Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1005810059100601006110062 ... 14486>
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 14:49

ЛАД написав:
І Зе прямо заявив про це в ООН: "Росію можна тільки примусити до миру. Це саме те, що потрібно – змусити РФ прийняти мир."
Як можна примусити РФ до миру? Є єдиний спосіб - на полі бою.
Тут привіт ЛАДу, який стверджував що Зе хоче миру, просто шукає кращі умови миру.

На Генассамблее он такого не говорил. Сказал на заседании Совбеза.
Вы считаете, что на заседании Совбеза по Украине, созванного по запросу США, Великобритании, Франции, Японии, Южной Кореи и Мальты, Зеленский мог и должен был говорить что-то другое, противоречащее резолюциям ООН?

Ніякі це не емоції, Трамп зовсім не підходить Зе+Ко(особливо Ко) саме тому що він хоче завершити цю війну. Це прям очевидно як 2+2.
І взагалі, те що Зе не зустрівся з Трампом - це поганий дзвіночок. Це прям означає що усі ставки зроблені на Гарріс і тільки на неї.

И я хочу, чтобы война завершилась.
Но не хотелось бы, чтобы Трамп просто заявил, что США прекращает поддержку Украины, и в результате мы вынуждены были фактически подписать капитуляцию.
Зе не зустрівся з Трампом не по собственному решению, а по решению Трампа. Это, действительно, "поганий дзвіночок", но это не свидетельствует о том, что "усі ставки зроблені на Гарріс і тільки на неї". Это не выбор Зеленского, в выбор Трампа.

А що є резолюції ООН де сказано що "Росію можна тільки примусити до миру"???
Так, він міг сказати "Я хочу миру" і це нічому не суперечить.
Ви тупо говорите на чорне біле.

Те що Трамп поганий я вже чув мільйон разів. Нічого такого поганого я в 2017-2021 роках не побачив, а навпаки побачив хороше. Цікаво а як бачите завершення війни якщо виграє Гарріс?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 14:49

Бетон написав:
  Shaman написав:
  tester7336 написав:так в тому й була суть претензії повідомлення що розкажщик писав не на своєму прикладі та своїх родичів. а писати як інші герої - таких мастаків вагон з прицепом.

все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.

й тільки - треба здаватися, треба здаватися...

чому не можна писати про інших? та й власне Будівельник гадаю для перемоги зробив більше, ніж всі його критики разом узяті.

Знакомая фин дир новой почты, на встрече директоров, учредителей, Фёдоров был, говорили о том, что будет очень плохо.
А ты тут эксперт этакий, лучше знаешь? Так иди на фронт

краще знаю що? Бетон сформулюй точніше думку...

війна, тому звісно є проблеми в країні - й бойові дії, й проблеми в економіці, й втрати людей. але нагадаю, що дехто очікував, що ми капітулюємо через кілька тижнів. а ми вже воюємо третій рік - типу після другої армії світу. й успішно насправді воюємо, виходячи з втрат, які ми нанесли.

люди свідомо розганяють зраду та зневіру, жаль, що не всі це бачать. й ти теж в депресії та песимізмі. тут банальна психологія - якщо при труднощах займати позицію все пропало - то вихід один - помився та в гори (а дехто так й робить). а можна просто продовжувати щось робити - й життя показує, що так й виходять зі складних ситуацій. все просто.

ще раз скажу - декілька обліківок свідомо розганяють зневіру (гадаю в декого робота така). ти їх підтримуєш, не розуміючи що все це грає на користь ворога...

попереду в нас багато проблем. питання, як ми плануємо їх вирішувати...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 14:55

tester7336 написав:
  Shaman написав:все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.

у своєму оці колода на заважає розказувати про те як погано?
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5771097#p5771097

буду пояснювати ще й ще, поки не втокмачу у ваші голови. проблеми є. їх багато. є й здобутки. коли люди свідомо пишуть лише про проблеми й нічого про здобутки - з цим все зрозуміло. це перше.

друге - якщо просто опис проблеми - це одне. емоційна забарвлення - що все капець, нічого не можемо зробити - це зовсім. ви все це розумієте, бо робите це свідомо. бо багато проблем насправді можна й вирішити, треба лише докласти зусилля.

якщо дехто цього не розуміє, я ці нюанси бачу чітко. й не лише я. воно видно хто описує проблему з метою їх вирішення, а хто - щоб просто нагнати паніки
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:05

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Зе не зустрівся з Трампом не по собственному решению, а по решению Трампа. Это, действительно, "поганий дзвіночок", но это не свидетельствует о том, что "усі ставки зроблені на Гарріс і тільки на неї". Это не выбор Зеленского, в выбор Трампа.

Зе не зустрівся з Трампом, тому що зїздив у Пенсільванію на завод з демократами. І це був його вибір...

Ваше отношение понятно. У вас априори Зеленский виноват во всём.
Во время визита, Зеленского будут сопровождать помощник министра обороны США по вопросам закупок Даг Буш, заместитель министра обороны США по вопросам закупок и обеспечения Билл Лаплант, а также губернатор штата Пенсильвания Бен Шапиро.

https://www.rbc.ua/ukr/news/zelenskiy-ssha-nedilyu-vidvidae-zavod-de-1726951385.html
Кто его сопровождал в реале, я не знаю. Но, по-моему, то, что его сопровождал действующий губернатор штата, вполне естественно. Независимо от его парт. принадлежности. Не знаю, к какой партии относятся остальные, но вроде как по должности им стоит сопровождать Зеленского в поездке на оборонный завод.
Как сказано в письме республиканцев, они обеспокоены тем, что Зеленский летел на военном самолете C-17 и получил защиту от Секретной службы США во время своего визита в Пенсильванию.

https://kurs.com.ua/ru/novost/1259893-respublikanci-trebujut-rassledovat-vizit-zelenskogo-na-oruzheinii-zavod-v-pensilvanii
Это тоже плохо?
Президента-гостя США не надо охранять?
Можете почитать здесь - https://www.washingtonexaminer.com/news/house/3164910/house-republicans-demand-investigation-zelensky-visit-politically-motivated-harris/ первоисточник для многих наших СМИ.
У меня после прочтения только укрепилось ощущение, что это предвыборная мышиная возня. Противно.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:09

Shaman написав:
  tester7336 написав:
  Shaman написав:все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.

буду пояснювати ще й ще, поки не втокмачу у ваші голови. проблеми є. їх багато. є й здобутки. коли люди свідомо пишуть лише про проблеми й нічого про здобутки - з цим все зрозуміло. це перше.
...
якщо дехто цього не розуміє, я ці нюанси бачу чітко. й не лише я. воно видно хто описує проблему з метою їх вирішення, а хто - щоб просто нагнати паніки

Т.е. если о проблеме не говорить -- она сама рассосется. Я правильно Марафонскую логику понял? :lol:
BTW: вы если на себя нелегкую ношу SJW взвалили -- так может и займетесь правильным описанием? :wink:
Зображення
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:10

Mimohod написав:
  ЛАД написав:Если это завершится успешно для РФ, это будет означать конец послевоенного мирового порядка, просуществовавшего последние 80 лет.

Да. Мы стали на шаг ближе к ядерной войне. Теперь даже самый мирный парень с Венесуэлы захочет ядерную бомбу в сарае хранить

Абсолютно верно.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:13

Mimohod написав:Да. Мы стали на шаг ближе к ядерной войне. Теперь даже самый мирный парень с Венесуэлы захочет ядерную бомбу в сарае хранить

Нікуди ми "ближе" не стали. Путін як міг скористатись ЯЗ в будь-який момент(після Курська) так і зараз може.
Черговий блеф путіна, а ви ведетесь.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:14

ЛАД написав:Но то, что у нас оккупировано 18% территории в войне с противником, явно превосходящем
нас силами по всем параметрам, это очень серьёзное достижение, которое было бы невозможным без поддержки Запада.
двойку по географии Вася считал своим огромным достижением, могли просто побить.
  ЛАД написав:Тем не менее в этой войне решаются действительно важные мировые вопросы. РФ нарушила важнейшие положения става ООН. Откровенно и грубо. Без каких бы то ни было оправданий. Если это завершится успешно для РФ, это будет означать конец послевоенного мирового порядка, просуществовавшего последние 80 лет.
и какие варианты "решения" придуманы за 3 года? Никаких? Может ничего и не решается? Мир живёт как жил. Указывать путину что ему делать устав ООН права не даёт. А ввязываться в чужую войну никто не хочет. Это если без пропаганды и самообмана. Да нам помогают но с большим скрипом. И этой помощи явно недостаточно чтобы долго удерживать фронт. Другими словами, она только оттягивает во времени известный финал. Никакой адекватной формулы мира ООН за 2,5 года не предложил. Отсюда вопрос какая польза от этой организации. По итогу каждая страна сама решает в какой степени реагировать на происходящее.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 26 вер, 2024 15:24, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:15

Shaman написав:
  tester7336 написав:

друге - якщо просто опис проблеми - це одне. емоційна забарвлення - що все капець, нічого не можемо зробити - це зовсім. ви все це розумієте, бо робите це свідомо. бо багато проблем насправді можна й вирішити, треба лише докласти зусилля.

ну по перше ви самі вигадали всі оті твердження і приписуючи їх авторам. а значит маніпулюєте.
а по друге оце ваше -
"погано, коли владу отримує людина, яка приймає важливі рішення під впливом емоцій..."
це ви пишете не свідомо, без емоційного забарвлення та з метою вирішення проблеми?

наскільки ж люди дволикі. я просто в шоці.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 вер, 2024 15:16

❗️Більше 100 тисяч військовослужбовців здійснили СЗЧ

Таку статистику озвучив військовий юрист Центру надання підтримки ветеранам та їхнім родинам Роман Лихачов.

В деяких справах про самовільне залишення військової частини фігурує по 20-30 людей. За словами юриста, у ДБР просто немає ресурсів розслідувати всі ці кримінальні провадження.

https://kyiv24.news/news/ponad-100-tysy ... oku-yuryst
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 1005810059100601006110062 ... 14486>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей