|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 15 лип, 2024 18:46
detroytred написав:Абсурд. Просто абсурд. В країні.
Такого не може бути навіть в мирний час, а не те що у воєнний.Звинувачення Безуглої... Повинно бути негайно: - розслідування по обом сторонам; - притягнення до відповідальності того, хто коїть злочин. З.и. яка може бути реакція влади, в суспільстві на інфо про пересічних прикордонників, бусифікаторів тощо, якщо на інфо посадової особи про отакі дії реакція мізерна... І про яку війну на виживання може бути мова... Бо при війні на виживання отака брехня на адресу найвищого військового командування (якщо вона безпідставна) такої посадовиці - це пряма диверсія проти країни. Бо при війні на виживання отакі дії найвищого військового командування (якщо вони дійсно отакі) - це пряма диверсія проти країни. Це хрєн зна що... Шпектакль якись-то. Але реально гинуть люди та відбуваються руйнування.
Ну от  - а я тільки вчора писав, що одна з "жирних" причин, через які я хочу звільнитись, це - "армійський дибілізм/бардак"! Ну, ще на початку повномасштабної думав, що може це тимчасово - бо ворог раптово напав і тому все так... Але, йшов 29й місяць повномаштабної, а "армійський дибілізм/бардак" подекуди ще й посилився/збільшився🤦🏻 Але ж добре, що це все не в нас, а на Марсі!©😁 Бо ж такого бути не може!!! З нами таке не трапиться ніколи!!© 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 15 лип, 2024 18:53
pesikot написав:А у бизнес-лорда нет денег на зарядную станцию ?
я не покупаю всё на что у меня есть деньги. Если накроется хотя бы одна банка АКБ или контролёр останешься ты без зарядной станции, будешь бегать по ремонтам. А если у меня накроется любой из контролеров, останется ещё 19 рабочих. Покупать зарядную станцию за 40 тыс чтобы запитать вентилятор за 300 грн - верх мудрости. Остальное все запитано без зарядных станций
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 15 лип, 2024 18:55
Успіх написав:Ну, ще на початку повномасштабної думав, що може це тимчасово - бо ворог раптово напав і тому все так... Але, йшов 29й місяць повномаштабної, а "армійський дибілізм/бардак" подекуди ще й посилився/збільшився🤦🏻
А чому Долярчик ніяк не хоче впливати і вносити раціональні пропозиції? Успіха тільки вистачає розвести руками і пробубніти на форумі?
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Пон 15 лип, 2024 18:58
Hotab написав:The_Rebel В СШЄ мені буде не цікаво як там в донецькій і луганській області. Особливо отих повністю знищених за 2.5 роки. За Крим подумати можна))
Ну, принаймні Маріуполь як символ боротьби я б точно хотів бачити у нашому складі. Та і велика частина Луганської області була взята майже без бою і не дуже постраждала. Якщо допустити, що ми все ж будемо в СШЄ, то відновлення буде швидким. Просто на всі операції з росією поставлять податок на відновлення і 2-3% з кожної операції будуть направлені туди
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 15 лип, 2024 18:59
Faceless написав:pesikot написав:PS. У меня тихо шуршит зарядная станция
І шо у вас шуршить? Бо "тихо" це вже цікаво
Bluetti AC200MAX Іноді вмикає вентилятори, при навантаженні, яке в мене - комп, монітор, роутер, ONU На холодильник теж не гучно Зарядка завжди гучно, тим більше, що від двох зарядок, щоб швидче
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 15 лип, 2024 19:10
pesikot написав: Faceless написав:pesikot написав:PS. У меня тихо шуршит зарядная станция
І шо у вас шуршить? Бо "тихо" це вже цікаво
Bluetti AC200MAX Іноді вмикає вентилятори, при навантаженні, яке в мене - комп, монітор, роутер, ONU На холодильник теж не гучно Зарядка завжди гучно, тим більше, що від двох зарядок, щоб швидче
В мене така сама - все в ній подобається, правда є 2 недоліки: величезна вага та довгий час зарядки (порівнюючи все з однокласниками 2 кВт)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 15 лип, 2024 19:13
somilitark написав: Бетон написав: Провалилась аферка.
Хтось хоче скласти гідну конкуренцію барабашову по рівню сприйняття реальності і якості написаного? А між тим Резерв сьогодні фактично вісить, не справляється з натиском поспішаючих в останній вагон, по ЦНАПам теж саме, але для того щоб це побачити, треба бути в реалі, а не телеграмах фсб пастись 
Спробував знайти мій допис, як будуть бігти в остані дні оновлювати дані Не знайшов, ну то таке А по факту так, будуть намагатись оновити в остані дні
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 15 лип, 2024 19:16
The_Rebel написав: pesikot написав:Bluetti AC200MAX Іноді вмикає вентилятори, при навантаженні, яке в мене - комп, монітор, роутер, ONU На холодильник теж не гучно Зарядка завжди гучно, тим більше, що від двох зарядок, щоб швидче
В мене така сама - все в ній подобається, правда є 2 недоліки: величезна вага та довгий час зарядки (порівнюючи все з однокласниками 2 кВт)
У мене +друга зарядка + перехідник для зарядки через роз"єм для сонячних панелей 2.5 години від 0 до 100 - перевірено Вагу, звісно, нікуди не діти
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 15 лип, 2024 19:25
Hotab написав:Не всі програми працюють при увімкненому ВПН. Або з програмами які підсовують фейкову локацію. Конкретно про резерв не знаю. І чи взагалі бере він дані про поточну локацію. Бо дія здається перевіряв, бачить таку підставу. А чому? Бо в дії зашитий функціонал для переселенців. Які можуть підтвердити факт проживання в іншому місті дистанційно, по ЖПС, без візитів у держоргани.
Не обов'язково всіх пускати через ВПН, дія, перевіряє, але якщо програма спуфінгу буде використовуватися з функціоналом через меню розробника на мобільному, то нічого вона не зможе побачити фізично, тому що мобільний буде на більш нижчому рівні отримувати фейкові координати ніж те куди вона зможе достукатися у ядрі андроїда, особливо версій 10,11+, вона може тільки по деяким другорядним неспівпадінням, як то ІР зробити такий висновок, але не по фактичним кординатам які отримає від ядра Андроїда. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лип, 2024 19:28
The_Rebel написав:У кого які думки з приводу другого пришестя рижого? Яке після такої вдалої фотки з піднятим кулаком стає майже невідворотним (хоча чорних лебедів виключати не треба).
Не знаю, не знаю, все може бути. Я б не здивувалася, якби ФБР довела, що то було маскі-шоу, організоване Трампом. Як на мене, 20-річний вбивця, ідейно вмотивований, з вибухівкою вдома та записаним напередодні роліком у соцмережах виглядає зовсім не натурально. Нє вєрю!(с) The_Rebel написав:Моя думка така (частково озвучував на іншій гілці) - в України зараз 2 основні завдання для свого виживання: 1)вступ в ЄС; 2)пережити путіна. Основне завдання поки одне - боронити країну і гнати кацапів з нашої землі. The_Rebel написав:Отже, після приходу рижого він спробує зробити переговори на умовах, які нам можуть не сподобатися.
Шось мені підказує, шо всі можливі сценарії вже давно пропрацьовуються і коли настане час Х, то всім буде відомо, що робити та згідно якого плану. The_Rebel написав: І от побачите - настане той час, після смерті х-ла, коли його наступникам буде дешевше віддати окуповані території і нормально співіснувати з Європою, чим тримати цей чемодан без ручки від папередніків
Жодних сумнівів щодо цього.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-