|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:33
sashaqbl написав: detroytred написав:Є 54+ рядові, сержанти, старшини, які пройшли срочку за совдепу і доволі якісну саме фахову підготовку, бо українців багато брали в ГСВГ тощо, де більш менш була нормальна військова підготовка.
По-перше, я не впевнений, чи багато з них памятає ту фахову підготовку, що була 35 років тому. По-друге, наскільки та фахова підготовка відповідає сучасним викликам поля бою?
Мова була в порівнянні з *Але питання наступне - чому в першу чергу не беруть тих, хто вже раніше стикався з в-службою, з військовою справою? Хто знає/вміє стріляти зі зброї, а не тільки бачив її у фільмах в бойовиках? Чому так?* (С) Успіх
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:36
detroytred написав:Мова була в порівнянні з *Але питання наступне - чому в першу чергу не беруть тих, хто вже раніше стикався з в-службою, з військовою справою?
Чому - не знаю? Але я вважаю, що будь-який 24 річний без військової підготовки був би в окопі ефективнішим за Будівельника чи вас.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Пон 20 тра, 2024 11:36, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:36
_Mykola_ написав:Молодших лейтенантів, та лейтенантів, напевно все ж не вистачає, капітанів-полковників, напевно так, з надлишком.
В нашому баті молодших офіцерів вже вистачає, сержанти за місяць стають молодшими лейтенантами.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:40
unicdima написав:В нашому баті молодших офіцерів вже вистачає, сержанти за місяць стають молодшими лейтенантами.
Але й тут є нюанси. Спілкувався недавно з старлєєм артилеристом(піджак-айтішник), то жалівся, що майже рік виконує функцію СОБа, але посада вільна, бо він мобілізований, а контракт не підписує.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:41
sashaqbl написав: detroytred написав:Мова була в порівнянні з *Але питання наступне - чому в першу чергу не беруть тих, хто вже раніше стикався з в-службою, з військовою справою?
Чому - не знаю? Але я вважаю, що будь-який 24 річний без військової підготовки був би в окопі ефективнішим за Будівельника чи вас.
Так знов уточнюю, що 55+ тракториста, баристу (які танк бачили тільки в кіно) беруть. А 55+ командира танка у ГСВГ, який не одне навчання на полігонах пройшов - ні.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:43
sashaqbl написав: unicdima написав:В нашому баті молодших офіцерів вже вистачає, сержанти за місяць стають молодшими лейтенантами.
Але й тут є нюанси. Спілкувався недавно з старлєєм артилеристом(піджак-айтішник), то жалівся, що майже рік виконує функцію СОБа, але посада вільна, бо він мобілізований, а контракт не підписує.
Підкажіть, чому непідпис контракту заважає призначити на посаду мобілізованого? Не той сорт?)) Цікаво чим обгрунтовується такий підхід? І де він числиться цей старлей?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:44
detroytred написав:Так знов уточнюю, що 55+ тракториста, баристу (які танк бачили тільки в кіно) беруть. А 55+ командира танка у ГСВГ, який не одне навчання на полігонах пройшов - ні.
ІМХО, корупція і кумівство. У вас з Будівельником явно більше зв'язків у ТЦКіСП, ніж в мого батька.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:47
sashaqbl написав: detroytred написав:Так знов уточнюю, що 55+ тракториста, баристу (які танк бачили тільки в кіно) беруть. А 55+ командира танка у ГСВГ, який не одне навчання на полігонах пройшов - ні.
ІМХО, корупція і кумівство. У вас з Будівельником явно більше зв'язків у ТЦКіСП, ніж в мого батька.
Так в тому й справа, що була б корупція тощо, то ніяких питань в мене не було б. Але точно знаю, що без корупції-кумівства отакі дива відбуваються. Тому й дивуюся. Чому.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:47
detroytred написав:Підкажіть, чому непідпис контракту заважає призначити на посаду мобілізованого? Не той сорт?)) Цікаво чим обгрунтовується такий підхід? І де він числиться цей старлей?
Командир другого взводу. Пояснення таке "тобі того не треба, ти після закінчення війни вернешся в айті, тому краще призначемо того, кому це реально потрібно". З нагородою його прокатили з тим самим поясненням...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 тра, 2024 11:52
sashaqbl написав: detroytred написав:Підкажіть, чому непідпис контракту заважає призначити на посаду мобілізованого? Не той сорт?)) Цікаво чим обгрунтовується такий підхід? І де він числиться цей старлей?
Командир другого взводу. Пояснення таке "тобі того не треба, ти після закінчення війни вернешся в айті, тому краще призначемо того, кому це реально потрібно". З нагородою його прокатили з тим самим поясненням...
А потім оці командири чогось хочуть в плані обов'язків, законності і т.д. Ставлять хлопця виконувати обов'язки не згідно посади. А як баріну схотілося... Що скажу, то й будеш робити. І як цей хлопчина може своєму командиру (баріну) возразіть, якщо він сам погодився отак... З голови. Вся хфігня йде зверху.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|