Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 87318732873387348735 ... 14600>
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 12:58

Water написав:............
Те шо я раніше казав, плюс за кордоном вже ростуть 2-річні українці, які можуть зовсім не знати української мови.
Ще різні народи ворожнече ставляться друг до друга, приклад індуси і пакистанці. Схоже будуть міжетнічні конфлікти. Зато з мовами точно не буде ніяких проблем і захищать пуйлу русскай язик нема сенсу, бо ніхто на ньому не розмовляє.

А українською вони розмовляють? Вільно?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 12:59

freeze написав:На допомогу 2ср На засоби РЄБ
На 3 модуля 50w. необхідно
53.000 номер карти 4314 1402 0482 2677

Всем доброго дня, если кто-то немного хочет помочь, хлопцы будут благодарны, реально задолбали орковские БПЛА в последние дни. Первая линия. Сами уже не раз тоже скидывались. Напишите в личку, если кто-то захочет и сумму. Спасибо.

народ уже волновался
в личку писать зачем?
пару платежиков должно уже быть
хреново когда военнослужащие на самообеспечении
средневековье
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:06

fox767676
Чтобы лишнего не было, другие подразделения и части тоже требуют внимания.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:07

ЛАД написав:
Те шо я раніше казав, плюс за кордоном вже ростуть 2-річні українці, які можуть зовсім не знати української мови.
Ще різні народи ворожнече ставляться друг до друга, приклад індуси і пакистанці. Схоже будуть міжетнічні конфлікти. Зато з мовами точно не буде ніяких проблем і захищать пуйлу русскай язик нема сенсу, бо ніхто на ньому не розмовляє.

Це як в анекдоті про афроамериканця:
- Котра година!?
- Опівнатретю.
- Сиди синку, і так бачу що ти не москаль.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:20

Зеленський повідомив за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача, що доручив уряду розробити умови, які спростять для людей встановлення сонячних панелей та акумуляторів. "З податковими та митними пільгами, спеціальними кредитними програмами", - уточнив президент. Також він додав, що очікує від уряду стратегії розвитку відновлюваної енергетики та розподіленої генерації на рівні держави.

"Усі громадські та адміністративні будівлі мають бути обладнані енергоощадними технологіями. Сонячні панелі, смартлічильники та установки зберігання енергії якнайшвидше мають з’явитися в кожній школі, у кожній лікарні. Обласним військовим адміністраціям доручили проконтролювати це на місцевому рівні", - наголосив Зеленський.
https://ua.korrespondent.net/ukraine/po ... inu-onlain
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:23

detroytred написав:Зеленський повідомив за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача, що доручив уряду розробити умови, які спростять для людей встановлення сонячних панелей та акумуляторів. "З податковими та митними пільгами, спеціальними кредитними програмами", - уточнив президент. Також він додав, що очікує від уряду стратегії розвитку відновлюваної енергетики та розподіленої генерації на рівні держави.

"Усі громадські та адміністративні будівлі мають бути обладнані енергоощадними технологіями. Сонячні панелі, смартлічильники та установки зберігання енергії якнайшвидше мають з’явитися в кожній школі, у кожній лікарні. Обласним військовим адміністраціям доручили проконтролювати це на місцевому рівні", - наголосив Зеленський.

що там із націоналізацією в галузі енергетики? чи "єто другоє", можна як землю продавати
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:27

Новина року

Угорщина не братиме участі у "військовій місії" НАТО в Україні, заявив Орбан: "Мінімальної мети ми досягли, я домовився з генеральним секретарем НАТО, Угорщина зійде з поїзда. У НАТО буде військова місія в Україні, але Угорщина не братиме в ній участі. Машиніста переконати не вдалося, і тепер зупинити поїзд зможе лише Трамп".

Військова місія НАТО в Україні буде (тобто рішення прийнято, плани вже діють). Перепоною може стати лише Трамп (наврядчи. Дуже малоймовірно. Скоріше за все, якщо виграє вибори, то нікуди не дінеться - змінить риторику.)

Але нема головного -- в чому полягатиме місія??? Які задачі мін. і макс.?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:29

flyman написав:
  detroytred написав:Зеленський повідомив за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача, що доручив уряду розробити умови, які спростять для людей встановлення сонячних панелей та акумуляторів. "З податковими та митними пільгами, спеціальними кредитними програмами", - уточнив президент. Також він додав, що очікує від уряду стратегії розвитку відновлюваної енергетики та розподіленої генерації на рівні держави.

що там із націоналізацією в галузі енергетики? чи "єто другоє", можна як землю продавати

Війна на виживання...не у всіх.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:38

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Не "за поточної влади". Это зависит совсем не от нашей "влади".
Он там говорит, что сами мы не справимся (надеюсь, вы с этим спорить не будете), а Запад на бОльшее не готов. Они не собираются ради победы Украины рисковать развернуть настоящую 3 МВ с применением ЯО.

Я не знаю, що там арестович говорить, ніколи його всерйоз не сприймав, але моє бачення наступне:
- адміністрація Байдена боїться розвязати третю світову війну
- при цьому неприємною перспективою висить афганський сценарій
Наша влада своїми діями підсилює другий фактор страху адміністрації Байдена. Корупція і подвійні стандарти деморалізують і військових і мирне населення. На жаль просте рішення, типу ФПВ ..., скоріш за все погіршить ситуацію.

Во-первых, вы фактически согласились с Арестовичем, как бы вы его не воспринимали.
Во- вторых, из ваших 2 пунктов первый всё же основной - он работает с первого дня, когда у нас в военкоматы была очередь.
И 2 вопроса к вам.
1. Что такое ФПВ? Дроны такие знаю, но они, вроде, "погіршити ситуацію" не могут.
2.1. Когда вы употребляете непотребные эпитеты по отношению к вполне демократично избранному законному Президенту Украины, вы получаете сексуальное удовлетворение?
2.2. Вы, как и многие здесь, против русского языка. Русский мат к этому не относится?
Мені дуже подобається гарна українська мова. На жаль її не дуже часто почуєш. Знаю одну продавчиню супермаркета, коли покупаю у неї, слухаю її як музику. Але більшість... Но то таке. А ось коли чую розмову українською, а через слово "руський мат"... Пробачте, але я краще послухаю розмову російською, але без мата.
И да, если тут начнут: "А вот как ругали Порошенко", то прошу найти у меня хоть слово подобное. Если найдёте, обязуюсь никогда не возражать против оскорблений Президента Зеленского. Может, я не прав, но оскорбления в адрес Президента Украины, я воспринимаю как оскорбления Украины.
Прошу не путать оскорбления с критикой.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:38

ЛАД написав:

На стройке? Только руский матерный как язык межнационального общения
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

#<1 ... 87318732873387348735 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему