тобто ти хотів написати "сидів у черзі на запис в ТРО"? чи все ж ні
так ти у нас потужний, як Коля Котлета не менше (той що Херсон брав і з мукачіського котла вийшов). На вас двох все й тримається, молимося за вас
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українутобто ти хотів написати "сидів у черзі на запис в ТРО"? чи все ж ні так ти у нас потужний, як Коля Котлета не менше (той що Херсон брав і з мукачіського котла вийшов). На вас двох все й тримається, молимося за вас ![]()
Я бачу саботаж на фронті. Солдатів (багатьох бригад) не вчать ґрунтовно як не викривати себе безпілотникам... Та й накази видають схожі на злочинні (займати надто видимі місця і “триматись” мало чи не оточенні, замість відступити...) І навіть при копанні бліндажів, але дрібніший -- інструменти на місці не надають не залишають, води і їжі мало додають, навіть коли завозять тонну колод... То чому й мене мають бути сумніви про саботаж в тилах? Де його, мабуть, ще легше приховати. Один чувак з однієї компанії -- це ще показник... ![]() Я вибачаюсь .Видалив
Востаннє редагувалось холява в Сер 18 вер, 2024 12:14, всього редагувалось 1 раз.
![]()
з форуму треба почати - тут є декілька знавців, як має працювати ТЦК. от будуть на практиці вивчати ![]() ![]() ну взагалі то це є. поліція має право провести адміністративне затримання. але ТІЛЬКИ поліція. і для цього потрібно дотримуватися процедури. з казнокрадами ж дотримуються? З набранням чинності Закону України від 11 квітня 2024 року № 3633-ІХ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби" (далі – Закон № 3633), поліція, як виконувала свої обов’язки, закріплені в частині третій статті 38 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" щодо доставляння до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП) за їх зверненнями (додаток 20 до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487 (далі – Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів) осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, передбачені статтями 210 (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку), 210-1 (Порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію) Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП) так і продовжуватиме ці обов’язки виконувати.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українув принципі так, але це при умові що мажор візуально схожий на пересічного. Наприклад у випадку машини за 50-100тис у.о. з номерами 0001 чи 7777, то скоріш за все хлопці навіть не будуть підходити і цікавитись документами Недавно бачив відео з боді-камери, де в приватному секторі поліція з тцк побачила дядьку біля будинку що штовхав на тачці щось (газонну траву може) і вирішила його провірити. Але внєзапно дядько виявився депутатом міськради (всього лише), який всі 3 хв відео крив матом працівника тцк (чого ти з машини виліз до мене, немаєш права) та поліцайта, постійно замахуючись кулаком "зараз йо..бну". В результати поліцейські дуже чемно все таки переконали депутата нікого не бити
![]() Я не защищаю казнокрадов. Казнокрады идут под следствием. Следствие дало подозрение 2 людям и делало выемку первичных документов. Зачем бусифицировать при подозрениях в казнокрадстве, я тоже логически объяснить не могу. Вы умнее, я зануднее. Подозрение в казнокрадстве, потом суд где казнокрада будет представлять адвокат с адвокатским свидетельством, если у казнокрада не будет возможности найти своего адвоката, государство наше авторитарное предоставит гос.адвоката для защиты прав даже казнокрада. Не поверите, но доведя дело бусифицированного до суда все эти глупости с адвокатами казнокрада действуют и в отношении ТЦКшника. Надо правда без эмоций правильно составить заявление, правильно открыть дело криминальное. Жить можно и фонтаном эмоций, но это прекрасно в личных отношениях которых Вы на форуме избегаете. Итак, объясните мне почему Вы защищаете хладнокровного убийцу из ролика Бетона? Абсолютно не высказывает эмоций ролику Соколовой? У вас есть собственные мысли кроме почему не бусифицируют казнокрадов или заклинило? ![]() В сенсі як?)) Як і в усіх інших випадках з "хазяявами життя" по самих різних моментах цього життя. *Хлопці-дівчата не з народу* дивляться))) на представників влади трошки)))))))))) інакше, ніж пересічні. Ось по цій поведінці і відрізняють.
|
|