Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92809281928292839284 ... 14747>
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:11

Banderlog написав:
  vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:Якщо розглядати довгостроково, то вибір в тебе не великий або лопата або в безпілотники...
а с беспилотниками дела получше?
ну відокремлюють новий вид військ. З безпілотних рот роблять батальйони. Заганяють особовий склад... Но поки грандіозність тільки на бумазі. Все впирається в якість людей. Тому що треба технарів і кругом ... і в артилерію і в танки, і в реб, а де їх взяти в Україні? Ви багато знаєте електронщиків? Механіків? Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.

Знаю двох профі. електромонтажників + всяку апаратуру по мануалу програмувати вміють.
Взагалі складний мануал (в.т.ч англійською) розуміють.
Воюють як стрілки. Вік 59 та 51 років.

Юрист чи бугалтер куди потраплять?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:13

А тепер уявіть, що Залужний дає відповідь:
1. Операція була з ним погоджена.
Ота операція з отими наслідками....
І вже отакою оцінкою організації та проведення.
І після справи за самоуправство (чи як там?) і грат для Червинського.
2. Не погоджена.
Але потім випливають документи (а Червинський заявив, що один ще є), що все ж таки погоджена.

Саме тому див. хто навколо Червинського...

І чому ГК був отаким...
І де може знаходитися отой документ...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 02 сер, 2024 17:25, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:23

Letusrock написав:в цьому випадку діякі форумчани пробують натягувати сову на глобус: в одному з законів згадується що під час військ. стану можуть встановлюватись обмеження. і на основі цього штампують укази / постанови /розпорядження з будь-яким дебільним текстом.. можна наприклад заборонити (обмежити :D ) приватну власність, заборонити одружуватись, отримувати паспорти чи купляти морозиво. Все що в голову взбреде

Так, тутешні диванні "юристи" не розуміють, що будь-які обмеження мають встановлюватись виключно законом. Не просто згадати в якомусь законі, що якісь обмеження можливі, а саме бути прописані в законі (як, власне, і вимагає Конституція). І такі обмеження мають бути нейтральними, тобто не стосуватись якоїсь окремої групи громадян за якоюсь ознакою (чоловіків або жінок, блондинів або брюнетів, темношкірих або світлошкірих і т.д.). Вони (депутати або принаймні Зеленський і його радники) про це знають. Вони знають, що діють неконституційно, тому і апелюють до емоцій і не проводять обмеження через закони. Чому Шмигаль погоджується штампувати це беззаконня (йому ж за це відповідати за нової влади) - незрозуміло, але людожерам подобається.

В будь-якій правовій державі Кулеба вже був би без роботи точно, якщо він видає розпорядження з точки зору "справедливості", якою вона йому здається, а не закону і Конституції. І всі ці пояснення людожерів про те, що "в країні військовий стан", слідкують за російським човном.

Найприкріше те, що я вважаю, що наша Конституція - досить прогресивна. Її автори писали її для людини, а не для держави. Саме тому деякі права не можуть бути обмежені навіть під час військового стану. Я думаю, що не просто так там з'явилися слова про те, що не може бути привілеїв або заборон за ознакою статі під час військового стану. Мабуть, автори не хотіли для українських чоловіків та жінок радянщини, але радянщина прийшла від нашої власної влади, яка начебто доволі молода, щоб знати про ті людожерські радянські методи. Гарант Конституції клав болт на ту Конституцію і вважає, що має право одноосібно вирішувати хто у нас вільний, а хто - ні. Іноді здається, що саме життя стало "незаконним". Прикро.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 02 сер, 2024 20:02, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:28

vitaliiangel написав:меня это всегда удивляло. Еще со школы была тяга к разным схемам, собирал какие то усилители, радиоприёмники наборы в картонных коробках, которые шипели но ничего не ловили. Все считали эту профессию неперспективной, в том городе производились только кухонные радио, слишком примитивно - не мой уровень. Светило что сидеть в мастерской заваленой допотопными телевизорами и кассетниками. Или ходить по квартирам ковырять старые ржавые стиралки и холодильники. А теперь о электронщики всем нужны. Сплошные перекосы какие то. Ладно бы были какие то курсы, заплатил и доучился, лет 30 не держал в руках паяльник. Может быть на такое я бы как раз подписался.

А как преодолеваешь блекаут?
У меня сейчас два человека в гараже режут и лудят провода, обжимают клеммы по 12 часов в сутки. Припой идет килограммами, флюс канистрами :mrgreen:
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:11

UA написав:А как преодолеваешь блекаут?
зажимы крокодилы, Я с большими токами не работаю. Только в планах к зиме купить 2 гелевых акб по 100ач для газ.котла (у меня инвертор на 24в). Остальное всё запитано. Ноут и планшет держат по 6 часов. Дольше чем на 6 пока не отключали. Блютуз колонки где то по 8. Лампочки на 2 акб 18650 там родные посадочные места их паять не надо. Держат часа 3-4 (до начала потускнения) на летний вечер с головой хватает. Вентиляторы 3*18650 последовательно в холдерах, там же плата зарядки на 12в от PD type C. Маразмом запитать кондиционер или холодильник не страдаю. Сегодня 6й день как не отключают. Неделю конечно не протяну а 12 часов без э.э. легко.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 сер, 2024 21:01, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:20

vitaliiangel написав:
  UA написав:А как преодолеваешь блекаут?
зажимы крокодилы, Я с большими токами не работаю. Только в планах к зиме купить 2 гелевых акб по 100ач для газ.котла (у меня инвертор на 24в). Остальное всё запитано. Ноут и планшет держат по 6 часов. Дольше чем на 6 пока не отключали. Блютуз колонки где то по 8. Лампочки на 2 акб 18650 там родные посадочные места их паять не надо. Вентиляторы 3*18650 последовательно в холдерах там же плата зарядки от type C. Маразмом запитать кондиционер или холодильник не страдаю. Сегодня 6й день как не отключают.

+ В эпике появились лапочки осрам DC на 12-36 Вольт с нормальной светопередачей.
Лед ленту уже паять не нужно
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:23

UA написав:+ В эпике появились лапочки осрам DC на 12-36 Вольт с нормальной светопередачей.
Лед ленту уже паять не нужно
я своими более чем доволен. viewtopic.php?p=5747974#p5747974

До этого купил гирлянду 10м с патронами е27 думал вкрутить несколько лампочек на 12 вольт и натянуть по потолку, но оказалось не надо. К диодным лентам пока руки не дошли, но то уже для коммерций.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:56

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="yzheleznyak/9419" data-width="70%"></script>
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:57

detroytred написав:tumos
Якщо навіть після визначення "довіри" в заголовку ви не зрозуміли, то проблем нема.
Вам. Потім. Учора. Декілька. Разів. Це уточнив після вашого зауваження (що не в юридичній площині).
Але ви навіть після цього сьогодні знов почали *уточнювати* і після чергового підкреслення заявили -- що нарешті з'ясували.
Це. Чистий. Тролінг.
Наявніше нікуди.

Як і оте далі від вас.
На мої питання не надаєте відповідей, тільки своє генерите.
Да ще й з наявною демагогією -- стосовно форми запиту значення має лише саме моє визначення ролі. Я визначив, що форма запиту (до кого звернення) не грає ролі, не має значення -- нехай навіть до посольства було звернення. Тобто навіть в найліпшому для Залужного варіанті. Не до нього, а до посольства. Навіть за такої умови головне, що особисто Залужний взнав про запит. Це головне.
А ви демагогічно мені це намагаєтеся записати про переведення на форму запиту. Коли я сам визначив, що форма не має значення
Це ж пряма неправда.
А спроба притягнути до суто нашої суперечки стосовно ролі форми ще й Залужного -- це підміна предмету. Предмет -- саме ваша спроба викривити мої пояснення.

Тому:
- або досвідос (відлуп), що ви вважаєте нормальним. Але зверніть увагу: Залужний дав відлуп без відповіді по суті питання; а я даю після цілого ряду відповідей, пояснень;
- або інший формат діалогу (окреме питання. Ваші відповіді на моє. І далі. Тобто спочатку чекаю пояснень --- чому ви після низки моїх тверджень, що мова не в юридичній площині, продовжували тролити про юридичну площину?)

Або відлуп, або інший формат.
Бо простині діалогу тільки більше, а тролінг все жирніший.
Особливо про узагальнення про аморальну людину (нехай і у формі запитання) на підставі окремої моменту -- контрактів вслужби, де мораль виконання обов'язків вслужби визначена на період дії контракту і не далі ні на хвилину.

З.и. відповіді від Залужного по суті питання (було погоджено ним операцію чи ні) нема. Відповідь їм не надана. Я вам це вкотре кажу.
Ви кажете, що відповідь надана.
Питаю --- де??? Вкажіть. Чітко вкажіть де відповідь по суті питання. Хоч якась.
Відповідь --- посольство інформацією не володіє.
Це відповідь від посольства про володіє чи ні ПОСОЛЬСТВО інформацією.
А де відповідь Залужного? Де? Погодив він операцію чи ні.
Тому ви або тролите, або вам досвідос. Над аргументацією ви не паритесь.

Разбирать весь ваш текст по строчке нет времени.

В ваших умозаключениях есть противоречие. С одной стороны вы признали, что
Залужный дал ответ согласно действующего законодательства. С другой -
возмущаетесь почему ответ не содержит информацию, которая представляет для
вас интерес. Тут возникает вопрос. Или вы лукавите, признавая законность ответа,
или добиваетесь получения информации от Залужного в непредусмотренный законом способ. Скорее всего второе. Вы понукаете должностное лицо МИДа дать какие-то дополнительные ответы для достижения своей цели. Никто не мешал газете обратиться к Залужноному как частному лицу. Господин такой-то ... редакция готовит статью об ... С целью объективного освещения событий просим ответить на следующие вопросы... В дальнейшем в зависимости от получения или неполучения ответа, содержания ответа можно было бы делать какие-то выводы. Стадия предварительного расследования завершена. Производство передано в суд. Если решение суда не засекретят, то ответы можно будет получить из его содержания.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 18:58

Зображення

На тринадцатой Фонтана отбивались от ментов,
И теперь у капитана наше дело шесть томов.
У трубы собрали сходку, говорили за стрельбу,
Видно кто-то дал наводку на Лиманскую шпану.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 сер, 2024 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 92809281928292839284 ... 14747>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему