холява написав:То ідіть ви в сраку ,і іще подалі, що так мучали дитину і самі мучали свою сімью не надаючи належний рівень життя .
Разделение форума по культурно - образовательному цензу налицо.
поспорю. разделение идёт чётко по IQ. Чем выше IQ тем больше в мозге взаимосвязей. Махровый патриот не задаёт себе вопросов типа почему половина населения за чертой бедности или почему мин.обороны покупает яйца па17.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 07 вер, 2024 22:00, всього редагувалось 1 раз.
Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, чи вдається йому абстрагуватися від роботи. Як заявив головний розвідник у інтерв’ю «Радіо «Хартія», відволікатися досить складно, бо він живе на роботі, передають Патріоти України. «Намагаємося з дружиною менше говорити про те, що відбувається. Але як? Ми живемо з нею у кабінеті», – поскаржився Буданов. За словами очільника розвідки, інколи вони з дружиною дивляться фільми. Останнє, що переглядали, – мультик «Гидкий Я», нову частину. «На мій погляд, слабкіша, ніж попередні, але разок подивитися точно можна», – підсумував Буданов. https://patrioty.org.ua/society/hydkyi- ... 27539.html
fox767676 написав:Заебали со своими диточками с них всё началось в 2013 теперь они съебывают, а дпугие должны умереть во имя "онижедетей" я не то чтобы за сжечь в топке войны 18-25 но не надо тогда из себя патриотов корчить было
* Перемовини про припинення вогню — можливі на момент виснаження демографічних, економічних, воєнних і політичних ресурсів ворогуючих країн, зауважив Портников: "Це питання, що Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше нічого не буде, ніяких інших формул немає. Можна проводити десятки форумів миру, зустрічатися, їздити з візитами до західних політиків чи Путіну до східних політиків, але нічого не допоможе. Конфлікт екзистенційний, такі конфлікти не закінчуються, якщо вони починаються. Треба просто усвідомити й жити в стані цього конфлікту, не вигадуючи собі зайвих ілюзій", - резюмував він.* https://patrioty.org.ua/blogs/ukraina-m ... 27541.html
Якщо хтось не зрозуміє текст, рекомендую перечитати декілька разів... (Це не вам, Фокс. Просто в продовження теми перспектив ... деяким, щоб зрозуміло було, яка ціна Феррарі...). Портніков 57 років..
а він що, пророк? ладно, геополітик рівня Бжежинського чи Кісенджера?
Бетон написав:я от теж чекаю, коли попре арахамію в абхазію, подоляку в білорусь. цікаво, чому вони покинули батьківщину і качають права тут? чому умєров втік з криму без жодного пострілу? де диверсії?
Бетон написав:я от теж чекаю, коли попре арахамію в абхазію, подоляку в білорусь. цікаво, чому вони покинули батьківщину і качають права тут? чому умєров втік з криму без жодного пострілу? де диверсії?
d44 написав:Україна звичайна недорозвинена держава з рівнем прав людини на рівні кріпосного права. А ви це захищаєте. Мозок є - зрозумієте. а ні - нюхайте чужі
Справа в тому, що, якщо Україну зараз не захистити, є велика ймовірність, що з правами людини з часом скрізь стане не дуже. Так, я теж такої думки, що і держава Україна, і мудрий нарід принаймні частково заслужили того, що зараз відбувається. Але й маю чітке розуміння, що зараз всі в одному човні, тому й зусилля докладати краще всім і у вірному напрямку, заплющівши очі і не дивлячись на всі ті рила при владі. В першу чергу це, звісно, стосується західних партнерів.