Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99869987998899899990 ... 14691>
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:09

detroytred написав:
  Сибарит написав:
  detroytred написав:Ми з вами різний текст читаємо))
Я оцей:
"Уже в середині червня російським військовим надали конкретне попередження про українські плани в напрямку міста Суджі, що таки здійснилися в серпні. У документі також йшлося про плани ЗСУ знищити всі мости через річку Сейм, аби перебити лінії постачання для російської армії, що теж зрештою сталося. "

Тут не все так просто.
Получить информацию мало, нужно ещё оценить степень её достоверности. Когда речь идёт о разведданных, с этим всегда большие проблемы.
Такая информация вполне могла быть расценена как деза с целью отвлечь силы. Такие операции наверняка проводились и проводятся обеими сторонами. Мы не знаем, сколько там было ещё разных предупреждений.
Если информация утекла, но осталась без железобетонного подтверждения, в современном мире это можно считать отличным уровнем секретности.

Мова про що?
Нежданчиком для усіх було що?
Сама можливість операції на рашоземлі отакого масштабу.
Не місце, а сама можливість.
Місць не так вже й багато.
...........

Не місце, а час. Вот что было важно и секретно.
А концентрация войск, в принципе, вполне могла объясняться угрозой вторжения противника в Сумскую область.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:18

detroytred написав:"Ми повинні усвідомити, що якщо Україна програє цю війну через те, що ми або Захід в цілому перестанемо підтримувати її, то завтра України вже не буде. І так, підтримка України коштує дорого, але поразка українців обійдеться нам набагато дорожче. Не тільки з точки зору військової загрози з боку Путіна, але й через потік біженців з України, який це спровокує", - підкреслив Пісторіус.
..............
https://varta1.com.ua/news/pidtrymuvaty ... 85897.html
Але Тауруси досі не дали...

Писториус не принимает решение единолично. Он только один из многих. И, к сожалению, далеко не все немцы поддерживают Украину. Есть достаточно много пророссийски настроенных. И много пацифистов, которые выступают за мир, не понимая, что это зависит не от нас и не от "воинственности" Зеленского.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:22

sashaqbl написав:
  flyman написав:
  detroytred написав:Але Тауруси досі не дали...

Дивись, якщо тільки ФРН надасть, то це одне.
А якщо США, Франція,, Англія, Італія, UK, ФРН ... "гуртом і батька добре бити".

США, Франція і UK - дали.
Англія - наскільки я знаю - немає що давати... Лишилася Італія і ФРН...

Что дали?
Ракеты? Так и Англия дала.
Разрешение на стрельбу по росс. территории? Пока, вроде, никто не дал.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:26

ЛАД написав:А концентрация войск, в принципе, вполне могла объясняться угрозой вторжения противника в Сумскую область.

Загрозою вторгнення ким?
Срочниками і отими малими силами противника на кордоні?

Дива: коли супротивник сконцентрував на напрямку Вовчанська сили для вторгнення, то наші не відреагували.
А от напроти срочників та малих сил наші почали концентрувати елітні штурмові бригади ... для нівелювання "загрози вторгнення в Сумську область".

Так світ здивувався чому? (Партнери навіть не здогадувалися про що?)
Часу початку операції ЗСУ?
А не місцю)) Що наступ саме на територію курської обл.
Знов дивно у вас виходить.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 вер, 2024 23:38, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:31

detroytred написав:
  ЛАД написав:А концентрация войск, в принципе, вполне могла объясняться угрозой вторжения противника в Сумскую область.

Загрозою вторгнення ким?

Дива: коли супротивник сконцентрував на напрямку Вовчанська сили для вторгнення, то наші не відреагували.
А от напроти срочників та малих сил наші почали концентрувати елітні штурмові бригади ... для нівелювання "загрози вторгнення в Сумську область".

все іде по плану ... планували, що відтягнуть сили із півдня, але щось пішло не по плану, але план змінили, і тепер все іде по плану ...
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:36

detroytred написав:
  fler написав:Звернула увагу на зростаючу агресивність Файтербомбера. Для мене це стало помітно після початку Курської операції. На мою думку (нехай Вітальєн поправить) це пов'язано з тим, що віра в перемогу у москалів похитнулася, коли війна прийшла на їх територію "во всєй своєй красє" - окупація, гуманітарні кризи, мародерство, трупи вс рф і розбита техніка "на очах у всіх", вибухи де завгодно і коли завгодно, риття окопів навколо міст і т.д. і т.п. Файтербомбер з усіх сил намагається робити гарну міну при поганій грі, типу "ми всеодно хохлам більше поразки завдаємо, ніж вони нам", але за цим явно проглядається переляк і невпевненість, тому що після цього він каже про необхідність вдарити ядеркою по країнам-партнерам і по центрам прийняття рішень у Києві.
До речі, все зазначене стосується і багатьох інших кацапських блохерів та ТГ-канальщиків, що в цілому вимальовує загальну картину настроїв і очікувань на болотах.

Це добре, що ви ворогів намагаєтесь пізнати. Що вони таке і чим дихають.
В них вже віра в перемогу не просто зашаталась, а ледь тримається.
Але.
Але вони намагаються хоча б на словах (підкреслюю -- хоча б на словах, дивитися глибше і далі. Тобто хоча б на словах визнають, що їм необхідні зміни. Глибокі).
От викиньте з цього тексту їх ідеологічну складову та маячню про велич оркостану тощо, а зверніть увагу на лише суху механіку:
..............

всё это у нас тоже говорится. Почти теми же словами.
Ну, кроме "государствообразующего народа".
И если бы они всё это сделали, то с ними вполне можно (и нужно) было бы дружить.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 23:49

ЛАД написав:всё это у нас тоже говорится. Почти теми же словами.

Ким? Опозицією та бутусовими.
В них же самі провладні це піднімають.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 00:07

ЛАД написав:Как по мне, 18 лет это уже не совсем ребёнок.
А государство пока не трогает младше 25 лет.

Как Вы заметили, мне - 45. Для меня 18-тилетние - дети. Я говорю о том, что законы в Украине - согласно Конституции Украины, а не чьим-то желаниям - должным быть гендерно нейтральным. Если нельзя, то нельзя всем.

ЛАД написав: Добавлю, я даже не настаиваю на том, чтобы именно вы служили в армии. Допускаю, что вы по физическим параметрам можете не подходить для этого.

Но тем не менее Вы назвали меня трусом. Не один раз. Мне всё равно. Меня как только не называли в этой жизни. Но мне обидно, неприятно, что меня сограждане ненавидят не меньше, чем россияне.

ЛАД написав: Но уж точно не надо доказывать, что это не обязанность гражданина и служить должны только те кто хочет.

Да, не обязанность. Как человек, который не может себе представить взять в руки оружие, я не имею право требовать от других сделать это. В моём понимании слово «служить» не должно существовать. Военный - профессия, а не врождённая способность.

ЛАД написав: Большинство (и, думаю, подавляющее) воевать не хочет, но понимает, что надо.

А зачем Вы меня хотите заставить воевать?

Shaman написав:а по факту - натягувати тебе будуть прості хлопці з рф, які добровільно пішли окуповувати нашу країну. все як ти хочеш - гендерна рівність :lol:

Я не розумію звідки тут стільки латентних геїв, які мріють про те, щоб їх мали русня.

Поясніть мені, будь ласка, хто мене буде натягувати десь в Лондоні, якщо моїй сімʼї дозволять виїхати?
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 00:12

detroytred написав:

Загрозою вторгнення ким?

Так світ здивувався чому? (Партнери навіть не здогадувалися про що?)
Часу початку операції ЗСУ?
А не місцю)) Що наступ саме на територію курської обл.
Знов дивно у вас виходить.

Вы смешиваете всё в кучу.
Партнёры удивились тому, что мы набрались наглости вторгнуться на территорию РФ (вполне допускаю, что росс. верхушка тоже была этим удивлена).
Росс. командование запросто могло удивиться моменту начала операции - когда у нас достаточно тяжёлое положение на Донбассе.
Насчёт "малих сил" в Курской области. У них, вероятно, достаточно сильная группировка на границе с Харьковской областью. Кто запрещает направить её удар не на Харьков, а на Сумы. Сумская область частично выступает, такой удар с захватом Сум вполне возможен.
Всё это, конечно, мои домыслы.
Впрочем, как и у вас.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 00:49

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Как по мне, 18 лет это уже не совсем ребёнок.
А государство пока не трогает младше 25 лет.

Как Вы заметили, мне - 45. Для меня 18-тилетние - дети. Я говорю о том, что законы в Украине - согласно Конституции Украины, а не чьим-то желаниям - должным быть гендерно нейтральным. Если нельзя, то нельзя всем.

Мне чуть-чуть ( :) ) больше. Для меня они, тем более, дети. Но это для меня. А так я понимаю, что они уже взрослые люди. Ещё не совсем зрелые, но тем не менее.

ЛАД написав: Добавлю, я даже не настаиваю на том, чтобы именно вы служили в армии. Допускаю, что вы по физическим параметрам можете не подходить для этого.

Но тем не менее Вы назвали меня трусом. Не один раз. Мне всё равно. Меня как только не называли в этой жизни. Но мне обидно, неприятно, что меня сограждане ненавидят не меньше, чем россияне.

Вы напрасно решили, что я вас ненавижу. Этого и близко нет. Из того, что вы боитесь, не следует, что я вас должен ненавидеть.

ЛАД написав: Но уж точно не надо доказывать, что это не обязанность гражданина и служить должны только те кто хочет.

Да, не обязанность. Как человек, который не может себе представить взять в руки оружие, я не имею право требовать от других сделать это. В моём понимании слово «служить» не должно существовать. Военный - профессия, а не врождённая способность.

Военный профессия. Но это об офицерах и квалифицированных специалистах. На гражданке есть чернорабочие. У них никакой квалификации, но они нужны. Точно так же нужны чернорабочие в армии. Кроме того, есть достаточно армейских должностей, на которых не надо убивать врага и которые не сильно отличаются от гражданских. На них вы вполне могли бы работать, заменив тех, кто не будет падать в обморок от вида оружия.

ЛАД написав: Большинство (и, думаю, подавляющее) воевать не хочет, но понимает, что надо.

А зачем Вы меня хотите заставить воевать?

Абсолютно нет такого желания.
Повторю, я не настаиваю, чтобы вы завтра побежали в ТЦК, но и не надо вести агитацию против мобилизации вообще. Мало кто рвётся воевать, но к сожалению, такая необходимость есть и деваться от этого некуда. Никто не защитит страну от врага. Государство это абстракция, а защищают вполне конкретные люди.
И ещё раз, рая на Земле пока не наблюдается. Война это беда и часто прокатывается по судьбам людей как каток. Но деваться некуда. Пришла беда - отворяй ворота.
А бегство не выход. Нет никакой гарантии. что война не придёт в ту страну. куда вы сбежите. Я, например, до последнего дня был уверен, что большой войны не будет. Но, как видите, ошибался.

Сексуальные фантазии комментировать не буду, тем более, что они не мои.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 99869987998899899990 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему