|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:02
Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
Ціни на продукти мають Вас переконати, що Ви - не праві! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:14
airmax78 написав:К хорошему быстро привыкаешь. Так что стоит пакистанцам пожить год-другой в Тетрисе и вы их уже оттуда не выкурите.
А можно их куда-нибудь не в Тетрис? Давайте в новопечерские липки лучше 
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:17
Игорь Алексеевич написав: Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
А как же фин? Конечно если играть на мелкие суммы, то ОВГЗ как раз хватит с трудом на буль..буль.. и ням...ням. А если вложиться в ОВГЗ как стоимость квартиры, то уж лучше подальше от гос-ва.
Фин? Ну да, нужно иметь подтверждение доходов (любой договор продажи недвижимости прокатит) и все. Риск, что государство залезет в карман есть, нов такой стране живем и нужно держать уши по ветру. И самое главное успеть конвертнуться в долл когда будет резкий девал (а когда-то он будет, как и уже было неоднократно в истории). У недвиги тоже риски большие, особенно когда каждую ночь по 100 шахедов летит
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:21
Успіх написав: Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
Ціни на продукти мають Вас переконати, що Ви - не праві! 
Ну там доходність як раз на 3-4% вище інфляціі, тому не переконливо. Але ж ви просто стверджували, шо нема інструментів - я привів, тому аргументуйте більш переконливо. І порахуйте доходність вашої "квіточки" на поточний момент в долларі при тому шо ринок продажу ледве живий, ліквідність низка
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 18:17
Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
очередной самострой в ЧС?) по докам 1/ХХ ПС? коммуникации? каналья аки выгребная яма/вода скважина? так что может оно и к лучшему)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 20:18
Прохожий написав: Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
очередной самострой в ЧС?) по докам 1/ХХ ПС? коммуникации? каналья аки выгребная яма/вода скважина? так что может оно и к лучшему)
Ні, на диво куплена земля (я мав її перекупити, ця сума включена в прайс фіналу). Та і якісні матеріли (є відео всіх етапів). Газ присутній в будинку, котел висить, тепла водяна підлога, , 12кВт електрика, центральна вода і центральна каналья (800 т грн благодійного внеску обійшлась на 6 таунів). Гарна локація . Ще землі б трохи більше, але її завжди мало)) Як би там не було, за кеш я неготовий брати навіть те що подобається, хоча потягнув би. 2 ІарМакс: мені Подол для відпочинку, для життя - ні. Та і офіс не потрібний (ні цей, ні інших АК, які працюють на африканському континенті) ) . Робота ж не в офісі. На офіс достатньо раз на півроку заїжджати. Проте може заради інвестиції..??? Зараз все з других рук там, чи щось є у забудовника? ІарМакс, ви не в курсі? Бо купляти у фізичної особи - це знов ліміт 2 млн, це не цікаво.
-
Hotab
-
-
- Заблокований
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2496 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:06
Я не розумію цієї суєти. Ціни падають, як спілі груші. Буц! Буц! - на землю. Навіщо ці переживання, ця суєта з цінами? Питання інше - що буде після точки фазового переходу? Який рівень життя, які зарплати?
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1773 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:13
Hotab написав: Прохожий написав: Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
Ні, на диво куплена земля (я мав її перекупити, ця сума включена в прайс фіналу). Та і якісні матеріли (є відео всіх етапів). Газ присутній в будинку, котел висить, тепла водяна підлога, , 12кВт електрика, центральна вода і центральна каналья (800 т грн благодійного внеску обійшлась на 6 таунів). Гарна локація . Ще землі б трохи більше, але її завжди мало)) Як би там не було, за кеш я неготовий брати навіть те що подобається, хоча потягнув би. . это ошибка)но, посмотрите небольшой дом, зачем вам таун с соседями "на голове"?
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:16
Frant написав:Я не розумію цієї суєти. Ціни падають, як спілі груші. Буц! Буц! - на землю. Навіщо ці переживання, ця суєта з цінами? Питання інше - що буде після точки фазового переходу? Який рівень життя, які зарплати?
ну опять прошу, ну не сложно же пару ссылок на реальные "упавшие спелые груши"? буц, буц... 
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:26
Прохожий написав: Frant написав:Я не розумію цієї суєти. Ціни падають, як спілі груші. Буц! Буц! - на землю. Навіщо ці переживання, ця суєта з цінами? Питання інше - що буде після точки фазового переходу? Який рівень життя, які зарплати?
ну опять прошу, ну не сложно же пару ссылок на реальные "упавшие спелые груши"? буц, буц... 
покажіть цю буцаючу падаючу гниль - подивимось
-
Бетон
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-