Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1006010061100621006310064 ... 14473>
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:06

У Нью-Йорку відбулася зустріч у форматі "Група семи" + Україна, під час якої понад 30 країн і Європейський Союз ухвалили Спільну декларацію про підтримку відновлення та реконструкції України.
........
Джо Байден наголосив на тому, що цю декларацію оприлюднюють, щоб засвідчити підтримку України зараз і в майбутньому.
..........
Підписанти чітко заявили, що завдяки колективній підтримці української реконструкції та відновлення вони забезпечать, щоб Росія не змогла досягти своїх цілей, а також зроблять усе, щоб після закінчення війни Україна мала стійку до російських загроз економіку.

Спільна декларація відкрита для підписання.

https://bin.ua/top/319744-ponad-30-krayin-i-yes-uxvalili-deklaraciyu-shhodo.html
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:10

sashaqbl написав:
  stm написав:Уволим Маркарову? Учтите, на линии фронта Вы, а не я. Не может ненависть к Зе затмевать здравый смысл. Это завод США, не демократов, это гос.собственность по производству вооружений. Межгосударственный заказ 155 арты. Так понятней?

Я не впевнений, чи проблема в Маркаровій.
Більше того, я практично впевнений, що проблема в Зе.
Який зміст поїздки Зе на завод? Що він цим добився?

Трішки притормозіть ...

Бо ви вже грає під дудку цього ІПСО

Як правильно зауважили - це державне підприємство. І це закази, це робота, це гроші для тих, хто там працює

Що заважало Доні проїхатись з ЗЕ в Пенсільванію ? Да ніщо

І, на мою думку, Доні і не збирався зустрічатись з ЗЕ
Не було б цієї поїздки, була б інша причина
І, взагалі, тут причина не в ЗЕ. Була б інша людина на посаді Президента України, Доні так само б не зустрівся

Бо йому не цікава Україна, в своїй голові він війну вже закінчив
Здавши Україну Путіну
Десь приблизно так
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:15

Бетон написав:
  Shaman написав:все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.

й тільки - треба здаватися, треба здаватися...

чому не можна писати про інших? та й власне Будівельник гадаю для перемоги зробив більше, ніж всі його критики разом узяті.

Знакомая фин дир новой почты, на встрече директоров, учредителей, Фёдоров был, говорили о том, что будет очень плохо.
А ты тут эксперт этакий, лучше знаешь? Так иди на фронт

И я тебе скажу, что знаю лучше

Потому что, ты в описанной ситуации видишь только зраду и пессимизм.
И ноешь, всё плохо, всё плохо

А вот те самые люди, понимая проблему, будут искать пути решения
Признание сути проблемы, понимание сути проблемы - это уже два больших шага к решению проблемы

Взрослый мужик, а простые истины приходится объяснять
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:16

Более существенная новость:
Байден доручив Міністерству оборони виділити весь залишок коштів на безпекову допомогу, які були виділені Україні до кінця його терміну перебування на посаді.

"В рамках цих зусиль Міністерство оборони виділить решту коштів Ініціативи безпекової допомоги Україні до кінця цього року.

Я також санкціонував 5,5 млрд доларів в рамках президентських повноважень щодо скорочення озброєнь, щоб забезпечити безстроковість цих повноважень, і щоб моя адміністрація могла повністю використати фінансування, виділене Конгресом на підтримку скорочення американського обладнання для України, а потім поповнити американські запаси", – заявив Байден.

Також Міноборони США оголосило про виділення 2,4 млрд доларів в рамках Ініціативи з надання безпекової допомоги Україні, яка забезпечить Україну додатковими засобами протиповітряної оборони, безпілотними авіаційними системами та боєприпасами класу "повітря-земля", а також зміцнить оборонно-промислову базу України та підтримає її потреби в технічному обслуговуванні та підтримці.

"З метою посилення ударних можливостей України на великій відстані я вирішив надати Україні боєприпаси великої дальності JSOW", – заявив Байден.
........
"З метою подальшого посилення протиповітряної оборони України я доручив Міністерству оборони відремонтувати і надати Україні додаткову батарею ЗРК Patriot, а також надати Україні додаткові ракети до Patriot", – повідомив також президент США.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/26/7194976/
А вот с пилотами для F-16 слабовато:
"З метою розбудови потенціалу українських військово-повітряних сил я доручив Міністерству оборони розширити підготовку українських пілотів F-16, в тому числі шляхом підтримки підготовки ще 18 пілотів наступного року", – заявив Байден.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/26/7194977/
Оригинал заявления Байдена здесь - https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2024/09/26/statement-from-president-joe-biden-on-u-s-support-for-ukraine/
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:21

Да, в заявлении Байдена ещё такое:
В следующем месяце я созову в Германии встречу на уровне лидеров Контактной группы по обороне Украины для координации усилий более 50 стран, поддерживающих Украину в ее защите от российской агрессии. Этими действиями я ясно даю понять: Соединенные Штаты окажут Украине поддержку, необходимую для победы в этой войне.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2024/09/26/statement-from-president-joe-biden-on-u-s-support-for-ukraine/
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:25

Xenon написав:
❗️Більше 100 тисяч військовослужбовців здійснили СЗЧ

Таку статистику озвучив військовий юрист Центру надання підтримки ветеранам та їхнім родинам Роман Лихачов.

В деяких справах про самовільне залишення військової частини фігурує по 20-30 людей. За словами юриста, у ДБР просто немає ресурсів розслідувати всі ці кримінальні провадження.

https://kyiv24.news/news/ponad-100-tysy ... oku-yuryst

Який центр ? ГО

На якому вісить кримінальна справа
Згідно відомостей, викладених у заяві ОСОБА_7 встановлено, що за допомогою Інтернет-сайту за посиланням https://sign my rocket.com/, який має відношення до громадської організації «Центр допомоги армії, ветеранам та їхнім родинам» код ЄДРПОУ 42942903, де будь - хто шляхом «донату» має можливість замовити послугу, а саме нібито підписати артилерійський снаряд, ракету, артилерійську установку М-777 чи навіть бойовий літак. Ціна вказаних послуг становить від 200 до 30000 доларів США. Після того як замовник сплатив обрану послугу, військові нібито роблять напис на зазначених вище боєприпасах чи техніці, а в подальшому надсилають підтвердження шляхом фото чи відеозйомки, яке отримує замовник. Всі кошти отримані через Інтернет-сайт мають використовуватись громадською організацією на потреби армії, що зазначено на сторінці сайту. При цьому реальна гуманітарна допомога чи перекази зазначених отриманих громадською організацією грошових коштів для потреб військових не здійснюються.

Саме так, источник, заслуживающий доверия )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:40

ЛАД написав:Более существенная новость:
Байден доручив Міністерству оборони виділити весь залишок коштів на безпекову допомогу, які були виділені Україні до кінця його терміну перебування на посаді.

"В рамках цих зусиль Міністерство оборони виділить решту коштів Ініціативи безпекової допомоги Україні до кінця цього року.

Я також санкціонував 5,5 млрд доларів в рамках президентських повноважень щодо скорочення озброєнь, щоб забезпечити безстроковість цих повноважень, і щоб моя адміністрація могла повністю використати фінансування, виділене Конгресом на підтримку скорочення американського обладнання для України, а потім поповнити американські запаси", – заявив Байден.

Також Міноборони США оголосило про виділення 2,4 млрд доларів в рамках Ініціативи з надання безпекової допомоги Україні, яка забезпечить Україну додатковими засобами протиповітряної оборони, безпілотними авіаційними системами та боєприпасами класу "повітря-земля", а також зміцнить оборонно-промислову базу України та підтримає її потреби в технічному обслуговуванні та підтримці.

"З метою посилення ударних можливостей України на великій відстані я вирішив надати Україні боєприпаси великої дальності JSOW", – заявив Байден.
........
"З метою подальшого посилення протиповітряної оборони України я доручив Міністерству оборони відремонтувати і надати Україні додаткову батарею ЗРК Patriot, а також надати Україні додаткові ракети до Patriot", – повідомив також президент США.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/26/7194976/
А вот с пилотами для F-16 слабовато:
"З метою розбудови потенціалу українських військово-повітряних сил я доручив Міністерству оборони розширити підготовку українських пілотів F-16, в тому числі шляхом підтримки підготовки ще 18 пілотів наступного року", – заявив Байден.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/26/7194977/
Оригинал заявления Байдена здесь - https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2024/09/26/statement-from-president-joe-biden-on-u-s-support-for-ukraine/

В принципі, ніякого нового якісного рішення.
Продовження все того ж, що було -- на межі мінімального.

Навіщо Зе розкрутив оцю епопею з планом Перемоги, незрозуміло.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:49

_hunter написав:
  Shaman написав:
  tester7336 написав:у своєму оці колода на заважає розказувати про те як погано?
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5771097#p5771097

буду пояснювати ще й ще, поки не втокмачу у ваші голови. проблеми є. їх багато. є й здобутки. коли люди свідомо пишуть лише про проблеми й нічого про здобутки - з цим все зрозуміло. це перше.
...
якщо дехто цього не розуміє, я ці нюанси бачу чітко. й не лише я. воно видно хто описує проблему з метою їх вирішення, а хто - щоб просто нагнати паніки

Т.е. если о проблеме не говорить -- она сама рассосется. Я правильно Марафонскую логику понял? :lol:
BTW: вы если на себя нелегкую ношу SJW взвалили -- так может и займетесь правильным описанием? :wink:

взагалі неправильно, що й не дивно. де я казав, що про проблему не треба казати? немає такого - чергова брехня.

я про те, що вишукують лише проблеми, навіть висмоктані з одного місця, а про вирішення проблем - про це мовчок. бо завдання інше - створити атмосферу - все пропало. ян висновок - не треба нічого й робити. бо якщо робити, то може виявиться, що проблеми можна й розв'язати ;)

що там з мовними курсами? А2 хоч подужаєте? з вашим песимізмом краще думайте, на який конвеєр підете в Німеччині...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:53

‼«‎Якщо Україна та Захід хочуть перемогти, вони повинні визнати, що зараз зазнають поразки», — The Economist

Основні тези матеріалу:

➡️ Україна стикається з проблемами поза полем бою. росія зруйнувала енергетичну інфраструктуру, що призведе до тривалих відключень електроенергії взимку. Люди втомилися від війни, і військові не можуть мобілізувати достатньо солдат.

➡️ Втома від війни поширюється і за кордоном. У Німеччині та Франції радикальні праві сили виступають проти підтримки України, а у США Дональд Трамп може знову стати президентом.

➡️ Зеленський повинен визначити, що означає перемога і переконати людей, що головна мета — зберегти Україну як західну демократію, а не повернути всі втрачені території.

➡️ Україна потребує збільшених поставок зброї.

➡️ Україна могла приєднатися до НАТО, навіть якщо частина її територій залишиться під окупацією.

➡️ Відмова від підтримки України послабить всі альянси США по всьому світу. Якщо Україну покинути напризволяще, це буде катастрофою для міжнародної стабільності, оскільки росія, Китай, Іран і Північна Корея бачать реального ворога в Заході.

https://www.economist.com/leaders/2024/ ... nge-course
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 16:56

lapay написав:Тільки поліцейський за крок до банкрутства
вы уже перевели сбережения в юани?
  lapay написав:А яка користь від суддів, адже не вони затримують і утримують злочинців?
решения суда обязательно к исполнению. В отличии от оон.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1006010061100621006310064 ... 14473>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему