vitaliiangel написав:Вчера писал что ирпень отключают 4/4 хрентам сегодня с утра 6/3 что уже критично, высокоемкие АКБ вентиляторов приходится заряжать по одной банке на каждый ip2312
А у бизнес-лорда нет денег на зарядную станцию ? Или на инвертор+литий-железо-фосфатный аккум ?
Я интересуюсь в порядке повышения самообразования )
detroytred написав:Абсурд. Просто абсурд. В країні.
Такого не може бути навіть в мирний час, а не те що у воєнний. Звинувачення Безуглої...
Повинно бути негайно: - розслідування по обом сторонам; - притягнення до відповідальності того, хто коїть злочин.
З.и. яка може бути реакція влади, в суспільстві на інфо про пересічних прикордонників, бусифікаторів тощо, якщо на інфо посадової особи про отакі дії реакція мізерна... І про яку війну на виживання може бути мова... Бо при війні на виживання отака брехня на адресу найвищого військового командування (якщо вона безпідставна) такої посадовиці - це пряма диверсія проти країни. Бо при війні на виживання отакі дії найвищого військового командування (якщо вони дійсно отакі) - це пряма диверсія проти країни. Це хрєн зна що... Шпектакль якись-то. Але реально гинуть люди та відбуваються руйнування.
Ну от - а я тільки вчора писав, що одна з "жирних" причин, через які я хочу звільнитись, це - "армійський дибілізм/бардак"!
Ну, ще на початку повномасштабної думав, що може це тимчасово - бо ворог раптово напав і тому все так... Але, йшов 29й місяць повномаштабної, а "армійський дибілізм/бардак" подекуди ще й посилився/збільшився🤦🏻
pesikot написав:А у бизнес-лорда нет денег на зарядную станцию ?
я не покупаю всё на что у меня есть деньги. Если накроется хотя бы одна банка АКБ или контролёр останешься ты без зарядной станции, будешь бегать по ремонтам. А если у меня накроется любой из контролеров, останется ещё 19 рабочих. Покупать зарядную станцию за 40 тыс чтобы запитать вентилятор за 300 грн - верх мудрости. Остальное все запитано без зарядных станций
Успіх написав:Ну, ще на початку повномасштабної думав, що може це тимчасово - бо ворог раптово напав і тому все так... Але, йшов 29й місяць повномаштабної, а "армійський дибілізм/бардак" подекуди ще й посилився/збільшився🤦🏻
А чому Долярчик ніяк не хоче впливати і вносити раціональні пропозиції? Успіха тільки вистачає розвести руками і пробубніти на форумі?
Hotab написав:The_Rebel В СШЄ мені буде не цікаво як там в донецькій і луганській області. Особливо отих повністю знищених за 2.5 роки. За Крим подумати можна))
Ну, принаймні Маріуполь як символ боротьби я б точно хотів бачити у нашому складі. Та і велика частина Луганської області була взята майже без бою і не дуже постраждала. Якщо допустити, що ми все ж будемо в СШЄ, то відновлення буде швидким. Просто на всі операції з росією поставлять податок на відновлення і 2-3% з кожної операції будуть направлені туди
Хтось хоче скласти гідну конкуренцію барабашову по рівню сприйняття реальності і якості написаного?
А між тим Резерв сьогодні фактично вісить, не справляється з натиском поспішаючих в останній вагон, по ЦНАПам теж саме, але для того щоб це побачити, треба бути в реалі, а не телеграмах фсб пастись
Спробував знайти мій допис, як будуть бігти в остані дні оновлювати дані
Не знайшов, ну то таке
А по факту так, будуть намагатись оновити в остані дні
Hotab написав:Не всі програми працюють при увімкненому ВПН. Або з програмами які підсовують фейкову локацію. Конкретно про резерв не знаю. І чи взагалі бере він дані про поточну локацію. Бо дія здається перевіряв, бачить таку підставу. А чому? Бо в дії зашитий функціонал для переселенців. Які можуть підтвердити факт проживання в іншому місті дистанційно, по ЖПС, без візитів у держоргани.
Не обов'язково всіх пускати через ВПН, дія, перевіряє, але якщо програма спуфінгу буде використовуватися з функціоналом через меню розробника на мобільному, то нічого вона не зможе побачити фізично, тому що мобільний буде на більш нижчому рівні отримувати фейкові координати ніж те куди вона зможе достукатися у ядрі андроїда, особливо версій 10,11+, вона може тільки по деяким другорядним неспівпадінням, як то ІР зробити такий висновок, але не по фактичним кординатам які отримає від ядра Андроїда.