Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 90799080908190829083 ... 14727>
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Хотелось бы понять вашу логику. Если всё равно "доведеться домовлятися", то вам не кажется что в 2022 это было бы делать лучше?
И ситуация была другая, и разрушений гораздо меньше, и потерь меньше.
Или вы считаете, что сегодня у нас переговорная позиция лучше, чем была тогда?

Я трохи погарячкував вчора, приношу вибачення. Важкий день був перед тим.
Щодо переговорної позиції - я вважаю, що зараз позиція в чомусь краща, в чомусь гірша.
З плюсів - у нас є зброя, є певні контракти на її поставки в майбутньому. Є навчені люди.
З мінусів - знищена економіка.

В росії з плюсів - навчилися використовуваати свої переваги в авіації та ракетному озброєнні.
з мінусів - спалили майже всі запаси техніки, фінансові запаси та запаси людей, втратичи частину ринків.

Наскільки ситуація погана для нас - цього вам не скаже ні Буданов, ні голова держстату. В будь якому разі, підписання стамбульських хотєлок Росії я й зараз назву зрадою.
На жаль, в 22 році важко було передбачити, наскільки високі ризики повторного приходу Трампа.

ЛАД написав:Такие расчёты произвести не готов. И заниматься этим не хочу.Могу предложить вам проделать их самостоятельно. Для фронта в 2000 км + 1000 км границы с Беларусью. Думаю, цифры вас приятно удивят.
Но я даже не об этом.
Интересно, в каких войсках вы служите? Явно не в пехоте.
Как вы думаете, можно удержать фронт, на котором "просто окопи і бліндажі. Дерево і земля... Без ДОТів", если у противника превосходство в танках, в артиллерии, в воздухе? Подавляющее превосходство.
Да он эти "окопи і бліндажі. Дерево і земля" просто практически не заметит. Может, ещё о "линии Яценюка" поговорим?
У вас представление о войне, похоже, даже не на уровне 1 МВ, а даже раньше.

Вибачте, але це працює. Якісно вириті бліндажі і окопи допомагають. Інше питання, що в нас всі козаки, і копати без піздюліни не хочуть.
Знаєте, чому росіяни наступають переважно вздовж населених пунктів? Тому що, закріпившись за межу населеного пункту, їм вдається реалізувати перевагу в піхоті. Не в танках, не в арті - а в піхоті.
І на початку 22 року, коли в них перевага була меншою, коли воювати всерйоз вони ще не були готові - це тим більше би спрацювало.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 17 лип, 2024 10:08, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:15

Всё сделали так чтобы сознательно оставшиеся в Украине прокляли свое решение
а 30 летние козлики-грантоеды чтобы улыбались дальше и пили смузи

Зображення
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:20

Трамп одобрил поставки летального оружия Украине

21.12.201721 декабря 2017 г.
Решение Трампа идет вразрез с запретом Обамы. Сумма сделки превышает 40 млн долларов. Киев настаивает на поставках более тяжелого вооружения.

Не пишите про Трампа бред. Не уподобдяйтесь марафону.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:22

fox767676 написав:Всё сделали так чтобы сознательно оставшиеся в Украине прокляли свое решение
а 30 летние козлики-грантоеды чтобы улыбались дальше и пили смузи

Зображення

У меня тоже есть несколько знакомых сзч, которые пошли в первый день сами. Воевали 2 года.
А сейчас говорят, что наша власть сирашнее
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:29

В Україні поліцейські почали примусово доставляти водіїв до ТЦК

Примусово доставляти водіїв до ТЦК можуть копи відсьогодні 😳

Доставку до ТЦК не уникнути і водіям, які перебувають у розшуку через те, що своєчасно не оновили свої військово-облікові дані.

https://auto.today.ua/russkyj-v-ukrayne ... vodytelej/
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 10:56

🇩🇪 Уряд Німеччини планує вдвічі скоротити військову допомогу Україні у 2025 році, - Reuters

Так, економіка Німеччини уникла рецесії на початку 2024 року, проте зростання виявилось повільнішим, ніж очікувалося. Тому, за даними видання, уряд ФРН, як і Велика Британія та Франція, намагається закрити бюджетну діру.

"Бюджет наступного року буде менш щедрим для України, оскільки уряд скоротить військову допомогу країні до 4 мільярдів євро з приблизно 8 мільярдів євро у 2024 році", - пише Reuters.

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 11:22

Якщо хтось памятає, була дискусія, хто є платником податків (в тому числі ПДВ) ФОП/власник бізнесу чи найманий працівник/споживач...

Суб'єкт перерахування податків не завжди тотожний суб'єкту реальної сплати податків. Є таке поняття, як «податковий агент». Якщо роботодавець нараховує вам заробітну плату, то він автоматично утримує і податок на доходи фізичних осіб у розмірі 18%, і військовий збір у розмірі 1,5%. Ці податки роботодавець перераховує до бюджету за своїх найманих працівників, виступаючи при цьому класичним податковим агентом.

Реальним суб'єктом зі сплати таких податків і зборів є безпосередній працівник, праця якого стала джерелом доданої вартості, завдяки якій у бізнесмена і з’явилися валовий виторг, як джерело обігових коштів, і база зі сплати податків.

Власник капіталу отримує прибуток, тож його «особистий» податковий внесок — це податок на прибуток підприємств у розмірі 18%. (а у ФОП - самі знаєте (моє))

Податок на додану вартість (ПДВ), акцизи — це все так звані непрямі податки. Підприємство, яке їх платить до бюджету, виступає лише транзитером, купуючи сировину, енергію, обладнання, — у ціні всіх цих складових виробничого процесу підприємець отримує і суму податкового кредиту з ПДВ у розмірі 20%. А реалізуючи свою продукцію, підприємець окремо зазначає суму ПДВ, яка додається до ціни (податкові зобов’язання). Різниця ж і є податком на додану вартість, який має бути сплачений до бюджету.

Тобто підприємець лише отримує суму ПДВ від кінцевих споживачів, які купили його товар, і за мінусом податкового кредиту перераховує ці гроші державі, виступаючи звичайною транзитною ланкою. Реальний платник і ПДВ, і акцизного збору — це кінцевий споживач, тобто населення.

Люди чи бізнес: хто насправді платить найбільше податків в Україні
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 11:52

Faceless написав:
trololo написав:
  Hotab написав:serg1974
Я знаю. То Олежан «агакає» , що люди стоять в ЦНАП.
Я кажу «сподіваються». Я то знаю , що якщо дома не вийшло, то ЦНАП не допоможе

більшість дурачків, хто чергує під цнапом - не з проблемами оновлення, а просто очкують ставити резерв (бо геолокація і бусик виїде). інфа сотка))
Геолокація то таке, блокується легко.
Думаю, бояться що з банкід забагато інфи передасть я в ткц.
І, якщо серйозно, це обґрунтувано
Навряд, звісно, ті хто стоять під ЦНАП, це знають. Але є нюанси

а що заважає ТЦК отримати дані із банків/дії самостійно? не встановлення резерзу не "врятує" абсолютно ні від чого.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 11:53

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:...............
Якщо б обрали Порошенко можливо війни б не було. А підготовка до війни точно була б кращою в рази і можливо б не злили стільки території в перший місяць(тиждень) війни.
Нажаль Харків голосував за Зеленського, а на другому місці - Бойко.

Уже задавал вопрос. Вы не ответили. Повторю.
Хоть какие-то аргументы привести можете?
За счёт чего "підготовка до війни точно була б кращою в рази"?

Це відповідь на цей пост:
viewtopic.php?p=5747409#p5747409
Хоть какие-то аргументы привести можете? на підтвердження того що "війна була б все-рівно, не важливо По, Зе чи Юля".
Зауважу тільки що "в рази", тому що підготовна при Зе була мізерна. Відповідно більш-менш нормальна підготовка була б кращою "в рази".
  ЛАД написав:
Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться.

Вам не кажется, что вы несколько преувеличиваете роль Зеленского?
Против решения президента США (и неважно какого) Зеленский упереться не может. Спасибо, если не поступят как с чехами в 1938, когда их пригласили подписать уже готовое решение, а до этого ждали в приёмной. В этот раз оснований для такого больше.

Ні, не здається. Я вже вам писав(з аргументами) - ми не чехи в 1938. Ви знову приводите приклад чехів 1938 ... Який вміст писати вам "з аргументами" якщо ви їх не спиймаєте?
А Зеленський впирався і не раз. Зокрема він вперся і не покинув Україну в лютому 2022. Тим самим поламав багато планів "сильних світу цього".
США не давали нам допомоги пів року, ви гадаєте "просто так"? А я думаю це було схиляння(тиск) на Зеленського до чогось.
Візьмемо корейську війну і припустимо США перестало допомагати Півд. Кореї пів року. Що б сталось? Напевно вона б програла війну. Тому звичайно на перемовинах роль США була визначальна і Півд. Корею змусили підписати мир.
Ні, у нас залежність від США не така тотальна, тому Зе може впертись. І це велика проблема(по-моєму).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 12:03

trololo написав:
  Faceless написав:
trololo написав:більшість дурачків, хто чергує під цнапом - не з проблемами оновлення, а просто очкують ставити резерв (бо геолокація і бусик виїде). інфа сотка))
Геолокація то таке, блокується легко.
Думаю, бояться що з банкід забагато інфи передасть я в ткц.
І, якщо серйозно, це обґрунтувано
Навряд, звісно, ті хто стоять під ЦНАП, це знають. Але є нюанси

а що заважає ТЦК отримати дані із банків/дії самостійно?

Законы?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 90799080908190829083 ... 14727>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему