vitaliiangel написав:понимаете какая высокая цена войны получается для партнеров? помимо 100 ярдов в год помощи еще нужно построить небходимые мощности для нас на зиму. Это как вы решили соседу помочь с какой то проблемой, но ценник её решения оказался в 10 раз выше ожидаемого. Какое-то время вы его тяните но постепенно созреваете для вежливого отказа.
Так в тому то й діло, що ціна копійчана. Я б розумів, що нас би не підтримували якщо б США треба на війну віддати 30% бюджету, як москалям. А тут навіть про передачу нам 2%, які потрібні для оборони, не йдеться.
+10000000000000000. Крапка.
Йо-ма-йо.... Мужики - в мене грошей , що того гуталіну.... Дюрі-бачі не треба в черзі за грантами стояти Дейтройту можна пенсію підняти раза в три років на 10..... Може створите спілку сексуальних меншин і будете змушувати мене грошима ділитись?
ПС Пояснював же пару сторінок Чого дурний - бо бідний Чого бідний- бо думаєш що тобі винні Чого думаєш що тобі винні - бо вавку совкового менталітету в себе з голови ще не видалив.
Успіх написав:Але нічого... Вже скоро Скоро вже треба буде оновити дані в ТЦК і прийти замінити Успіха!
Нажаль закон не буде настільки ефективним. В кращому випадку всі вакансії закриють.
Нічого, і це☝️ вже добре буде!🤗🤗🤗 А то десь на Марсі, мало того, що марсіан бракує - так ще щодня і з тої "купки" висмикують парочку на облаштування оборон-лінії, бо інженерних марсіан повисмикували в піхоту 🤦🏻
Banderlog написав:неефективна система трималась років 60 і люди жили в бараках.
Воно то так..але з нюансами Різниця між бараками в совку і практично такими ж бараками на Заході - до 1970 року була ледь помітна... І як тільки ця ледь-помітна різниця збільшилась за 20 років до величин які важко не помічати - совок і гепнувся... А так рабовласницьки лад процвітав добрих пару тисяч років...поки не винайшли феаодалізм Потім феодалізм процвітав сотні років - поки його не похоронив капіталізм... а потім дикий капіталізм трансформувався в шведський... що і похоронило совок( представник дикого людоненавництва)
detroytred написав:Польщі доступ до фінансування ЄС на суму до 137 мільярдів євро.
Про таку тумбочку з грошима я й говорив, а їх зараз дуже багато.
budivelnik написав:Це і є совок... Чим Ваша фраза по суті відрізняється від Тут можна неплохо прибарахліться.... Ви не збираєтесь ЗАРОБИТИ/СТВОРИТИ самостійно , ви шукаєте варіанти швидкого збагачення...
Це не совок, це реалії сучасного капіталізму в усьому цивілізованому світі. Суттєва різниця із совком в конкуренції за гранти.
Давайте розглянемо два приклади Один - макроекономічний Другий - мікроекономічний Макро Польщі 137 млрд дають...а Венесуелі чомусь не хочуть Чому Мікро Я можу піти хоч завтра в банк і ПОГОДИТИСЬ на 2 млн грн кредиту ( під5-7-9)% А Дюра-Бачі не може знайти грант в 2 млн і не знає банку який би йому дав кредит Чому?
Відповідь на поверхні Перше - гроші є Друге - їх дадуть тільки тим, хто зможе а - повернути тіло б - отримати прибуток в - сплатити відсотки..
Тепер розумієте чому совкове сидіння на пятій точці з очікуванням фіатних грошей - навіть Вам не принесе нічого.
А от якщо Ви зможете довести тому в кого грошей що гуталіну, що Ви ВАРТУЄТЕ того щоб Вам щось дали - тоді перед Вами відкриваються море перспектив ( які автоматично закриваються перед ждунами які сидять на пятих точках)
budivelnik написав:Факт - що після цього розвалився...
Один із основних принципів: після - не значить, що внаслідок. ИМХО не було єдиного фактора розвалу, потроху кожен зробив свій вклад.
Починається Я не знаю поіменно кожного ждуна в совку Але 150 млн ждунів, кожен з яких працював на 5% гірше ніж міг - привели до того що 250 млн країна розвалилась.
Бетон написав:в черновицкой области люди тцкашника со стволом видели, как гоняли?
Приблизно це я й мав на увазі: протестні настрої потроху вже є, звісно поки вони не дуже сильні, адже більшість розуміє, що зовнішній ворог шкодить більше, ніж внутрішній. А от як зовнішнього ворога не стане, то владі дуже прийдеться постаратись, щоб народ заспокоїти.