Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99179918991999209921 ... 14649>
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Так я в Чернігові, коли була торба, нагадаю 24.02.2022-15.03.2022, теж сидів на дивані

тобто ти хотів написати "сидів у черзі на запис в ТРО"? чи все ж ні
так ти у нас потужний, як Коля Котлета не менше (той що Херсон брав і з мукачіського котла вийшов). На вас двох все й тримається, молимося за вас
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:35

ЛАД написав:
  Bobua написав:Цікава інфо...
https://www.facebook.com/story.php?stor ... 3949980279

Якщо коротко -- в Україні вже виробляють купу 120мм мін.
А міноборони не закуповує.
І мінометникам на фронті нічим стріляти.

Дивовижне свинство.

І знову схоже на саботаж... 😒

Не знаю, откуда к журналистки ТСН Юлии Кириенко сведения о том, что склады трещат от мин, а "держав не замовляє".
Я сегодня (viewtopic.php?p=5767786#p5767786) приводил цитату из интервью директора компании "Українська бронетехніка", где он говорил, что "потужності підприємства з виробництва мінометів завантажені на 100% до кінця 2024 року. Наступного року виробництво вже законтрактовано на 50-70%". Сомневаюсь, что законтрактовали миномёты, а мины "забыли".
Он там ещё и такое сказал: "Фактично єдиними імпортними компонентами залишаються порох і вибухівка." Эти компоненты, насколько читал, сегодня дефицитны во всём мире, кроме, возможно, Китая.
О нехватке 120-мм миномётов и мин я слышал от бойцов ещё год назад. Да и вообще о снарядном голоде у нас говорят постоянно.
Так, может, не стоит сразу о "свинстве" и "саботаже"?
Может, надо разобраться?

Я бачу саботаж на фронті.
Солдатів (багатьох бригад) не вчать ґрунтовно як не викривати себе безпілотникам...
Та й накази видають схожі на злочинні (займати надто видимі місця і “триматись” мало чи не оточенні, замість відступити...)
І навіть при копанні бліндажів, але дрібніший -- інструменти на місці не надають не залишають, води і їжі мало додають, навіть коли завозять тонну колод...

То чому й мене мають бути сумніви про саботаж в тилах? Де його, мабуть, ще легше приховати.
Один чувак з однієї компанії -- це ще показник...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:37

Я вибачаюсь .Видалив
Востаннє редагувалось холява в Сер 18 вер, 2024 12:14, всього редагувалось 1 раз.
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:40

tester7336 написав:
  Shaman написав:згоден, казнокрадів треба теж обов'язково бусіфікувати. коли дізнаємось, хто саме казнокрад. а до цього, як й до інших громадян :)

в смислє дізнаємся хто казнокрад?
а вам хтось повідомляє хто злісний ухилянт?

в нас є чудові детектори які самі все роблять. і рішают хто саме винуватий і приводять вирок у виконання. це наші золоті тцкашніки.

тому вони заходять в кабмін і гребуть всіх хто на їх погляд казнокрад.
чи гребти без суда і слідства можна тільки роботяг?

з форуму треба почати - тут є декілька знавців, як має працювати ТЦК. от будуть на практиці вивчати :lol:
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:40

Да, мне тоже обидно как при такой борьбе с беззаконием tester опустилась до защиты убийц, не меньше чем я казнокрадов...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:44

Letusrock написав:так можна доприйматись до такого що пн.корейські товариші будуть гризти ногті від заздрощів.

ну взагалі то це є. поліція має право провести адміністративне затримання. але ТІЛЬКИ поліція. і для цього потрібно дотримуватися процедури. з казнокрадами ж дотримуються?

З набранням чинності Закону України від 11 квітня 2024 року № 3633-ІХ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби" (далі – Закон № 3633), поліція, як виконувала свої обов’язки, закріплені в частині третій статті 38 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" щодо доставляння до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП) за їх зверненнями (додаток 20 до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487 (далі – Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів) осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, передбачені статтями 210 (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку), 210-1 (Порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію) Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП) так і продовжуватиме ці обов’язки виконувати.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:От всі тут раптом вирішили, що тцк пакує лише “хлопців з народу”, а хабарників та мажорів не чіпає.
Питання із зірочкою: як воно відрізняє їх всіх?
Чи може таки по документах? Які таки треба показати, коли питають?

в принципі так, але це при умові що мажор візуально схожий на пересічного.
Наприклад у випадку машини за 50-100тис у.о. з номерами 0001 чи 7777, то скоріш за все хлопці навіть не будуть підходити і цікавитись документами
Недавно бачив відео з боді-камери, де в приватному секторі поліція з тцк побачила дядьку біля будинку що штовхав на тачці щось (газонну траву може) і вирішила його провірити. Але внєзапно дядько виявився депутатом міськради (всього лише), який всі 3 хв відео крив матом працівника тцк (чого ти з машини виліз до мене, немаєш права) та поліцайта, постійно замахуючись кулаком "зараз йо..бну". В результати поліцейські дуже чемно все таки переконали депутата нікого не бити
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:54

Bobua написав:От всі тут раптом вирішили, що тцк пакує лише “хлопців з народу”, а хабарників та мажорів не чіпає.

так казнокрады это ж первый сорт. бронированный.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 10:58

tester7336 написав:
ви продовжуєте спроби вильнути тухесом замість дати пряму відповідь?

Я не защищаю казнокрадов. Казнокрады идут под следствием. Следствие дало подозрение 2 людям и делало выемку первичных документов. Зачем бусифицировать при подозрениях в казнокрадстве, я тоже логически объяснить не могу. Вы умнее, я зануднее. Подозрение в казнокрадстве, потом суд где казнокрада будет представлять адвокат с адвокатским свидетельством, если у казнокрада не будет возможности найти своего адвоката, государство наше авторитарное предоставит гос.адвоката для защиты прав даже казнокрада. Не поверите, но доведя дело бусифицированного до суда все эти глупости с адвокатами казнокрада действуют и в отношении ТЦКшника. Надо правда без эмоций правильно составить заявление, правильно открыть дело криминальное. Жить можно и фонтаном эмоций, но это прекрасно в личных отношениях которых Вы на форуме избегаете.
Итак, объясните мне почему Вы защищаете хладнокровного убийцу из ролика Бетона? Абсолютно не высказывает эмоций ролику Соколовой? У вас есть собственные мысли кроме почему не бусифицируют казнокрадов или заклинило?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 11:01

Bobua написав:
От всі тут раптом вирішили, що тцк пакує лише “хлопців з народу”, а хабарників та мажорів не чіпає.

В сенсі як?))
Як і в усіх інших випадках з "хазяявами життя" по самих різних моментах цього життя.
*Хлопці-дівчата не з народу* дивляться))) на представників влади трошки)))))))))) інакше, ніж пересічні.

Ось по цій поведінці і відрізняють.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 99179918991999209921 ... 14649>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей