Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89518952895389548955 ... 15216>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:19

Бетон написав:
  ЛАД написав:.........
"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв.
Место работы немного существеннее. но тоже не очень.
Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.

Да ладно.
Вытяг из территориальной громады в дия бери не хочу. Всё у них есть. У меня в ДІЯ даже два диплома з відзнакою есть. А если ввести мои фио в гугл, показывает когда женился развёлся и наверное где деньги лежат. Какой то днепровский сервис. Я им пытался предъявить, они ответили, что собирают инфу о гражданах из открытых реестров

Место регистрации - вполне.
Место вашего проживания, куда вам слать повестку, ни в каком реестре не найдётся.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:22

detroytred написав:Розуміння більше з'явилося після натяку: якщо завтра я в формі, а не в цивільному, то вже я буду банкувати, а не ви. Тоді що?
Це якщо по понятіям йти.

Неймовірно, але ж ситуація коли бусифікатор потрапить під командування бусифіцируваного, може ж статися, і на що тоді зможе розраховувати бусифікатор?
У людей які зараз так роблять, напевно, інстинкт саможбереження повністю відсутній, і включається аналіз причинно наслідкового зв'язку тільки при явному зазначенні його, то починає прояснятися, але не завжди...
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:32

ЛАД написав:Для детсадовского программиста, который к тому же ещё не научился читать, объясняю дополнительно.
1. Нам ніхто не надавав "старі креслення" F-16. І не давав дозволу його виготовляти.
2. Збірка літака не робиться за допомогою просто "сучасних компьютерів, верстатів і обладнання". Для цього потрібно спеціалізоване, а не універсальне обладнання. Можливо, з усього Антонова можна було б використати тільки заводські корпуси.
Я вже не кажу про потребу в спеціалістах. Не знаю, чи вони ще залишились в достатній кількості на Антонова. На ХАЗі, наприклад, навряд чи змогли б зібрати сьогодні літак саме з-за відсутності спеціалістів (і я кажу не про сьогоднішній день, а про ситуацію перед війною).
3. Нам ніхто не надавав "фінансування в ярди грошей" на освоєння виробництва літаків.
Гроші нам дають, як пише detroytred "по мінімуму", щоб вистачило на нагальні потреби. Наші партнери дуже добре вміють рахувати і знають скільки треба дати саме "по мінімуму".

Напевно про складність і важливість виробничого процесу, може розказати цей випадок
"Згідно з звітом Управління з розслідування авіаційних пригод, за 27 годин до польоту слюсар використовував неправильні болти для кріплення вітрового скла."
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:39

ЛАД написав:
  барабашов написав:
  ЛАД написав:...........
Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать.

И что?
В стране миллионы переселенцев с пропиской в серой зоне
Им всем прописываться в арендных квартирах и общагах, что им OВА предоставила?

О прописке речь не идёт.
Но сообщить в ТЦК свой адрес обязаны.

Вказали свою фактичну адресу, яка не співпадає з реєстрацією, а якщо ще і інший регіон.
Далі автоматичний штраф?
Повістка з якого ТЦК на цю адресу? :)
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:54

flyman написав:
  Xenon написав:
Україна віддає рф дві області та ділить Крим: саме такий план рф передала США, – Гордон із посиланнями на свої джерела.

За його словами, цей план міністр внутрішніх справ рф Колокольцев возив до США тиждень тому. Його основні пункти:

◾️Україна має повністю вийти з Донецької та Луганської областей;
◾️ рф передасть Україні Запорізьку АЕС та контроль над демілітаризованою 100-кілометровою зоною вздовж Дніпра до Чорного моря;
◾️Україна має закріпити в Конституції позаблоковий статус і не вступати до НАТО чи іншого альянсу;
◾️Україна обмежує армію до 350 тис. осіб і не зможе мати понад 125 бойових літаків
◾️Крим визначається як особлива демілітаризована територія з подвійним підпорядкуванням України та рф;
◾️США знімають санкції з рф.
◾️рф готова до обговорення передачі Україні Запорізькій та Херсонській областей.
◾️припинення ведення вогню вздовж лінії фронту має бути введене одразу після початку переговорів про перемир'я у форматі росія-США-Китай-ЄС-Україна;

Зоряні війни: Нова надія

Очевидно что сам Гордон придумал по заказу ОП
уровень фантазии отличника-вундеркинда старших классов средней школы
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:06

Ukrainian написав:
  Ой+ написав:
  барабашов написав:Ukrainian
Паспорт с тризубом есть или порвал(сжёг)???

Та навіть якщо і так, то Батьківщина і за цього блудного сина пам'ятає і на нього розраховує. Але впевнений, що уже закон не виконав, бо термін для закордонних ухилянтів був до 17.06.24. Особливо мені подобається чути від понаїхів у розвинуті західні держави, а от у нас, не то що ви там.

Якщо Канада зобов’яже усіх своїх імігрантів з інших країн повертатись, повернусь по підвалах як місцеві ухилянти точно ховатись не буду. Виконуй закони країни в якій живеш.

а закони країни, паспорт якої маєте, тобто є громадянином?

Ukrainian написав: Виконуй закони країни в якій живеш.

то напевно варто перейматися проблемами країни, якій живеш, чи не так?

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут і вказувати хто і що з них має робити? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів. тут, знаєте, самі поради роздавати можуть, в т.ч. і вам. в т.ч. поради про вектор рухую
Востаннє редагувалось wild.tomcat в П'ят 05 лип, 2024 18:13, всього редагувалось 1 раз.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:12

wild.tomcat написав:а закони країни, паспорт якої маєте, тобто є громадянином?

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів.

Не плутай емігрантів які емігрували задовго до війни з ухилянтами які або втекли після початку агресії або зараз бояться з квартири вийти на вулицю. :lol:
Ще раз якщо Канада зобов’яже своїх громадян вихідців з України повернутись. Я точно по підвалах як ховатись не буду і повернусь.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:17

Ukrainian написав:

пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів.

Не плутай емігрантів які емігрували задовго до війни з ухилянтами які або втекли після початку агресії або зараз бояться з квартири вийти на вулицю. :lol:
Ще раз якщо Канада зобов’яже своїх громадян вихідців з України повернутись. Я точно по підвалах як ховатись не буду і повернусь.

ще раз, паспорт є - значить громадянин країни, з усіма обовязками. тобто ухилянт типовий, та ще й хитрозроблений, що дозволяє собі самому ще когось іншого оцінювати з цієї точки зору :mrgreen:
паспорту немає - то нє... нічого тут іншим роздавати поради. перейматеся проблемами популяції грізлі на канадщині.

і ще раз, для тих хто в танку, вже ВАМ писав раз - виховані люди до незнайомих людей звертуються на ВИ, на ти звертаються невиховані бики. до кого ви віднесете себе - справа ваша :).
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Путин придумал нелепое объяснение, почему Украина отказывается капитулировать (видео)
Тут все обсуждали план, слитый через Гордона и так многие за этот план топили
Некоторые даже слишком. Не буду приводить список

Вышел Путин и ... всем этим "за мир", по мармызам надавал

Так, Путин повторил ранее озвученное им требование о том, чтобы Украина передала России Запорожскую, Херсонскую, Луганскую и Донецкую области, которые российским войскам никак не удается захватить силой уже более двух лет.

"Наша мирная инициатива была изложена совсем недавно (...) Речь идёт о полном выводе всех войск Украины из Донецкой и Луганской народных республик, из Запорожской и Херсонской областей. Есть и другие условия. Но это предмет для достаточно подробного рассмотрения в ходе возможной совместной работы", – заявил он.
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 18:38

Ukrainian написав:

Та не звезди
Ти така ж б***...д....на як i Ханумак
ж*** то за Яника рвав, то за пісєграя, тепер ОляЮА у тобі прокинулася
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

#<1 ... 89518952895389548955 ... 15216>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти