|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:30
detroytred написав: Дюрі-бачі написав: fler написав:Є хоч один приклад, коли Китай позичив рф хоча б кілька мільярдів?
Є багато прикладів коли Китай позичав Шрі-Ланці, Пакистану, половині Африки та іншим країнам, які не змогли повернути борги. А потім забирав в них порти, шахти і т.д. Раз поки не зичить - значить москалі ще не в поганому стані і можуть вернути, а це не в інтересах Китаю...
+100 От про це я і кажу. Що всім вигідно продовження війни, бо це послаблює сторони. Україна нарешті може проведе реформи... Рфія поступиться ще більше китайцям, індусам і т.д. Рфія це не може не розуміти, тому навіщо продовжує? Сподівання на Трампа озвучені були в 2022. Але з того часу активно підключилася Європа. Да і голосування респів за 60 млрд. Україні вже остаточно повинно було показати рашикам, що вони помилилися в розрахунку на Трампа.
Ти розглядаєш варіант, що РФ сама по собі діє. А якщо там "вісь зла", і її ціль посунути гегемона та зробити світ багатополярним/багатокласторовим.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:33
detroytred написав: Дюрі-бачі написав: fler написав:Є хоч один приклад, коли Китай позичив рф хоча б кілька мільярдів?
Є багато прикладів коли Китай позичав Шрі-Ланці, Пакистану, половині Африки та іншим країнам, які не змогли повернути борги. А потім забирав в них порти, шахти і т.д. Раз поки не зичить - значить москалі ще не в поганому стані і можуть вернути, а це не в інтересах Китаю...
+100 От про це я і кажу. Що всім вигідно продовження війни, бо це послаблює сторони. Україна нарешті може проведе реформи... Рфія поступиться ще більше китайцям, індусам і т.д. Рфія це не може не розуміти, тому навіщо продовжує? Сподівання на Трампа озвучені були в 2022. Але з того часу активно підключилася Європа. Да і голосування респів за 60 млрд. Україні вже остаточно повинно було показати рашикам, що вони помилилися в розрахунку на Трампа.
які ще реформи? хіба "мобілізаціна реформа" щоб мобілізувати на 146% М1860 і на 100% Ж1860
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:35
flyman написав:які ще реформи? хіба "мобілізаціна реформа" щоб мобілізувати на 146% М1860 і на 100% Ж1860
М1860 -> М1875 ДержНагорода ім. Ярослава Мудрого за "відродження армії" гарантована, не дякуйте
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:40
АндрейМ написав: adlork29 написав:Откуда цифра "11 млн"? Такого количества выехавших, вроде, нет. И из выехавших далеко не все мужчины 1860, которые должны "повернутися в Україну для оновлення військово-облікових даних". Таких всё же меньшинство.
За межами України мешкає мільйони чоловіків, яких в Україні називають "мобілізаційний ресурс". Не 11 мільйонів, звичайно, а, припустимо, мільйони 3-4. У більшості з них є дружини і діти, які в Україну не повернуться, якщо туди не повернеться чоловік, а отримає громадянство іншої країни. Звичайно, що більшість з цих людей і так не збирались повертатись, але так розкидуватись громадянами...
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:41
makar_ А державний апарат вам з космосу занесли? З «людьми», якщо що, окупанти також не церемоняцця. Спитайте у херсонців.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2462 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:54
АндрейМ написав: adlork29 написав:По европейским данным их заметно меньше:
А чому Ви рахуєте лише тих громадян України, які знаходяться під тимчасовим захистом? Мільйони громадян України мають інші підстави для проживання, які вони отримали ще до війни, або знаходяться в інших країнах без легального статусу.
Какой смысл считать тех, кто выехал давно? Они сюда не вернутся за исключением относительно небольшого количества особо патриотичных. И те из них, кто хотел, по-видимому, уже вернулись ещё в 2022. А Ukrainian возвращаться не планирует. холява написав:ХТО має ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ?
Професійна армія + усі, хто можуть і хочуть, а не виключно ті, кого хтось вважає "придатним", виходячи виключно із статі. Якщо таких не існує, то я не знаю що робити - насильно воювати люди все одно не будуть. "На нас напали" - не аргумент. У таких випадках завжди хтось біжить, а хтось відбивається.
Якщо це "не аргумент", то, мабуть, залишається тільки капітулювати. холява написав:Я так зрозумів що ви прихильник жінок у армію ?
Я прихильник не поділяти людей за будь-якими ознаками і не нав'язувати їм якості та здібності, виходячи з цих ознак і власних стереотипів. Так, досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. Якщо гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми. Ми живемо у 21-му столітті, де жінки давно працюють на "чоловічих" роботах, і де в арміях давно вже служать жінки.
Тут часто приводят в пример Израиль. Да, в 1947 там на фронте сражались и женщины (по крайней мере, так рассказывают). Сейчас женщин в Израиле по-прежнему призывают, но непосредственно в боевых действиях они участия не принимают. Красивые слова - "гендерні стереотипи". Возможно/вероятно, сидеть за клавиатурой что мужчине, что женщине одинаково. Но вот сидеть в окопе или заряжать снаряды в несколько десятков кг, разгица, наверное, есть. Понятно, что есть женщины - "коня на скаку остановит, в горящую избу войдёт", но таких относительно мало. Как ни странно, по-видимому, для вас, но ни в боксе, ни в борьбе, ни в тяжёлой атлетике да и в других видах спорта женщины и мужчины не соревнуются друг с другом.
-
adlork29
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:55
Бетон написав: то війна далека від виживання.
Українська росіянам дуже важко дається, коли не присилають тексти, а від себе щось "напишеш", дуже смішно виходить(((
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:57
Hotab написав:makar_ А державний апарат вам з космосу занесли? З «людьми», якщо що, окупанти також не церемоняцця. Спитайте у херсонців.
Виживання людей та державного апарату не одне й те саме. А херсонців давайте запитаємо. Хто є на форумі х Херсона? Що коїлось там під час окупаціїї? Загарбників в гуманізмі ні в якому раз не підозрюю, свідчення нехай картину доповнять. Але яким чином мобілізація саме тих кого мобілізують врятує від винищення?
-
makar_
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 14:58
АндрейМ написав: adlork29 написав:По европейским данным их заметно меньше:
А чому Ви рахуєте лише тих громадян України, які знаходяться під тимчасовим захистом? Мільйони громадян України мають інші підстави для проживання, які вони отримали ще до війни, або знаходяться в інших країнах без легального статусу. холява написав:ХТО має ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ?
Професійна армія + усі, хто можуть і хочуть, а не виключно ті, кого хтось вважає "придатним", виходячи виключно із статі. Якщо таких не існує, то я не знаю що робити - насильно воювати люди все одно не будуть. "На нас напали" - не аргумент. У таких випадках завжди хтось біжить, а хтось відбивається. холява написав:Я так зрозумів що ви прихильник жінок у армію ?
Я прихильник не поділяти людей за будь-якими ознаками і не нав'язувати їм якості та здібності, виходячи з цих ознак і власних стереотипів. Так, досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. Якщо гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми. Ми живемо у 21-му столітті, де жінки давно працюють на "чоловічих" роботах, і де в арміях давно вже служать жінки. На нас НАПАЛИ ! (це правда !) Ви побіжали з країни , і волаєте " досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. " ??? .....гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми. Розумієш , до тебе бандюки ввалились до хати, а ти -ОСЬ ЖІНКА , робіть що хочете , я поїхав . Мені жахливо від таких "землячків ". Ну то ви зараз в якій країні ??
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:05
makar_
...... то що ви сховались за монітор і звітти підскулюете , ще не перемога в пространстві . Вся тупість яку розповідаєте іде від вашого особистого переляку за себе . Тут таких по за горізонт . Фраза , викрики , то все марне . До речі ви були в ТЦК ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-