|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:01
Sidus написав:Не очікував, що на цій гільці все ще люди не розуміють, шо ніяких репарацій не буде )
То школа Рашкована (справжнє прізвище+стан душі) Їм за такі меседжі сидячі у Відні\Вашингтоні гроші платять
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 180 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:02
Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
Ціни на продукти мають Вас переконати, що Ви - не праві! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:14
airmax78 написав:К хорошему быстро привыкаешь. Так что стоит пакистанцам пожить год-другой в Тетрисе и вы их уже оттуда не выкурите.
А можно их куда-нибудь не в Тетрис? Давайте в новопечерские липки лучше 
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1762 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:17
Игорь Алексеевич написав: Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
А как же фин? Конечно если играть на мелкие суммы, то ОВГЗ как раз хватит с трудом на буль..буль.. и ням...ням. А если вложиться в ОВГЗ как стоимость квартиры, то уж лучше подальше от гос-ва.
Фин? Ну да, нужно иметь подтверждение доходов (любой договор продажи недвижимости прокатит) и все. Риск, что государство залезет в карман есть, нов такой стране живем и нужно держать уши по ветру. И самое главное успеть конвертнуться в долл когда будет резкий девал (а когда-то он будет, как и уже было неоднократно в истории). У недвиги тоже риски большие, особенно когда каждую ночь по 100 шахедов летит
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 17:21
Успіх написав: Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
Ціни на продукти мають Вас переконати, що Ви - не праві! 
Ну там доходність як раз на 3-4% вище інфляціі, тому не переконливо. Але ж ви просто стверджували, шо нема інструментів - я привів, тому аргументуйте більш переконливо. І порахуйте доходність вашої "квіточки" на поточний момент в долларі при тому шо ринок продажу ледве живий, ліквідність низка
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 18:17
Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
очередной самострой в ЧС?) по докам 1/ХХ ПС? коммуникации? каналья аки выгребная яма/вода скважина? так что может оно и к лучшему)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 20:18
Прохожий написав: Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
очередной самострой в ЧС?) по докам 1/ХХ ПС? коммуникации? каналья аки выгребная яма/вода скважина? так что может оно и к лучшему)
Ні, на диво куплена земля (я мав її перекупити, ця сума включена в прайс фіналу). Та і якісні матеріли (є відео всіх етапів). Газ присутній в будинку, котел висить, тепла водяна підлога, , 12кВт електрика, центральна вода і центральна каналья (800 т грн благодійного внеску обійшлась на 6 таунів). Гарна локація . Ще землі б трохи більше, але її завжди мало)) Як би там не було, за кеш я неготовий брати навіть те що подобається, хоча потягнув би. 2 ІарМакс: мені Подол для відпочинку, для життя - ні. Та і офіс не потрібний (ні цей, ні інших АК, які працюють на африканському континенті) ) . Робота ж не в офісі. На офіс достатньо раз на півроку заїжджати. Проте може заради інвестиції..??? Зараз все з других рук там, чи щось є у забудовника? ІарМакс, ви не в курсі? Бо купляти у фізичної особи - це знов ліміт 2 млн, це не цікаво.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2447 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:06
Я не розумію цієї суєти. Ціни падають, як спілі груші. Буц! Буц! - на землю. Навіщо ці переживання, ця суєта з цінами? Питання інше - що буде після точки фазового переходу? Який рівень життя, які зарплати?
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:13
Hotab написав: Прохожий написав: Hotab написав: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
Ні, на диво куплена земля (я мав її перекупити, ця сума включена в прайс фіналу). Та і якісні матеріли (є відео всіх етапів). Газ присутній в будинку, котел висить, тепла водяна підлога, , 12кВт електрика, центральна вода і центральна каналья (800 т грн благодійного внеску обійшлась на 6 таунів). Гарна локація . Ще землі б трохи більше, але її завжди мало)) Як би там не було, за кеш я неготовий брати навіть те що подобається, хоча потягнув би. . это ошибка)но, посмотрите небольшой дом, зачем вам таун с соседями "на голове"?
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:16
Frant написав:Я не розумію цієї суєти. Ціни падають, як спілі груші. Буц! Буц! - на землю. Навіщо ці переживання, ця суєта з цінами? Питання інше - що буде після точки фазового переходу? Який рівень життя, які зарплати?
ну опять прошу, ну не сложно же пару ссылок на реальные "упавшие спелые груши"? буц, буц... 
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1