Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 78047805780678077808 ... 14817>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:14

Успіх написав:
  detroytred написав:Тоді дійсно треба додаткові повноваження.
Ліньки в Статут лізти шукати...
Не знаю, що там у Статуті(нам "вчорашнім трактористам" теж ліньки читати) :) але от нам казали, як ми починали ходити в наряди/чергувати якось двояко/розмито на рахунок застосування зброї))
Одні нам казали, що якщо хтось йде(наприклад вночі), то треба казати: "стій, хто йде?" і якщо реакції нуль, то вистрілити попереджувальний вгору, якщо плануєш далі застосовувати зброю "за призначенням"! ;)
Але!
Але інші нам казали: "який нах попереджувальний вгору??? Ви - НА ВІЙНІ!!! Зразу ложити невідомого лицем в землю, а якщо бачите загрозу - зразу валити на повал!"

Тож, був випадок ще "на початках" - комбата сусідньої батареї вночі, мої побратими поклали лицем в землю! :lol:
А що - він не знав пароля! :mrgreen:

цій проблемі часу багато. як кажуть, питання в тому куди впаде тіло - якщо за колючку, то все ок. якщо за периметром - будуть проблеми.

навіть в мирний час, в харківському військовому ЗВО була ситуація, коли караул порізали, зброю забрали.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:16

flyman написав:
  fox767676 написав:
  Бетон написав:туда-сюда ездят через дырку. какую не говорят. каждый месяц ездят бл!
в прошлом месяце хвастались что новую квартиру получили. прикинь уровень цинизма

ну аполітичні днрівські пенси хай отримують. у кожну душу не зазирнеш про що воно у 2014 думало.
але серед них достатньо б*** в самому соку. сидять в Європі на соціалі, соцмережеві профайли щільно усіяні рашистською та днр-терористичною символікою, і безкарно несуть антиукраїнську пропаганду.
То можно і розпсихуватися що в нас нема справжнього тилу на Заході.

кордони91: освободіть, обнять, простіть і корміть бюджетною сісьою, чи як?

крим потрібно було ізолювати, зробити островом. там рівень колабораціонизму значно вище. і гуманітарної катастрофи не було, хто хотів міг продати житло за гарні гроші і переїхати. С донбасом складніше.
І до чого кордони 91 до мене? Таки довго цмудилли цицьку, що мозок трохи атрофувався ?
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 21 кві, 2024 11:17, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:18

flyman написав:Можеш пояснити, що він серед мирняка робить зі зброєю?

Те саме вищав сепарський скот на Донбасі в 2014.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:22

flyman написав:
  Бетон написав:
  fox767676 написав:є якісь пункти пропуску, чи вони через турцію-польщу за пенсіями їдуть?
треба було вводити ще за Петра суворі закони за подвійне громадянство країни-агресора та підозру та сепаратизм.
бо "герої кримської весни" їздили в Херсон за безвіз-біометрикою. "наші люди". "шатли треба". доїздилися. В чисто кацапських містах - йобурзі, мацкві, підері були протести проти війни. В криму - жодного
туда-сюда ездят через дырку. какую не говорят. каждый месяц ездят бл!
в прошлом месяце хвастались что новую квартиру получили. прикинь уровень цинизма

ну аполітичні днрівські пенси хай отримують. у кожну душу не зазирнеш про що воно у 2014 думало.
але серед них достатньо б*** в самому соку. сидять в Європі на соціалі, соцмережеві профайли щільно усіяні рашистською та днр-терористичною символікою, і безкарно несуть антиукраїнську пропаганду.
То можно і розпсихуватися що в нас нема справжнього тилу на Заході.

кордони91: освободіть, обнять, простіть і корміть бюджетною сісьою, чи як?

тема сісі не розкрита))
ну а чим я гірший? поїду теж присосуся. прикинусь бідним та убогим
круговорот дєнєг в природі: ви - нам. ми - вам
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:24

Shaman написав:
  Успіх написав:
  detroytred написав:Тоді дійсно треба додаткові повноваження.
Ліньки в Статут лізти шукати...
Не знаю, що там у Статуті(нам "вчорашнім трактористам" теж ліньки читати) :) але от нам казали, як ми починали ходити в наряди/чергувати якось двояко/розмито на рахунок застосування зброї))
Одні нам казали, що якщо хтось йде(наприклад вночі), то треба казати: "стій, хто йде?" і якщо реакції нуль, то вистрілити попереджувальний вгору, якщо плануєш далі застосовувати зброю "за призначенням"! ;)
Але!
Але інші нам казали: "який нах попереджувальний вгору??? Ви - НА ВІЙНІ!!! Зразу ложити невідомого лицем в землю, а якщо бачите загрозу - зразу валити на повал!"

Тож, був випадок ще "на початках" - комбата сусідньої батареї вночі, мої побратими поклали лицем в землю! :lol:
А що - він не знав пароля! :mrgreen:

цій проблемі часу багато. як кажуть, питання в тому куди впаде тіло - якщо за колючку, то все ок. якщо за периметром - будуть проблеми.

навіть в мирний час, в харківському військовому ЗВО була ситуація, коли караул порізали, зброю забрали.

Головне питання там тільки одне -- яка хатєлки в контролюючих та відповідальних.

Розводящий при чотирьох вартових зміни кладе в упор на посту п'ятого (чатового). Зі свого АК.
А вердикт -- застрелився сам від необережного поводження зі зброєю.

Тобто ніхто навіть напружуватися не буде, щоб перекидати оте тіло порушника через кордон посту. В протоколі запишуть те, що треба. І все.

Якщо ж схочуть зробити крайнім чатового (для цього повинні бути дуже вагомі причини. Бо удар буде і по командирам всіх рівнів), то доколупаються...
По привіду рівному перетину межі.
Якщо сам не знаєш порядку застосування зброї.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 кві, 2024 11:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:27

Успіх написав:
Ні, ну от серйозно - як би Ви повелись в даній ситуації?
Розкидали би всіх, як Чак Норіс?)))
Ну ок.
А якщо Ви б були отакої статури, як той тцкашник на відео, що тоді?
Дали би себе змісити з болотом/травою?
Серйозно? :)
я то я) теорія бобуа про елоїв не вірна ,багато з мобілізованих забиті батогами і налогами терплячі мужички.
Я ж -козак, тому б втік за підмогою...))
там стратегема без виіграшна. Шанси моральної перемоги ноль. Як боротись з свинею в болоті.
Якщо серйозно, то ситуація в нього явно вийшла з під контролю. Перти проти народу не кожен зможе. Ці приколяси з бабами лиш починаються. Но до стрільби таки дійде. Пізніше.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:28

УБД

vitaliiangel написав:это у вас во Львове пока что либеральничают. Киевские контролеры устроили бы тебе убд-по-киевски прямо в троллейбусе.
Ну, може я б і не зірвася на них з криком і т.п. :lol: так як дивлюсь на ютубі деякі "розумні" ролики(як відстоювати свої права), то я б швидше за все сказав: "Викликайте поліцію і будемо з'ясовувати, чи маю я право на безкоштовний проїзд, чи ні?" :D 8)
І почав би знімати їх на телефон :lol:
Успіх

Подякував: 277 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:55

flyman написав:хіба це не про карму (Успіха теж стосується)?

закон бумеранга то брехня. Обратку для надійності надо крутити собствєнноручно. ) но дождавшись слушного часу.
карма то безволля і оправдання безнаказаності. А безнаказаність це зло. як казали древні римляни -прощений пропущений удар провокує новий удар.
Ті діди були обозльонними і слабкими бо шукали опору в сімях і в народі. Так робити не можно ,надіятись можно лиш на себе і на Бога. Канєшно казати гоп треба лиш допригнувши, бажано з ногами)
План на такий случай - стаю поваром і косю під Джона Сільвера)))
ви ж не будете кидати зеленими яблуками в Джона Сільвера?)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:58

на превеликий жаль є обтяжливі обставини
Окрім цицькоцмудіння в біографії ще можна помітити незграбну мімікрію під щирого порохобота. Але достатньо подивитсь прискіпливіше, і без великого труда
можно розгледіти характерні медведчуківські прийомчики
Зображення
і щоб розкрити ці мвніпуляції з темою кордонів 1991 не треба бути професоом ужгородського кулінарного технікуму, щоб зрозуміти яких саме кодонів 1991 пргнуть медведчуківські псевдопатріоти - на початок 1991, у складі срср :evil:
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 21 кві, 2024 12:02, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 12:00

Успіх написав:
  vitaliiangel написав:или водителю маршрутки пукнуть про убд, вынесет как дворняжку из салона. Срал он на ваши убд ему план выполнять надо.
Ну колись і я щось таке бачив(вічні суперечки між пільговиками і водіями маршруток)
Але!!!
Як був я цього року у відпустці, то їздив і міськими, і міжміськими маршрутками по посвідченю УБД!
Жоден водій мені кривого слова НЕ сказав!!!
В міських маршрутках - то якщо я заходив через передні двері, то просто казав водієві "Посвідчення УБД" і йшов собі сідав...
А якщо сідав на міжміські, то заходив і сам зразу показував водієві посвідчення у розгорнутому виді - МОВЧКИ!!!
І майже всі мовчки теж мені кивали головою "добре"!
Тільки деякі водії запитували - "це УБД?"
Я казав "так" - і вони казали "добре "!

Я, навіть, попав на контролерів в міській маршрутці(зайшло їх троє) - питають "Що у Вас на проїзд?"
Я витягую, розгортаю, показую зі своїх рук... - він киває, запитуючи "УБД?"
Я мовчки киваю "так" і контролер мовчки киває "добре"! :mrgreen:

У нас таке не "катіт ".
Гроші вперед , або на громадьский транспорт .

Там теж очі водія не коханням світяться .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 78047805780678077808 ... 14817>
Форум:
+ Додати