budivelnik написав:Тому вартість свого життя -багато хто тут сильно переоцінює... Він може й вважає що коштує дорого, а по факту -користі від нього в рази менше ніж описаного, а раз так то
вы тут каждого лично знаете, кто он и чем занимается? жизнь даст по рогам и тем кто переоценивает, и тем кто умножает свою ценность на ноль. Это не то чем принято меряться.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 тра, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Тому вартість свого життя -багато хто тут сильно переоцінює... Він може й вважає що коштує дорого, а по факту -користі від нього в рази менше ніж описаного, а раз так то
вы тут каждого лично знаете, кто он и чем занимается? жизнь даст по рогам и тем кто переоценивает, и тем кто умножает свою ценность на ноль. Это не то чем принято меряться.
Поіменно-пофамільно - не знаю Статистику по Україні - знаю. 90% тут присутніх свої дні продають дешевше ніж я 80%тут присутніх - продають більше ніж в 2 рази дешевше ніж я 50% тут присутніх - продають в 5 разів дешевше ніж я 30% тут присутніх-ще й доплачують , щоб вони якось кінці з кінцями склали..
Goodman написав:Тобто зараз можно наводити порядок у цих реєстрах: при наявності паспорта громадянина України у формі книжечки слід замовити через Дія витяг про місце проживання, якщо витяг не формується чи там інформація неповна,
Помилкова інформація, штамп про місце реестраціі проживання проставлений у паспорті-книжечкі а от тим у кого "пластик" - потрібно.
Не помилкова. Нові штампи у паспорті-книжечка не ставляться (старі залишаються поки чинними). Змінюєш адресу реєстрації, то тобі надають цей витяг. Також якщо мати закордонний паспорт, то в Дії ця адреса теж підтягується з реєстру ДМС і буває, що там узагалі немає інформації про тебе чи вона неповна.
вы проводили исследования? могу я взглянуть на методологию? я не могу оспаривать поскольку у меня нет никаких цифр. Из опыта общения в сети 90% форумчан не те, за кого себя выдают. Нужно видеть их поступки хотя бы за последние годы. Крч сеть не то место где о ком то можно что-то узнать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 тра, 2024 20:51, всього редагувалось 2 разів.
вы проводили исследования? могу я взглянуть на методологию?
Без проблем Є кілька можливих інструментів Данні пенсійного фонду по сумам отримуваних пенсій в розрізі хто скільки Данні НБУ по розміру Депозитів Данні Форбс по статкам найбагатших Українців
Вставляєте в ці данні - 10 млн грн...і отримуєте відповідь. Будете перевіряти?
вы проводили исследования? могу я взглянуть на методологию?
Без проблем Є кілька можливих інструментів Данні пенсійного фонду по сумам отримуваних пенсій в розрізі хто скільки Данні НБУ по розміру Депозитів Данні Форбс по статкам найбагатших Українців
Вставляєте в ці данні - 10 млн грн...і отримуєте відповідь. Будете перевіряти?
хорошо у некого человека 2 копейки налогов/депозитов, а он спасает жизни других людей. У другого 1 млн налогов/10 млн депозитов, но работникам не доплачивает, дети наркоманы, продаёт паленую водку от которой потом цирроз печени. По цифрам 2й гораздо успешнее 1го.
важно не то сколько у тебя денег, а на что ты их тратишь. Важно не то сколько зарабатывает твой бизнес, а какую пользу он приносит людям. Не всё измеряется деньгами. Бизнес может быть убыточным, но приносить пользу. А коллектор может быть суперуспешным, отнимая у людей последнее.