|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:07
Дюрі-бачі написав:Дмитро Лазуткін каже, що 1.2 млн. заброньованих оновило і 1.1 млн. оптимістів, яких можуть призвати. Єдина проблема, що значна частина з цього 1.1 млн. - офіцери, яких не можна в окоп.
невірю в цю цифру що вони є, оновились і їх можна призвати просто так. Інакше поняття бусифікація навіть не повинно було виникнути Ukrainian написав:Це чому не можна в окоп ?
Хотаб казав що неможна, спочатку програмісти, а вже потім він
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:10
ЛАД написав: detroytred написав:........... Те, що різні умови і те, що реагують по-різному, ще якось можна зрозуміти. А от коли кожен намагається свою норму, свою поведінку, свою реакцію, своє бачення видавати за еталон (нав'язувати іншим), це викликає подив.
Многое может быть по-разному. Но, по крайней мере, во время войны какие-то базовые вещи должны быть у всех хотя бы примерно одинаковые.
як і зарплати в прибиральниці і голови наглядової ради НБУ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:10
Letusrock написав: Дюрі-бачі написав:Дмитро Лазуткін каже, що 1.2 млн. заброньованих оновило і 1.1 млн. оптимістів, яких можуть призвати. Єдина проблема, що значна частина з цього 1.1 млн. - офіцери, яких не можна в окоп.
невірю в цю цифру що вони є, оновились і їх можна призвати просто так. Інакше поняття бусифікація навіть не повинно було виникнути Ukrainian написав:Це чому не можна в окоп ?
Хотаб казав що неможна, спочатку програмісти, а вже потім він
Дивлячись який офіцер молодший лейтенант військова кафедра дуже навіть можна
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:11
vitaliiangel написав: detroytred написав:Друкарські машинки, бензин, велосипеди, взуття, шовк, нейлон, мазут, м'ясо та сало, олія, сири, масло, оброблені харчові продукти (консервовані, розлиті та заморожені), сухофрукти, консервоване молоко, дрова та вугілля, джеми, желе та фруктове масло були нормовані до листопада 1943 року.
по факту у нас тоже есть ограничения это цены. Много вы купите долларов по 41, помидоров по 80 или колбасы по 400-500? Цены будут и дальше расти. Карточки это попытка сдержать рост цен. В ссср во время 2мв на чёрном рынке продавались любые продукты, без каких либо карточек. Есть хороший материал по оккупированному фашистами Харькову, даже рестораны работали. Экономика вне политики.
"оккупированный фашистами Харькову, даже рестораны работали" это несколько другое.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:12
vitaliiangel написав:<div style="width:320px; height:500px;border:0px dashed blue;display:flex;"> <ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins> <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="okoo_ua/59577" data-width="20%"></script> </div>
А як же ВФЯ?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:13
❗️Збільшення терміну оновлення даних з 60 до 150 днів підтримує Міноборони – документ публікує нардеп Ар'єв.
Якщо офіційно затвердять, то дані можна буде оновити до 14 жовтня.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:13
Це просто обов'язково для перегляду. Обов'язково. Зе-куміри, зе-совєтнікі зе-зідєнта "Я б повоевал за свою страну, но мне не дают. - Что значит не дают вам воевать за вашу страну? - Ну понимаете, есть такое понятие как продажа кординат. Мое место положения, куда бы я не мобилизировался, продадут россиянам и они туда выстрелят Искандером. И одно дело я погибну, но со мной же еще люди погибнут... Меня американцы не пустили в Украину воевать. Меня четко предупредили очень уполномоченные люди... У меня уже вот-вот были билеты в Польшу, мне сказали не едь."
"- Алексей, вы подлежите мобилизации? - Да.
Выходит вы уклонист? - Нет, мне же не пришла повестка. - А если придет? Ну если придет, то посмотрим что мы дальше делать будем. Мне повестка так просто не может придти, я ж на спец.учете. Там свои законы."
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:19
ЛАД написав: _hunter написав:............... Ну или Сталин - что кому ближе. Повторюсь: военные у власти _никогда_ (в современной истории) ни к чему хорошему не приводили...
Не буду обсуждать хорошо/плохо, но к победе при Сталине пришли.
Це зрозуміло, що в закоренілого совка все зробив Сталіні і Партія. Але яким боком, крім що Генералісімус він до армії? Може при царі-батюшці служив? Чи уклоніст таки, але "воєнний при владі"?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 25 чер, 2024 16:21, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:20
whois2010 написав:Це просто обов'язково для перегляду. Обов'язково. Зе-куміри, зе-совєтнікі зе-зідєнта "Я б повоевал за свою страну, но мне не дают. - Что значит не дают вам воевать за вашу страну? - Ну понимаете, есть такое понятие как продажа кординат. Мое место положения, куда бы я не мобилизировался, продадут россиянам и они туда выстрелят Искандером. И одно дело я погибну, но со мной же еще люди погибнут... Меня американцы не пустили в Украину воевать. Меня четко предупредили очень уполномоченные люди... У меня уже вот-вот были билеты в Польшу, мне сказали не едь."
нагадало інтервю Кошового.. Але тепер я знаю правільну відповідь на питання "чому не на фронті" P.S. Успіх вибач
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 16:21
_hunter написав:........... Так в том-то и дело что вы почему-то разделяете "заводы" и население. А оно неразрывно: населению показали и дали реальный выход из 4х летней Депрессии. И без всяких "после Пэрэмоги" населению насыпали порядочную гору пряников. - не знаю откуда вы "за риску миса" вытянули, но ДО 38го года работы не было ВООБЩЕ... А вы почему-то на мелких ограничениях зацикливаетесь...
1. Какие пряники насыпали во время войны? 2. До 38-го не было. К 41-42 уже была. detroytred приводил примеры из 42-го.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-