jump написав:Мільйонні розкрадання на ремонті доріг: за ексголову Дніпропетровської ОВА внесли 30 млн застави
У справі про зловживання на понад 286 мільйонів, пов'язані з ремонтом доріг у Дніпропетровській області, за колишнього голову Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка внесли 30 мільйонів гривень застави. https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/18/7475662/
вніс 10% с*** і на волю
Пока что на волю это временно, до суда. Если виновен, то после суда сядет на несколько лет. По крайней мере, так должно быть.
sens написав:якщо казати як є , у мене немає ніякої реакції до всіх учасників , лише обговорення теми , щодо законності дій працівниками ТЦК - порушення багатьох статей , а працівники поліції закривають очі і виключають відеофіксацію правопорушення з боку ( вини ) саме працівників ТЦК , фактично кого відловлюють , розуміючи що опіру не буде роблять що заманеться
Я в курсе, я не люблю желе и холодец ) личные, безэмоциональные, а просто вкусовые предпочтения могут быть не только в еде, но и в выборе людей в окружении )
ЛАД написав:Причём при встрече "ухилянт" закон уже нарушил
чому? а якщо цей перехожий 23/02/22 впав в кому а сьогодні якраз прокинувся і йде в ТЦК Посадові особи з ТЦК вчиняють кримінальних злочин (групове викрадення) у відповідь на потенційну адмінку пересічного
ЛАД написав:"забываете, что первым нарушил закон "ухилянт"
незавжди. недавно було відео де чоловік 8-10 оточили перехожого, він їм показує документи, розмова була напевно на підвищених тонах, потім вони розходяться але один з поліцаїв чи тцк наносить кілька ударів кулаками та ногами перехожому, в т.ч. в обличчя. Просто щоб знав хто тут бос а хто гівно
Песікот та форуми. Інструкція 1) висмоктати з пальця припущення про опонента 2) максимально часто його повторювати 3) чим більше повторюєш тим смішніше Профіт. А з іншого боку є факти: коли була загроза Чернігову то незламний Песікот замість ТРО втік в протилежному напрямку, про що сам і писав. Але боягузи звісно інші, ті що нейдуть на фронт. Але й він нейшов, і тепер теж нейде, но это другое (с)
andrijk777 написав:Зомбованим марно щось доказувати. Дозвіл не дає Байден, президент США - Байден але винуватий ..... Трамп
От-от, зомбованим марно щось доказувати. Трамп вставляє нам палки в колеса покруче Байдена, і це ще його не обрали. Але трамп прийде - порядок наведе
Байден - президент, Трамп - фактично ніхто. Тому фраза "Трамп вставляє нам палки в колеса покруче Байдена" - маячня. Я не знаю як коментувати відверту маячню.
А коли півроку крутили пейси з допомогою Україні ? То це Байден був ?
Чи це робив Трамп через підконтрольний йому Конгресс, бо там була більшість респів
Я навіть не знаю, як коментувати, коли ти відмовляєшься від реальности, а пишешь як зомбований
Хоча я знаю, потім ти вибачишься, що помилявся і підешь далі писати маячню А Україна буде без допомоги при гипотетичному Трампі
ЛАД написав:Причём при встрече "ухилянт" закон уже нарушил
чому? а якщо цей перехожий 23/02/22 впав в кому а сьогодні якраз прокинувся і йде в ТЦК Посадові особи з ТЦК вчиняють кримінальних злочин (групове викрадення) у відповідь на потенційну адмінку пересічного
ЛАД написав:"забываете, что первым нарушил закон "ухилянт"
незавжди. недавно було відео де чоловік 8-10 оточили перехожого, він їм показує документи, розмова була напевно на підвищених тонах, потім вони розходяться але один з поліцаїв чи тцк наносить кілька ударів кулаками та ногами перехожому, в т.ч. в обличчя. Просто щоб знав хто тут бос а хто гівно
Мосфільм
Было видео не одно как мужик дубасит женщину. Какие мои действия? Ненависть ко всем мужчинам на свете, ненависть только к Летусроку, ненависть к тестеру потому что "грудью" защищает лапочку Летусрока? Самый невероятный вариант: Флай меня может защитить, но цена не устроит )))