барабашов написав:---------------------- ЛАД ........... Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать. ---------------------- И что? В стране миллионы переселенцев с пропиской в серой зоне Им всем прописываться в арендных квартирах и общагах, что им OВА предоставила?
О прописке речь не идёт. Но сообщить в ТЦК свой адрес обязаны.
Вказали свою фактичну адресу, яка не співпадає з реєстрацією, а якщо ще і інший регіон. Далі автоматичний штраф? Повістка з якого ТЦК на цю адресу?
Как этот вопрос решён юридически, не знаю. Возможно, никак. Советскую прописку отменили, а военкоматы остались по-старому. Я себе представляю это так - человек обязан сообщить (а не получить разрешение) в военкомат о смене места жительства, а военкомат перебрасывает самостоятельно личное дело в военкомат по новому месту жительства. Возможно, надо сообщить в оба военкомата - старый и новый. Но это мои рассуждения, как решён вопрос юридически (и решён ли вообще) не знаю.
fox767676 написав:.......... Очевидно что сам Гордон придумал по заказу ОП уровень фантазии отличника-вундеркинда старших классов средней школы
Вы знаете, в 2022 тоже не сообщали более-менее официально об обсуждаемых условиях, и многие не верили в то, что были какие-то относительно согласованные условия и какие они были. Сейчас, вроде, узнали. Сомневаюсь, что "сам Гордон придумал по заказу ОП". Через несколько лет, возможно, узнаем.
Ну з молодшим офскладом, гадаю десь 50 на 50. Шанси рівні в обидва боки.
А от гречкосій, який натрапить на таку команду, моя думка -- шансів 0. Не потягне ні розмову, ні козирів ніяких не має. Сержант постійно бахвалився -- а ось неділю тому разом з сбушниками затримували, а от учора двох адвокатів узяли. І це підкреслюю -- дуже адекватний сержант. Дійсно толковий (бо хоч якісь аргументи наводив свої і змінював тактику розмови, а головне -- слухав опонента, перебив тільки один раз за півгодини. Таких один на сотню чи дві, якщо не менше.
Ну не можна давати такі повноваження сержантам... Або пускати їх на полювання, на беспредєл. Почують смак швидко. Нехай хоч і шклявий якись-то, але охфіцер. До того не настільки залежний від баріна (начальника), як рядовий і сержантський склад.
Я боюся, що мої дані можуть вкрасти через «Резерв+», а у ЦНАП не вкрадуть
По-перше, застосунок пройшов усі необхідні безпекові перевірки і має сертифікат КСЗІ. По-друге, «Резерв+» лише відображає інформацію з реєстру «Оберіг» і не зберігає її на власних серверах.
Дані з ЦНАП і «Резерв+» потрапляють до єдиного місця – реєстру «Оберіг», доступ до якого є лише в уповноважених органів. _____ Це міф, оскільки «Резерв+» і ЦНАПи генерують однакові документи. Від 18 червня вони прирівнюються до військового квитка та тимчасового посвідчення. З документом у «Резерв+» можна навіть перетинати кордон, що кілька тижнів тому підтвердив речник ДПСУ Андрій Демченко. https://varta1.com.ua/news/ne-vitrachay ... 82792.html Як вранці і передбачав.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 лип, 2024 19:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred А вы там шо, так хорошо выглядите, что вас хапают?))) Я думал вам с сочувствием места уступают даже в транспорте ритуальных услуг))
А вы территориально в Харькове? Это где так борзо работают?)
Я оце уявляю цьому сержанту і з ним 5 , потрапить до рук розказжик про фарш , який назад в свинячу голову без сітківки не прокручується))) Я уявляю який люля кебаб і куди йому засунуть))) . Не знімаючи куртку танкер ))
wild.tomcat написав:а закони країни, паспорт якої маєте, тобто є громадянином?
пс вже не раз писали, якщо імігрант, переймайтеся проблемами країни проживання, якого ... намагаєтемся повчати людей тут? хтось просив про це? тут якось обійдуться без порад заокеанських хитрозроблених сцикунців-ухилянтів.
Не плутай емігрантів які емігрували задовго до війни з ухилянтами які або втекли після початку агресії або зараз бояться з квартири вийти на вулицю. Ще раз якщо Канада зобов’яже своїх громадян вихідців з України повернутись. Я точно по підвалах як ховатись не буду і повернусь.
ще раз, паспорт є - значить громадянин країни, з усіма обовязками. тобто ухилянт типовий, та ще й хитрозроблений, що дозволяє собі самому ще когось іншого оцінювати з цієї точки зору паспорту немає - то нє... нічого тут іншим роздавати поради. перейматеся проблемами популяції грізлі на канадщині.
і ще раз, для тих хто в танку, вже ВАМ писав раз - виховані люди до незнайомих людей звертуються на ВИ, на ти звертаються невиховані бики. до кого ви віднесете себе - справа ваша .
По такій логіці нічого українцям в Україні вимагати від інших країн якусь допомогу та роздавати поради що їм іншим країнам робити по відношенні до України ? Живучи в Україні та маючи інше громадянство ти будеш рахуватись громадянином України і будь добр виконуй усі закони. Живучи в іншій країні і маючи інше громадянство будь добр робити те саме.
Востаннє редагувалось Ukrainian в П'ят 05 лип, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:По-перше, застосунок пройшов усі необхідні безпекові перевірки і має сертифікат КСЗІ. По-друге, «Резерв+» лише відображає інформацію з реєстру «Оберіг» і не зберігає її на власних серверах.
Дані з ЦНАП і «Резерв+» потрапляють до єдиного місця – реєстру «Оберіг», доступ до якого є лише в уповноважених органів.
Якесь дежяв'ю як було і з Дією, ми не зберігаємо, ми тільки відображаємо... а потім хоп і підтвердили США, виявляється 13 січня 2022 Дію ломанули і злили дані. Оберіг набагато цікавішим буде для спецслужб і хакерів.
Hotab написав:detroytred А вы там шо, так хорошо выглядите, что вас хапают?)))
Так ключове ж -- на яку команду натрапиш. Це перша отака. Всі інші зустрічі проходили без звернення до мене. Навпаки, я сам пару разів сам підходив до старшого групи (офіцера) покалякати за життя.
Правда, нюанс)) Сам знайшов пригоду... Бо поперся через парк по тропах навпростець по витоптаних, а не по асфальтованим доріжкам)) Бо запізнювався на прийом в поліклініку по запису.
Ну реально це було, як якесь дике полювання на дичь -- двоє з кущів (по одному) і потім п'ятеро здалеку з лавочок (вже з отих асфальтованих доріжок). Ще опробуване не раз. Бо мене свідомо пропустили за межу, щоб я опинився спиною до отієї п'ятірки, яка потім здійснювала на підогнутих ногах охват. Що навіть жодна гілка під ногами не хруснула.
І що саме неприємне -- свідома провокація. Першим був дрищ (худий, малого зросту, неохайна форма, без головного убору, в очі не дивився, дьоргався, про документи не відреагував ніяк). Тобто на класичне -- штовхни його, поруш і ти, а потім хлопці мають повне право прорушника відповідно затримати. Ще й за отаке порушення вирішуй.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 лип, 2024 20:14, всього редагувалось 1 раз.