняти Залужного що стефанчук не може забороняти виїзд Порошенку на міжнародну зустріч що абристович не має права розказувати що росіни також люди що єрмак не має ніякого статусу крім носія олівців що арахамія не має права проводити переговори в стамбулі і взагалі збіговисько блогерів/перукарів і кавеенщиків не може замінити ні послів ні Премєрів...
А ви мене хочете переконати в тому що я не правий? чи вам просто вигідно коли нами керують погано, бо тоді точно в харкові снаряди падати не будуть ..вони просто перемістяться в сторону Києва.
Я правильно зрозумів? Чи ті за кого я голосував не мають права допомагати мені робити те що я й так роблю?
flyman написав:......... Сьогоднішньої могло і не бути, якщо би не електоральна біфуркація у 2019.
Каким образом? Объясните. Вы иногда высказываете крайне удивительны и неожиданные (от Вас) мысли.
Пояснюю на пальцях 2024 рік-виділяють 20 млрд грн на лінію оборони, яка повинна зупинити 600 000 армію... А якби в 2021 році не опустили військовий бюджет на 0,5 млрд доларів і ЗБУДУВАЛИ таку ж лінію оборони проти 200 000 армії за тіж 20 млрд грн... Як думаєте-попер би пуйло в лютому 2022 на Київ знаючи що ми рік готуємо оборонні рубежі...чи все таки почав би збільшувати армію хоча б до 600 000?
Як думаєте Якби політсила яка має 100% влади , заявила що вирішила для покращення ефективності і згуртування населення поділитись 30% своєї влади з опозицією..-чи не привело б це пуйло до переконання що надії на розвал України марні? а раз так-то варто відповзати..
Як бачите прості приклади, які євреї нам показали- що варті уваги... але канцлер(володар канцтоварів офісу) вважає що я не правий і діє по своєму.
ЛАД написав:А если КСУ примет решение, что "5 лет и всё, гуляй, Вася"?
Думаю судьи КСУ в неформальной обстановке уже обговорили ситуацию с выборами и на 99,99% уверен что при получении запроса решение будет "выборы не проводить". .............
Не уверен. Но мне не нравится само обсуждение этого вопроса. Такое обсуждение. Когда люди отключают логику и вдруг становятся рьяными законниками. При этом изо всех сил пытаются доказать именно "нелигитимность" с 20.05.
Ну так в этом суть правового государства - все процедуры прописаны в законах, осталось только их выполнять, все просто. А там где есть пробелы начинаются финты и разночтения. Что мешало дописать в Конституцию (которую кстати читают и в мире не ограничивающемся Европой и США) вот в эту статью слова "В случае военноного положения срок продлевается до его окончания"
Стаття 103. Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.
а в эту "в случае военного положения выборы переносятся"
Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України. У разі дострокового припинення повноважень Президента України вибори Президента України проводяться в період дев'яноста днів з дня припинення повноважень.
Дописали бы и все, вопросов нет. Что мешало, конституционное большинство было. А так вот - основной Закон страны, все четко прописано.
freeze написав:Нет трудовой повинности на строительство фортификационных сооружений,
не хочу затевать срач, только одно спрошу, как вы это видите, богатые люди вылезут из мерседесов и начнут копать фортификационные сооружения, или штабные полковники-генералы, депутаты всех уровней, чиновники оставят свои насиженные места?
Не желающих копать, можно мобилизовать. Можно оставить право выбора.
Как копать, лопатой? Так много не накопаешь. А экскаватором управлять уметь надо - одной бусификации тут мало. К любой производственной функции выше копателя лопатой полагается специальность - обучение, сдача экзаменов, стажировк, контроль качества и т.п. - то есть то что мобилизацией не достигается. Хотя правда она тут и не нужна - достаточно гос.заказа частным строительным фирмам (а не частных у нас уже и не осталось).
unicdima написав:Повернуся до питання про Арті Гріна. На мою думку це звичайний аферист, ніде він не воює і не є офіцером ЗСУ. Взагалі немає жодної інформації, що він десь воював, немає даних за його звання та посаду. Є багато його інтерв'ю але жодного разу він не був одягнутий у форму зі статутними шевронами та погоном. Багато відео по його словам зі Сходу, де він сидить в одному й тому ж приміщенні оббитому вагонкою, протягом року чи більше, це більш схоже на сауну, а не бліндаж. Маю великий сумнів, що він взагалі в Україні. Коментуйте.
В студии Politeka Online Арти Грин, капитан ВСУ в запасе (Военнослужащий, пишущий в соцсетях под псевдонимом Arty Green)
На его странице в фейсбуке единственная информация: "В браке с Ангелиной Смайл". Больше ничего. Вообще. Ни школы, ни вуза, ни места работы, ни места жительства. Остальные ссылки на его интервью и разговоры.
Це ви мені кажете? Особисто я знаю шо це таке, але москалі разом з пуйлом продовжують гнуть лінію партії.
Это не запрет переговоров. И вообще не запрет. То, мабуть, Ви москаль, як і написав andrijk777 - викривлюєте рішення так само, як Путін.
Будь ласка, вкажіть шо не так в моїх словах, де я і шо викривляю?
Я там подчеркнул Ваши слова: "який схоже образився, шо з ним заборонили вести переговори." Т.е. Вы признаёте, что запрет существует. Не Законом, так Указом. Если ошибся, прошу прощения. Но тогда, пожалуйста, аккуратнее высказывайтесь.