МВФ опублікував свій флагманський звіт щодо перспектив розвитку світової економіки, що виходить двічі на рік.
Прогноз зростання ВВП для України погіршено на 2024 рік з 3,2% до 3%, на 2025 рік – з 6,5% до 2,5% (що відображає чинник продовження війни на 2025 рік у базовому прогнозі).
В мене інформація з нарад відповідного рівня, на яких показують відеопідтвердження знищення орків та їх техніки. Занижувати свої втрати теж ніхто не буде - бо за то медики відповідають і все рахують.
Ви також можете отримати доступ до інформації, але не з Польщі. Там Ви можете споживати лише нашу інформацію та нашу та орків ІПСО та пропаганду. Від пропозиції приїхати до мене та перевірити мою реальність (зі Слов'янська/Краматорська я Вас забрав би покататися на зеленому джипі ви відмовилися).
Востаннє редагувалось Denik в Чет 24 жов, 2024 13:01, всього редагувалось 1 раз.
Обсяг готівки в обігу з початку року зріс на 4,2% до 796,5 млрд гривень. У готівковому обігу України станом на 1 жовтня 2024 року перебувало 796,5 млрд гривень. Про це свідчать дані НБУ.
Denik написав:Вибори-вибори, депутати - пі..ри. https://www.apk-inform.com/uk/harvest/1543891 Навіть самі орки повідомляють про скорочення врожаю близько 20% від минулого року. На цьому фоні (але він регіональний, світ про це широко не знає) виходить заспокоюючий звіт Міністресва сільського господарства США про скорочення врожаю всього на 1 млн. т по пшениці та 1.3 млн. т по фуражу відносно вересневого звіту і всього близько 10% скорочення врожаю відносно минулого року. https://www.usda.gov/oce/commodity/wasde/wasde1024.pdf Тобто щоб перед виборами в США не було "чорних лебедів", йде замилювання очей всьому світу у питанні продовольчої безпеки. Детально вся ситуація була розписана раніше. viewtopic.php?p=5773660#p5773660
всі посіви через слабкий розвиток знаходяться в зоні ризику.
То в рашці з 1 листопада фактично починається зима https://meteofor.com.ua/ru/weather-ryazan-4394/month/ Й посівам напівкапец. Навесні скоріше за все доведеться пересівати. Врожай буде гіршим за цей слабкий рік. На початку 2025 очікується мораторій на вивезення пшениці з росії. Ціни підуть кудись в космос як на початку війни. Для валют це означатиме вплив від припинення зниження ставок, яка почне зростати.
МВФ опублікував свій флагманський звіт щодо перспектив розвитку світової економіки, що виходить двічі на рік.
Прогноз зростання ВВП для України погіршено на 2024 рік з 3,2% до 3%, на 2025 рік – з 6,5% до 2,5% (що відображає чинник продовження війни на 2025 рік у базовому прогнозі).
Victor8 написав:Обсяг готівки в обігу з початку року зріс на 4,2% до 796,5 млрд гривень. У готівковому обігу України станом на 1 жовтня 2024 року перебувало 796,5 млрд гривень. Про це свідчать дані НБУ.
це вже припало, вже й за 800 ярдів грн сходили а по факту готівка в 2023-2024 я б сказав майже не рухається...
Victor8 написав:Обсяг готівки в обігу з початку року зріс на 4,2% до 796,5 млрд гривень. У готівковому обігу України станом на 1 жовтня 2024 року перебувало 796,5 млрд гривень. Про це свідчать дані НБУ.
це вже припало, вже й за 800 ярдів грн сходили а по факту готівка в 2023-2024 я б сказав майже не рухається...
Не исключено, что для гривны есть запас прочности при курсе 41,50 грн за доллар США. Или, возможно, даже увидим небольшое укрепление гривны в ближайшие 2-3 месяца.