Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 1149111492114931149411495 ... 11912>
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 17:38

UA написав:
  somilitark написав:Хух, дякую за заспокійлеве, головне гривневим ОВДП нічого не загрожує...

Скільки можна жити лише на доходи від ОВДП?
Вилазьте нарешті з конспиративної квартири. Підіть в ТЦК попросіться на роботу з пристойною оплатою.

От гривнеОВГЗ последние месяцы доходы только в понимании украинской налоговой. Но работой от ТЦК их компенсировать тоже экономически плохой вариант: там все вакансии за счёт военного бюджета, а он западной помощью не пополняется. Поэтому самое правильное для поддержки страны - это работать на коммерческие структуры, вкладываться в зарубежные активы и с этого платить украинские налоги. Квартиру можно и не конспиративную, но желательно тоже за рубежом, чтобы ТЦК работать не мешал. Хотя в теории и туда могут повестку прислать и штрафовать за неявку в ТЦК :mrgreen:
moveton

Подякував: 62 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 18:38

Каменем вниз чи домкратом вниз?

Президент підписав проєкти законів №10168-2 та №10169-2, якими вдосконалюється здійснення зовнішньоекономічних операцій з експорту деяких товарів.
Про це голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив у Telegram.
«Законами пропонується запровадити механізми, які мінімізують можливості для зловживань під час експорту аграрної продукції, що забезпечить більші валютні надходження до держави та позитивно впливатиме на стабільність національної валюти», — пояснив він.
Гетманцев запевнив, що незабаром всі схеми з «чорним» зерном відійдуть у небуття.
«Дуже не раджу на цьому зламі митникам, правоохоронцям і «бізнесменам» застрибнути в останній вагон потягу, намагаючись вивезти «чорне» зерно. Ми слідкуємо. Будуть наслідки», — підсумував він.

P.S. А суми там ох ох ох ну дууууууже немаленьки :shock:
Василь-Рівне

Подякував: 7005 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 19:02

flyman написав: Пропоную автоматичне економічне бронювання військовозобов"язаного при наявності у на його рахунку ОВДП на номінал від 400К грн.
Я тільки за, обома руками! Я навіть на мільйон згоден, аби ще таким чином можна було і "відбілити" ці кошти щоби ніякі Авалі з Пумбами не дойобувались то ващще класно було б!! 😎😎😎
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 752 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 19:20

UA написав: Підіть в ТЦК попросіться на роботу з пристойною оплатою.

І як ви купити собі бажану печатку "знятий з військового обліку?"((((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 20:12

asti написав:
  flyman написав: Пропоную автоматичне економічне бронювання військовозобов"язаного при наявності у на його рахунку ОВДП на номінал від 400К грн.
Я тільки за, обома руками! Я навіть на мільйон згоден, аби ще таким чином можна було і "відбілити" ці кошти щоби ніякі Авалі з Пумбами не дойобувались то ващще класно було б!! 😎😎😎

100К айтішніків, це +100 Млрд в бюджет
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 20:31

flyman написав:
  asti написав:

100К айтішніків, це +100 Млрд в бюджет

Флай і мільон? 120 доларів і мільйон? Серйозно?
BIGor

Подякував: 1445 раз.
Подякували: 1853 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 21:45

ihorsic написав:І яка тепер можлива перспектива валютних ОВДП простих пересічних?

Пиляйте, Шура, пиляйте, вони всередині золоті!
AndriyQ

Подякував: 45 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 чер, 2024 04:43

Василь-Рівне написав:Президент підписав проєкти законів №10168-2 та №10169-2, якими вдосконалюється здійснення зовнішньоекономічних операцій з експорту деяких товарів.
Про це голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив у Telegram.
«Законами пропонується запровадити механізми, які мінімізують можливості для зловживань під час експорту аграрної продукції, що забезпечить більші валютні надходження до держави та позитивно впливатиме на стабільність національної валюти», — пояснив він.
Гетманцев запевнив, що незабаром всі схеми з «чорним» зерном відійдуть у небуття.
«Дуже не раджу на цьому зламі митникам, правоохоронцям і «бізнесменам» застрибнути в останній вагон потягу, намагаючись вивезти «чорне» зерно. Ми слідкуємо. Будуть наслідки», — підсумував він.

P.S. А суми там ох ох ох ну дууууууже немаленьки :shock:

что такое "чёрное зерно"?
У нас сейчас, когда разница между ценой зерна с поля и на бирже в Стамбуле раз в пять, есть вывозная пошлина на него??? С которой эти дегенераты барабаны в бомбоубежища под радой закупают?
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 чер, 2024 07:18

asti написав:

Ви розумієте, що в багатьох військовослужбовців облігацій на мільйон, або мільйон в еквіваленті валютним кешем просто є. Тоді вони одразу собі зроблять відпустку
хоча б на півроку)))))
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 19 чер, 2024 09:27

Denik написав:
  asti написав:
Ви розумієте, що в багатьох військовослужбовців облігацій на мільйон, або мільйон в еквіваленті валютним кешем просто є. Тоді вони одразу собі зроблять відпустку
хоча б на півроку)))))
1 Я припускаю , що 1+млн грн - є у 200 000 , при чому не кешем
2 Від того що ХТОСЬ зможе отримати за рахунок цього відпустку-ЗСУ не програє...за умови , що КОГОСЬ зацікавить отримання таких додаткових коштів.
Такі люди є - просто треба рекламну страшилку
ЗСУ - це фронт в один кінець на кладовище
Замінити рекламним буклетом
ЗСУ - це лотерейний квиток з ймовірністю в 90% виграти 1 млн за рік ...яку ти в тилу будеш пробувати реалізувати з ймовірністю в 10% на протязі 30 років..

Все
спробуйте зрозуміти різницю

ПС
Разові вкладення(стерилізація грошей) що в ОВДП що ще будь-де - справа на моє ІМХО не вдячна..
Не можна ЗЕКОНОМИТИ більше ніж є...
Проте можна ЗАРОБИТИ більше ніж є
Тому податкове(діюча економіка) економічне бронювання-так
Пасивне - ні. програєм.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1149111492114931149411495 ... 11912>
Форум: