Letusrock написав:" погрожуючи штрафом аж 375 євро.
Хто планує своє життя в Неньці, той оновив дані, теоретично готовий служити. Хто не планує тут ніякого адекватного і повноцінного життя, той сховався в підвалі і чекає на суп від мами пенсінерки, все ну дуже просто. Мені тут на днях дзвонив добрий знайомий, випускник військового училища, намутив купив 3-ю групу інвалідності і виїхав літом 22-го, десь 40 років йому, каже я не хочу воювати, но хочу жити в Україні, трохи наївся ландонами на соціалі, бо робити по 12 годин важкою фізичною працею теж йому не кайф, я йому кажу: Артурчик, це не сумісні речі, або ти воюєш\резерві і користуєшся всіми правами, або відсидиш і будеш теж більш менш громадянином, або ніким в британіях, гішпаніях Все просто))) 17.07 влада провела референдум по питанню чи хтось себе пов'язує з Україною, люди проголосували.
ЛАД написав:Интересно было бы знать, сколько среди обновивших забронированных и не годных к службе (по разным причинам - от здоровья до ухода). С учётом этого результаты могут получиться заметно хуже. Так что Летусрок был не так уж сильно не прав.
Тепер чекаємо які дії влади будуть далі. Що будуть робити з тими хто оновив, і тими хто не оновив. Чи будуть давати ще період на оновлення. Це буде чіткий показник наскільки влада сильна і може примусити виконувати прийняті закони.
Це самий цікавий принциповий момент. В оцінці характеру та напрямку дій влади по відношенню до пересічного.
Скорее, всё же, как пишет _Mykola_, это оценка не намерений влады, а её силы. Я силу влады оцениваю достаточно скромно. Возможно, не прав.
somilitark написав:я йому кажу: Артурчик, це не сумісні речі, або ти воюєш\резерві і користуєшся всіми правами, або відсидиш і будеш теж більш менш громадянином, або ніким в британіях, гішпаніях
такие месседжи от таких как вы лучшая агитация за британии-испании
timchik написав:Интересует мнение касательно след вопроса:
Нахожусь за границей, никакого своего майна в оставленной краине не имею, лишь счета банковские с бубликом с нечастым заходом средств для оплаты несвоих податкив. Имеет ли смысл закрывать их, если текущая власть наложит/накладёт арест. Так понимаю, что абсолютно не играет роли, и даже без счетов данная информация о стягнэнни та арэшти будет находиться в моём профиле и подпортит мне соц рейтинг незламности, но немного улучшит общую потужнисть?
если исполнительная служба не найдет никаких активов - она вернет впровадження в тцк где оно и будет лежать до Пэрэмогы. А вот если найдет - штрафы будут приходить постоянно...
как прийдут, так и уйдут штрафовальщикам еще контриски пойдут за моральный ущерб и вымогаельство был тут один, айтишников платящий военный сбор выбрал как ЦА для штрафов (фоповцев что труднее?) Так с него обе почки выймут
somilitark написав:я йому кажу: Артурчик, це не сумісні речі, або ти воюєш\резерві і користуєшся всіми правами, або відсидиш і будеш теж більш менш громадянином, або ніким в британіях, гішпаніях
Та почекайте, коли буде умовно мирний час, то будуть вибори, на виборах в усі парламенти отримають більшість колишні військові, які вибороли собі Україну і заплатили за це своїм здоров'ям і життями, як ви гадаєте, яке у них буде відношення до тих, хто свідомо називав дурнями і рабами тих хто воює? Дійсно, треба пливти зараз через Тису, поки є відносна можливість...
vitaliiangel написав:Он шёл на ВЛК с 100% уверенностью, что его не возьмут.
він не читав перелік хвороб з наказу 402?
Он сильно не вникал во все эти процессы, думал есть логика и справедливость, список его болячек писать не буду но на 80% работ с такими не берут. Сидел в лаборатории лаборантом. 2 раза в год проходил лечение . Руководство потребовало обновить данные. Крч выводы со всего этого нехорошие. Либо решили отправить на убой всех наполовину здоровых (пользы от него всё равно не будет, это отправка тупо на убой) либо моб. ресурс закончился и начали подгребать всех, хромых, слепых, с гепатитами, диабетом и туберкулёзом. Только чтобы военком поставил галочку. Выглядит как будто президент самоустранился, военные делают как им удобно, а удобнее всего когда поставлена галочка.
Та почекайте, коли буде умовно мирний час, то будуть вибори, на виборах в усі парламенти отримають більшість колишні військові, які вибороли собі Україну і заплатили за це своїм здоров'ям і життями, як ви гадаєте, яке у них буде відношення до тих, хто свідомо називав дурнями і рабами тих хто воює? Дійсно, треба пливти зараз через Тису, поки є відносна можливість...
дуже наївно але якщо щось і буде то дістанеться на горіхи диваноїдам 91 я підкажу ))