moveton
Гроші треба не тільки на життя в норі, а і на оплату (зараз чи потім) чималих штрафів.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНу що, хороша новина - Редбул (Данія) надає крила!
Протягом місяця. ![]() вы тут каждого лично знаете, кто он и чем занимается? жизнь даст по рогам и тем кто переоценивает, и тем кто умножает свою ценность на ноль. Это не то чем принято меряться. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 тра, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Поіменно-пофамільно - не знаю Статистику по Україні - знаю. 90% тут присутніх свої дні продають дешевше ніж я 80%тут присутніх - продають більше ніж в 2 рази дешевше ніж я 50% тут присутніх - продають в 5 разів дешевше ніж я 30% тут присутніх-ще й доплачують , щоб вони якось кінці з кінцями склали.. Будете заперечувати?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе помилкова. Нові штампи у паспорті-книжечка не ставляться (старі залишаються поки чинними). Змінюєш адресу реєстрації, то тобі надають цей витяг. Також якщо мати закордонний паспорт, то в Дії ця адреса теж підтягується з реєстру ДМС і буває, що там узагалі немає інформації про тебе чи вона неповна. ![]() вы проводили исследования? могу я взглянуть на методологию? я не могу оспаривать поскольку у меня нет никаких цифр. Из опыта общения в сети 90% форумчан не те, за кого себя выдают. Нужно видеть их поступки хотя бы за последние годы. Крч сеть не то место где о ком то можно что-то узнать. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 тра, 2024 20:51, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТендер на майже 50 млн. на ремонт дороги за 10 км від Часового Яру - це дійсно першочергова трата?!!!
Чи так їх простіше освоїти на папері?! Востаннє редагувалось V2 в Пон 13 тра, 2024 20:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Без проблем Є кілька можливих інструментів Данні пенсійного фонду по сумам отримуваних пенсій в розрізі хто скільки Данні НБУ по розміру Депозитів Данні Форбс по статкам найбагатших Українців Вставляєте в ці данні - 10 млн грн...і отримуєте відповідь. Будете перевіряти?
![]() хорошо у некого человека 2 копейки налогов/депозитов, а он спасает жизни других людей. У другого 1 млн налогов/10 млн депозитов, но работникам не доплачивает, дети наркоманы, продаёт паленую водку от которой потом цирроз печени. По цифрам 2й гораздо успешнее 1го. важно не то сколько у тебя денег, а на что ты их тратишь. Важно не то сколько зарабатывает твой бизнес, а какую пользу он приносит людям. Не всё измеряется деньгами. Бизнес может быть убыточным, но приносить пользу. А коллектор может быть суперуспешным, отнимая у людей последнее.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНет не беженец. Но если пошли добровольцем, то сейчас ничего не мешает опять пойти на войну. Закон позволяет. А то я смотрю на форуме одни пенсы. Вы хотаб и начинают всех учить как надо воевать?. Хотя многие начинают учить др. науке войны а сами возможно были на войне в тылу обеспечения или поваром. Настоящие войны хоть и на пенсии, то они заняты не болтавнёй ежедн. на форуме а реальными делами для помощи молодым. У меня знакомый тоже в 58 лет пошёл добровольцем в 22году на войну. Он откровенно говорил, нужны деньги и пенсия. Вначале в городе стоял год на блок посте, а последние пол года под Покровском, который и сейчас далеко от линии фронта. Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Пон 13 тра, 2024 21:12, всього редагувалось 4 разів.
|
|