Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 90819082908390849085 ... 14683>
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 12:58

vitaliiangel написав:
  _hunter написав:К реестрам - да. Но в те реестры кто-то что-то написать еще должен. Банки - не пишут
одна Дия чего стоит

А что с ней? - туда да, паспортный стол да кто там еще пишут. Банки - не пишут.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 13:09

UA написав:громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності електронної пошти) та інші персональні дані:

Помогаю родичу скласти позовну заяву.
Надибав

т.е. если в военно - учетном документе стоит штампик Знято з Облику, обовязок оновлювати данні не виникає.
федя виниславский ещё тот фахывец в галузи конст. права
За сало диплом купил :mrgreen:

А яка причина позову, що трапилось з родичем ?
vladimir07

Подякував: 60 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 13:27

Я вже раніше тут писав про цей феномен. Це не тільки на форумі, вийдіть на вулицю і прислухайтеся до людей. Вже рідко проклинають путіна і орків, бо до них важко дотягнутися, хіба на фронт піти. Зараз ненависть спрямовується на владу (неважливо чи добрі рішення, чи погані), на еліту (колишню і теперішню), на ТЦК, енергетиків, ЄС, НАТО, Байдена, американців, німців, англійців тощо. Тобто на всіх оточуючих. Різновид Стокгольмського синдрому
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 13:48

Извините что много букв, не все осилят, зато по теме

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/24317" data-width="80%"></script>
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/24318" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 13:55

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="yzheleznyak/9189" data-width="80%"></script>
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 17 лип, 2024 14:34, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 15:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

trololo написав:
  Faceless написав:
trololo написав:[quote="5747119:Hotab"]serg1974
Я знаю. То Олежан «агакає» , що люди стоять в ЦНАП.
Я кажу «сподіваються». Я то знаю , що якщо дома не вийшло, то ЦНАП не допоможе

більшість дурачків, хто чергує під цнапом - не з проблемами оновлення, а просто очкують ставити резерв (бо геолокація і бусик виїде). інфа сотка))
Геолокація то таке, блокується легко.
Думаю, бояться що з банкід забагато інфи передасть я в ткц.
І, якщо серйозно, це обґрунтувано
Навряд, звісно, ті хто стоять під ЦНАП, це знають. Але є нюанси

а що заважає ТЦК отримати дані із банків/дії самостійно? не встановлення резерзу не "врятує" абсолютно ні від чого.[/quote]
За яким механізмом ТЦК може отримати дані з банків? Їм ніби таких повноважень не давали. Хіба робити офіційний запит по кожному.
А банкід віддає на запит всю анкету клієнта, хіба що без рахунків. І з резерв+ людина віддає всю ці інфу самостійно, в єдиному зручному форматі - просто мрія
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 17:36

sashaqbl написав:..........
Щодо переговорної позиції - я вважаю, що зараз позиція в чомусь краща, в чомусь гірша.
З плюсів - у нас є зброя, є певні контракти на її поставки в майбутньому. Є навчені люди.
З мінусів - знищена економіка.

В росії з плюсів - навчилися використовуваати свої переваги в авіації та ракетному озброєнні.
з мінусів - спалили майже всі запаси техніки, фінансові запаси та запаси людей, втратичи частину ринків.

Наскільки ситуація погана для нас - цього вам не скаже ні Буданов, ні голова держстату. В будь якому разі, підписання стамбульських хотєлок Росії я й зараз назву зрадою.
На жаль, в 22 році важко було передбачити, наскільки високі ризики повторного приходу Трампа.

Не буду спорить, на мой взгляд, наши переговорные позиции заметно хуже, чем в 2022. Поставки оружия тогда уже начались. Оценивать варианты с Трампом не берусь.

"я й зараз назву зрадою":
Я свій прогноз вже писав. +/- поточна ЛБЗ, решта по стамбульським хотєлкам педерації, тобто зняття санкцій, обмеження для ЗСУ, відмова від НАТО, РФ - гарант...

Оце так ви назвете зрадою? :)

Вибачте, але це працює. Якісно вириті бліндажі і окопи допомагають. Інше питання, що в нас всі козаки, і копати без піздюліни не хочуть.

Ну, безусловно, какую-то роль окопы и блиндажи сыграли бы. Но не очень существенную. И проблема 2000+1000 км границы всё равно существует.

Знаєте, чому росіяни наступають переважно вздовж населених пунктів? Тому що, закріпившись за межу населеного пункту, їм вдається реалізувати перевагу в піхоті. Не в танках, не в арті - а в піхоті.

Это не очень понял.
І на початку 22 року, коли в них перевага була меншою, коли воювати всерйоз вони ще не були готові - це тим більше би спрацювало.

Мы в 2022 тоже "ще не були готові". И не меньше (больше?), чем они.
И последний аргумент - почему-то не рыли "бліндажі і окопи" и раньше, до Зе.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 17:49

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:..........
Щодо переговорної позиції - я вважаю, що зараз позиція в чомусь краща, в чомусь гірша.
З плюсів - у нас є зброя, є певні контракти на її поставки в майбутньому. Є навчені люди.
З мінусів - знищена економіка.

В росії з плюсів - навчилися використовуваати свої переваги в авіації та ракетному озброєнні.
з мінусів - спалили майже всі запаси техніки, фінансові запаси та запаси людей, втратичи частину ринків.

Наскільки ситуація погана для нас - цього вам не скаже ні Буданов, ні голова держстату. В будь якому разі, підписання стамбульських хотєлок Росії я й зараз назву зрадою.
На жаль, в 22 році важко було передбачити, наскільки високі ризики повторного приходу Трампа.

Не буду спорить, на мой взгляд, наши переговорные позиции заметно хуже, чем в 2022. Поставки оружия тогда уже начались. Оценивать варианты с Трампом не берусь.

"я й зараз назву зрадою":
Я свій прогноз вже писав. +/- поточна ЛБЗ, решта по стамбульським хотєлкам педерації, тобто зняття санкцій, обмеження для ЗСУ, відмова від НАТО, РФ - гарант...

И последний аргумент - почему-то не рыли "бліндажі і окопи" и раньше, до Зе.

потому, что до зели хватило мастерства "пропетлять". А у зели - не хватило. Потому с него и спрос.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 18:04

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  andrijk777 написав:...............
Якщо б обрали Порошенко можливо війни б не було. А підготовка до війни точно була б кращою в рази і можливо б не злили стільки території в перший місяць(тиждень) війни.
Нажаль Харків голосував за Зеленського, а на другому місці - Бойко.

Уже задавал вопрос. Вы не ответили. Повторю.
Хоть какие-то аргументы привести можете?
За счёт чего "підготовка до війни точно була б кращою в рази"?

Це відповідь на цей пост:
viewtopic.php?p=5747409#p5747409
Хоть какие-то аргументы привести можете? на підтвердження того що "війна була б все-рівно, не важливо По, Зе чи Юля".

Могу.
Не мы являлись инициаторами войны. Это желание РФ. Мы могли избежать войны, пойдя на уступки РФ. Порошенко на это точно не шёл - доказано практикой. Юля тоже вряд ли пошла бы. Зе тоже не решился.
Поэтому "війна була б все-рівно, не важливо По, Зе чи Юля".
Теперь ваша очередь, ответьте на вопрос, от которого вы всё время уходите: почему "якщо б обрали Порошенко можливо війни б не було"?

Зауважу тільки що "в рази", тому що підготовна при Зе була мізерна. Відповідно більш-менш нормальна підготовка була б кращою "в рази".

При Зе была примерно такая же, как при По.
Если не согласны, докажите цифрами расходов на оборону. Или ещё чем-то объективным, а не просто голословными утверждениями.
И что вы называете "більш-менш нормальною підготовкою"?

ЛАД написав:
Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться.

Вам не кажется, что вы несколько преувеличиваете роль Зеленского?
Против решения президента США (и неважно какого) Зеленский упереться не может. Спасибо, если не поступят как с чехами в 1938, когда их пригласили подписать уже готовое решение, а до этого ждали в приёмной. В этот раз оснований для такого больше.

Ні, не здається. Я вже вам писав(з аргументами) - ми не чехи в 1938. Ви знову приводите приклад чехів 1938 ... Який вміст писати вам "з аргументами" якщо ви їх не спиймаєте?

Чем мы отличаемся от чехов в 1938?

А Зеленський впирався і не раз. Зокрема він вперся і не покинув Україну в лютому 2022. Тим самим поламав багато планів "сильних світу цього".

Это не называется "впирався".
"в лютому 2022" ему никто не говорил: "Тікай, бо ніякої допомоги не дамо. І зброї не буде".
Ему предлагали бежать, а не требовали этого.
И, сомневаюсь, что лично вам кто-то с Запада сообщал о своих планах. :)

США не давали нам допомоги пів року, ви гадаєте "просто так"? А я думаю це було схиляння(тиск) на Зеленського до чогось.

Конспирология без меня.
И к чему его в результате "схилили"?
Или США сдались, не выдержали стойкости Зеленского?

Візьмемо корейську війну і припустимо США перестало допомагати Півд. Кореї пів року. Що б сталось? Напевно вона б програла війну. Тому звичайно на перемовинах роль США була визначальна і Півд. Корею змусили підписати мир.
Ні, у нас залежність від США не така тотальна, тому Зе може впертись. І це велика проблема(по-моєму).

"у нас залежність від США не така тотальна" только потому, что нам ещё и Европа помогает. Но, думаю, что США с Европой как-нибудь договорятся. Если США действительно захотят принудить нас к миру, то это сделать не очень сложно. И над возможностью Зе "упереться" я только посмеюсь. Возможностей у него меньше, чем у чехов в 1938. Те хотя бы сами производили оружие и имели хорошо укреплённые рубежи.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 17 лип, 2024 18:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:почему-то не рыли "бліндажі і окопи" и раньше, до Зе.

Та чё ))) рубежи на линии ЛДНР долго продержались, а вот Херсонская обл. - вопрос.
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

#<1 ... 90819082908390849085 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор